Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سوال درباره گیم پلی

trevor دقیقا کی باز میشه ؟

مایکل و فرانکلین واسم بازن
با مایکل ماموریت های لستر رو که علامت L داره کامل کن بعدش با فرانکلین و سه نفر دیگه یه جواهرفروشی رو خالی میکنین بعدش تروور رو درحال **** (نکته : این مرحله رو اگه جلوی خونواده بازی کنید باید هرطور شده سریع تر از مرز خارج شی تا خونوادت شهیدت نکردن :دی) میبینین و بعد از اون تا چندین ماموریت فقط تروور قابل استفادست

من از سال 2009 تا امروز هرچی بازی گرفتم همیشه ریختم روی هارد و در اکثر مواقع عملکرد بازی بیشتر هم بوده و همین کار باعث میشه هم کنسول کمتر صدا داشته باشه هم لنزش بیشتر عمر کنه ولی عجیبه که اینا میگن DVD دوم رو نصب نکنید روی کنسول ... :-/

من از سال 2009 تا امروز هرچی بازی گرفتم همیشه ریختم روی هارد و در اکثر مواقع عملکرد بازی بیشتر هم بوده و همین کار باعث میشه هم کنسول کمتر صدا داشته باشه هم لنزش بیشتر عمر کنه ولی عجیبه که اینا میگن DVD دوم رو نصب نکنید روی کنسول ... :-/
منطقیه!
دلیلشم اینه که به جای اینکه هر دو DVD از روی هارد اجرا شه، DVD1 با نهایت سرعت از روی هارد اجرا میشه، DVD2 هم از روی درایو خونده میشه که یعنی سرعت H.D.D + DVD ROM
اگه هم هارد مخصوص xbox دارین، هم هارد اکسترنال، هر کدوم از DVD ها رو روی یک هارد بریزین (اگه بشه). اینطوری بازی با آخرین سرعت اجرا میشه!

بچه ها من دیگه صبر ندارم.الان بازی کنم فردا برم لایو چیزی میشه؟
خیر هیچ چیزی نمی‌شه!
من با اکانت اصلیم Halo 4 رو یک ماه زودتر بازی کردم و بعد از یک ماه رفتم لایو هیچی نشد.
GeoW: J رو یک هفته زودتر و باز هم هیچی نشد.

ببخشید یعنی سی دی 1 رو نصب میکنیم و با سی دی2 بازی میکنیم و سی دی یک رو دیگه تا اخر بازی لازم نیست؟ سی دی 2 هم نصب نکنیم؟ نسخه بازی برنمکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or