Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

1.آقا بالاخره بازی کلا چند تا ماموریت داره ؟
یکی میگه 70 تا کلا , یکی میگه برای هر شخصیت 70 ماموریت وجود داره (که در مجموع 210 تا) .
بالاخره کل بازی چند ماموریت داره ؟ (با حساب ماموریت هایی که با ؟ مشخص شدند میپرسم) .

2.وسیله نقلیه دریایی مث کشتی قایق , بعد از خرید کجا میرن ؟ چون گاراژ مال ماشین و دوچرخه و موتور . کلا یه گاراژ هم بیشتر نمیشه خرید . پس تکلیف کشتی و هواپیما و هلکوپتر چیه ؟

1-کلا بازی 69 تا مرحله اصلی داره!40 تا هم علامت سوال!

آخرین ویرایش:
هدفون بزن :دی به نظرتون کوچیکه چون هنوز کامل شهر باز نشده. محیطش چهار یا پنج برابر IV هست، ولی SA هنوز هم بیشتره.
من کل مپ رو باز کردم ولی همین حس رو دارم. به نظرم باید سن فیرو یا لاس ونچوراس تو بازی میبودن.اینجوری از شهر که میزنم بیرون دلم میگیره.دوست دارم سریع برگردم شهر.بیرون شهر زیاد بهم حال نمیده.میگم به چه هدفی از شهر بزنیم بیرون.که بریم تا اوووووووووووون ور نقشه که 2 تا وانت و 4 تا کلبه ببینیم؟ به جای لاس ونچوراس فوق العاده؟

من کل مپ رو باز کردم ولی همین حس رو دارم. به نظرم باید سن فیرو یا لاس ونچوراس تو بازی میبودن.اینجوری از شهر که میزنم بیرون دلم میگیره.دوست دارم سریع برگردم شهر.بیرون شهر زیاد بهم حال نمیده.میگم به چه هدفی از شهر بزنیم بیرون.که بریم تا اوووووووووووون ور نقشه که 2 تا وانت و 4 تا کلبه ببینیم؟ به جای لاس ونچوراس فوق العاده؟

چی؟ لاس ونچرز هم که شهر بود؟ مگه حتما می خوای بری بیرون شهر باید هات چیک راه بره تو خیابون تا لذت ببرین؟ یه موتور بردار برو تو کوهها تا عظمت بازی رو متوجه شی.

1-کلا بازی 69 تا مرحله اصلی داره!هر شخصیت هم فکر کنم 20 تا از این مراحل علامت سوال داره!

یکت مشکل نداره، ولی Strangers and Freaks در کل 40 تا هستن :دی

مگه محیط و نقشه بازی از sa بزرگتر نبود ؟؟

نه بابا :دی یکم کوچیک تره.

یکی از مراحل فرعی فرانکلین که باید با یه عکاس برید از افراد مشهور عکس بگیرید رو کسی رفته؟
عالیه این بخش!مخصوصا مرحله دومش ,البته پیشنهاد می کنم که موقعی که تنها اید این مرحله رو برید!:d
آره اون خیلی باحال بود
مثلا ما پاپارازی بودیم :دی
یه تیکش عکاسه گفت i love you jessica بعدش فرانکلین گفت but i hate you :دی

- - -ویرایش - - -

راک استار گفته دیسک دوم رو نصب نکنید بهتره!!!!واسه چی؟؟
10 بار گفته شد
چون اگه هر دو دیسک از رو هارد اجرا بشن قدرت پردازش هارد کنسول بین دو دیسک تقصیم میشه ولی اگه فقط دیسک یک که شامل تکسچر ها هست از رو هارد اجرا بشه با سرعت بیشتری لود میشه

ای خدااااااااااااااا مثلا اینجا تاپیک جی تی ای هست.
به خدا تا اومدم.آقا فلش فلان ...دیسک 2 فلان.برنر مکس فلان. ........)x)x)x
2 تا سوال داشتیم از گیم پلی 10000000 بار نوشتیم ولی تو این اسپم ها گم شدهههههههههه
.
.
آقا 1_ مثل سن آندریاس نمیشه ماشین رو برد به اسکله و فروخت؟کسی امتحان نکرده؟؟؟
2_ من هر چی سهم خریدم 0.7 یا کمتر سود نکرده و باقیش هم ضرر.خو یه راهنمایی کامل کنین اگه میشه.
3_ این کوه ها رو با موتور درو کردم ..صفا میده اما محدود...خیلی کمه. نمیدونم کجا زیر دریایی و لباس شنا و اکسیژن بدست بیارم که برم زیر آب شاید اونجا یه چیزی پیدا شد!

دوستانی که نمیخوان به هیچ وجه از رو دیسک بازی کنن یه راه دیگه هم دارن.

دیسک اول که نصب اجباریه رو روی هارد نصب کنید، دیسک دوم که برای اجرای بازیه هم روی flash memory نصب کنید. هم مشکل لود تکستچر حل میشه، هم صدا و خرابی دیسک رو ندارید.
یوروگیمر این روش رو امتحان کرده و به عنوان بهترین گزینه پیشنهاد کرده.

آخرین ویرایش:
^^^ عجب روش بی کاربردی :دی

کیفیت دیسکم عالیه....وقتی میزارم صدای درایو با بازیه اورج فرقی نداره اما یه بازی دارم ک وقتی میزارم درایو صداش زیاد میشه....دوستان میدونم اف تاپیکه اما برای بازی با درایو بهتره دستگاه عمودی باشه یا افقی؟

بی خیال این قضایا شو، از رو هارد پاک کن بازی کن لذت ببر.

رکورد آخرین ما شکسته شد

GodisaGeek – 10/10
The Globe And Mail - 10/10
HardCore Gamer Magazine - 10/10
Gamereactor Sweden - 10/10
Digital Spy - 10/10
IGN Italy - 10/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
Gameractor Denmark - 10/10
Metro GameCentral - 10/10
Thunderbolt - 10/10
VideoGamer - 10/10
Gamer.no - 10/10
CVG – 10/10
IGN – 10/10
Strategy Informer - 10/10
OXM – 10/10
OPM -10/10
MondoXbox - 10/10
Xbox 360 Achievements – 10/10
Games.it – 10/10
LaPS3.com – 10/10
Edge – 10/10
eurogamer.it - 10/10
Eurogamer.de – 10/10
GiantBomb – 10/10
GamesTM - 10/10
Mersitation - 10/10
Machinima - 10/10
GamesRadar - 10/10
Guardian- 10/10​
eurogamer.es - 10/10
eurogamer.pt - 10/10
Telegraph - 10/10​
3DJuegos - 10/10​
10/10 - games TM
SpazioGames- 10/10​
Gameplanet – 10/10
تا کنون این عنوان 45 نمره ی کامل دریافت کرده است.
این بازی به 4 نمره ی کامل دیگر برای شکستن رکورد نیاز دارد.
این بازی برای شکستن نمره ی شماره ی قبلی خود به 48 نقد کامل نیاز دارد.
متای این عنوان تا کنون 98 می باشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or