Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان چند تا سوال:
1.سگ مال کدوم شخصیته و چجوری میاد؟
2.یکی میشه یه توضیحی راجع به اینترنت بده؟
3.من 2 دیسک را نصب کردم اما تو سرعت بالا با ماشین افت فریم دارم و مشکلات دیگر....اگر دیسک دو را پاک کنم مشکلات حل میشه؟
4.این شنا کجاست؟
1. فرانکلین
2.توی گوشیته
3.آره
4.داداش خوبی؟!! رو آسفالت! برو تو آب شنا کن!

منم وقتی دیسک دوم رو نصب کردم مشکل برام پیش اومد چه داخل بازی چه زمانی که میخاستم وارد بازی بشم ارور میداد. شما هم اگه همچین مشکلی دارید دیسک دوم رو نصب نکنید

ببخشید از روش موسیقی منظورتون چیه؟
یعنی اینکه اول تو USB اهنگ میریزین و بعد اهنگ رو اجرا میکنین و بعد میرین تو بازی.
اگه خواستین میتونین همونجوری با اهنگ بازی کنین اگه نخواستین دکمه وسط دسته رو بزنین و برین تو قسمت موسیقی و صدا رو کم کنین یعنی قطع کنین.

دوستان چند تا سوال:
1.سگ مال کدوم شخصیته و چجوری میاد؟
2.یکی میشه یه توضیحی راجع به اینترنت بده؟
3.من 2 دیسک را نصب کردم اما تو سرعت بالا با ماشین افت فریم دارم و مشکلات دیگر....اگر دیسک دو را پاک کنم مشکلات حل میشه؟
4.این شنا کجاست؟

1. ماله فرانکلین ـه و بعد از یک مدتی توی خونش هست
2. اینترنت مگه توضیح می خواد ؟ :|
3. هنوز اطلاعی ندادن گفتن اگه پاک کنین بهتره. شاید حل شد.
5. هر جا دریا باشه.

Super Mario 64
Gran Turismo
The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time
Halo: Combat Evolved
Half-Life 2
Halo 3
The Orange Box
Super Mario Galaxy
Grand Theft Auto IV
LittleBigPlanet
Bayonetta
Super Mario Galaxy 2
Rock Band 3
The Legend Of Zelda: Skyward Sword
The Last Of Us
Grand Theft Auto V :bighug:

یعنی اینکه اول تو USB اهنگ میریزین و بعد اهنگ رو اجرا میکنین و بعد میرین تو بازی.
اگه خواستین میتونین همونجوری با اهنگ بازی کنین اگه نخواستین دکمه وسط دسته رو بزنین و برین تو قسمت موسیقی و صدا رو کم کنین یعنی قطع کنین.

ببخشید من میخوام فقط بازی کنم نه میخوام یو اس بی بزنم نه صدا رو کم کنم نه اهنگ بزارم فقط میخوام بعد نصب سی دی1 سی دی2 رو بزارم و بازی کنم مثل بازی های دیگه میشه؟

ببخشید من میخوام فقط بازی کنم نه میخوام یو اس بی بزنم نه صدا رو کم کنم نه اهنگ بزارم فقط میخوام بعد نصب سی دی1 سی دی2 رو بزارم و بازی کنم مثل بازی های دیگه میشه؟
امکان داره که بشه.
من گفته بودم که بعضی ها اینجورین و بعضی ها هم رسته و مثب بقیه بازی ها معمولی اجرا میشه... اگه دیدین نشد از همین راه برین.

بله داداش ! شما فقط ۱ رو نصب کن و با ۲ بازی کن ( ۲ رو نصب نکن )
~~~~~
محله ی قدیمی CJ کجاست ؟ پیداش نکردم !
لامصب نقشه ی بازی خیلی خیلی بزرگه !
درضمن ~ یه موتور جور کنید برید بالای بلند ترین کوه بازی !نوک قله .،،،! فقط با موتور ۲ چرخ یا پیاده میشه رفت ! یه جاده. ی خیلی خیلی باریک خالیه ' خیلیم طولانیه ! ولی خیلی فاز داره ، از اونجا با چتر بپرید توی اون شهره پشت کوه !

آخرین ویرایش:
1. ماله فرانکلین ـه و بعد از یک مدتی توی خونش هست
2. اینترنت مگه توضیح می خواد ؟ :|
3. هنوز اطلاعی ندادن گفتن اگه پاک کنین بهتره. شاید حل شد.
5. هر جا دریا باشه.

اینترنت منظورم اینه توضیح راجع به کاراییش و استفادش....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or