بازی که ۱۰۰درصد کنید ساعت ۳ صبح میتونید برید(تو هوا طوفانی ) mount chiliad و تازه ۲ تا دیگه ufo هم هستن تو هوا
یکم کامل ترش کردم براتﻣﻦ اﻣﺸﺐ ﺣﺪﻭﺩ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻓﻌﻪ ﺳﻌﻲ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﻓﺮﻭﺩﮔﺎﻩ ﻟﺲ ﺳﺎﻧﺘﺲ ﻳﻪ ﻫﻮاﭘﻴﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﻠﻨﺪ ﻛﻨﻢ ﻭﻟﻲ ﻫﻤﻴﻨﻜﻪ ﺭاﻩ ﻣﻴﻔﺘﻪ ﻣﻨﻔﺠﺮ ﻣﻴﺸﻪ. ﻟﻂﻔﺎ ﻳﻜﻲ ﻳﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻃﺮﺯ ﺻﺤﻴﺢ ﺩﺯﺩﻳﺪﻥ ﻫﻮاﭘﻴﻤا ﺑﻜﻨﻪ. ﻣﻤﻨﻮﻥ.
این بوئینگ بلند کردن که کاری نداشت انقدر گفتید سخته :biggrin1: تنها سختیش دراوردنش از اونجا بود که راه راحتش عقب امدن و RB (این رو دقیق یادم نیست ولی عقب به سمت راست بیارش بیرون) رو نگه داشتنه
کنار این کانال ها که مسافرا سوار هواپیما میشن پارک شده
از پلها رفتی بالا بپر رو کاناله بعد بپر رو بوئینگ y رو بزن
بعضی وقتا هم هیچی نیست ولی معمولا هست
موشکی هم در کار نبود وقتی میخورد به جایی جوری میترکید که انگار میشک بهش خورده :biggrin1:
ﻣﻦ اﻣﺸﺐ ﺣﺪﻭﺩ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻓﻌﻪ ﺳﻌﻲ ﻛﺮﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﻓﺮﻭﺩﮔﺎﻩ ﻟﺲ ﺳﺎﻧﺘﺲ ﻳﻪ ﻫﻮاﭘﻴﻤﺎ ﺭﻭ ﺑﻠﻨﺪ ﻛﻨﻢ ﻭﻟﻲ ﻫﻤﻴﻨﻜﻪ ﺭاﻩ ﻣﻴﻔﺘﻪ ﻣﻨﻔﺠﺮ ﻣﻴﺸﻪ. ﻟﻂﻔﺎ ﻳﻜﻲ ﻳﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻃﺮﺯ ﺻﺤﻴﺢ ﺩﺯﺩﻳﺪﻥ ﻫﻮاﭘﻴﻤا ﺑﻜﻨﻪ. ﻣﻤﻨﻮﻥ.
دوستان ازین چیزا بیشتر بزارید
این ماشینی که مادر ترور میخاد چیه و کجاس؟!
There is no in-game paywall and nothing that should disrupt the balance of the game. You don’t have to spend real money to attain the cars, guns, clothes, flash and style of a high-roller in Los Santos, but can if you wish to get them a little quicker.”کجا چیز مهمی نیست؟ این همه به EA و Blizzard فحش دادیم حالا راکستار هم $GTA داره![]()
چیز مهمی نیست:d
منم بازی رو تموم کردم ولی بنظرم کوتاه بود یعنی محیط به این بزرگی از خیلی جاها استفاده نشد برای بخش mission
عاشق فرانکلینم
یه سوال مگه نگفتن میشه خونه بخری یا pet من ندیدم بعد جایی هست گوشواره و زنجیر بخری؟