Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستانی که 2 دل هستند بینه نصب نکردنه دیسک 2:

نصب نکردنه دیسک همانا,و به عظما رفتنه "پدره پدر جده" لنز همانا!

نکته 1: راکستار نگفته دیسک رو نصب کنید بازی افتضاح میشه,فقط گفته کیفیت ""کمی"" بهتر میشه.من خودم هر 2 دیسک رو نصب دارم,نه افت فریم دارم نه مشکل تکستچر

نکته 2: در مورده عمره لنز راکستار هر چی هم بگه در رابطه با دیسکای خودش که بهترین هستند میگه,نه آشغالایی که توی ایران استفاده میشه!

دوستانی که 2 دل هستند بینه نصب نکردنه دیسک 2:

نصب نکردنه دیسک همانا,و به عظما رفتنه "پدره پدر جده" لنز همانا!

نکته 1: راکستار نگفته دیسک رو نصب کنید بازی افتضاح میشه,فقط گفته کیفیت ""کمی"" بهتر میشه.من خودم هر 2 دیسک رو نصب دارم,نه افت فریم دارم نه مشکل تکستچر

نکته 2: در مورده عمره لنز راکستار هر چی هم بگه در رابطه با دیسکای خودش که بهترین هستند میگه,نه آشغالایی که توی ایران استفاده میشه!

برو عاموو ! من ۵ ساله دارم بازیو از لنز اجرا میکنم ( بجز چند تا تک و توک ) ! تا حالا اخ نگفته ! هر هفته حدودا ۱۰ ۱۱ ساعت بازی میکنم ( البته امروز فقط ۱۳ ساعت بازی کردم :دی )

من هم روی فلش های جداگانه نصب کردم هیچ مشکل ندارم همه چیز عالی گرافیک بازی خیلی خوب شده ایشو ن خیلی خوب گفتن بازی نصب نکنی هم صدا می اید از کنسول و هم لنز به فنا می فرست

اینترنت منظورم اینه توضیح راجع به کاراییش و استفادش....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

الان شما تو اینترنت چی کار می کنی؟ اونجاهم همین کارو بکن.

=======

همین الان دیسک دو رو از رو هارد پاک کردم و بازی کردم، مشکل لود تکسچر تقریبا حل شده بود. یک مشکل جدید بوجود اومده اونم صدای اعصاب خورد کنه درایومه :دی

من که لود نشدن تکسچر رو به صدای درایو ترجیح میدم! نمیدونم چرا به نظر من جهان بازی کوچیکه؟ به نظر شما بزرگه؟ قسمت شهری که خدایی کمه! S.A بیشتر از این بود..

من که لود نشدن تکسچر رو به صدای درایو ترجیح میدم! نمیدونم چرا به نظر من جهان بازی کوچیکه؟ به نظر شما بزرگه؟ قسمت شهری که خدایی کمه! S.A بیشتر از این بود..

هدفون بزن :دی به نظرتون کوچیکه چون هنوز کامل شهر باز نشده. محیطش چهار یا پنج برابر IV هست، ولی SA هنوز هم بیشتره.

یکی از مراحل فرعی فرانکلین که باید با یه عکاس برید از افراد مشهور عکس بگیرید رو کسی رفته؟
عالیه این بخش!مخصوصا مرحله دومش ,البته پیشنهاد می کنم که موقعی که تنها اید این مرحله رو برید!:d

1.آقا بالاخره بازی کلا چند تا ماموریت داره ؟
یکی میگه 70 تا کلا , یکی میگه برای هر شخصیت 70 ماموریت وجود داره (که در مجموع 210 تا) .
بالاخره کل بازی چند ماموریت داره ؟ (با حساب ماموریت هایی که با ؟ مشخص شدند میپرسم) .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or