Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام
مثل اینکه دوستان فلسفه اسپویلر رو اشتباه متوجه شدن .
اول اینکه اگر سوألتون درباره رد کردن یکی از مأموریتهای بازیه حتماً تو عنوان اسپویلر عنوان یا شماره مأموریت رو بنویسید .
دوم اینکه لازم نیست برای هر چیزی از تگ اسپویلر استفاده کنید چون عملاً بی اثر میشه اسپویلر .
سوم اینکه در صورت رعایت نکردن موارد بالا به شدت برخورد میشه با متخلف .

فکر نکنم به اسپویل نیاز داشته باشه
خدا رو شکر که گفتگو باز شد.
ظهر اومدم دیدم قفل شده...
حالا بگذریم...
یه خبر خوب دارم برای خودم: GTA V رو بالاخره گرفتم
اول که گرفتم دیسک اول رو تونستم نصب کنم ولی دیسک دوم اجرا نمیشد رفتم تعویضش کردم با موسیقی تونستم اجراش کنم ولی هنوز بازی نکردم و گذاشتم از فردا شروع کنم..
خدایی گرافیک عالی داره.

کسی جواب ما رو نمیده
به هیچ وجه من الوجوح دیسک 2 رو نصب نکن
چون سرعت پردازش هارد کنسول تقصیم میشه بین دو دیسک ولی اگه یکی هارد باشه یکی درایو پردازش هارد سریع تر میشه و از کیفیت بهتری بهره مند میشی و اینکه دیسک یک دیگه هرگز لازمت نمیشه خیالت راحت

اقا خیلی ممنون ازتون که کمک کردید مشکل سیو حل شه من یه سوال دارم اگه می شه به بزرگواریتون جواب بدید وقتی کد تقلب ها رو بزنیم مسل ماشین اینا چطوری می گین بعضی از مراحل اجرا نمی شنه ؟ ار ضم ببخشید من دیسک دوم رو نصب کردم در دو فلش جداگانه ولی هیچ افت و باگ ندارم این چجوری

آخرین ویرایش:
کسی جواب ما رو نمیده
اقا ببین اینجوریه:
باید اول دیسک 1 رو بزاری خودش میره رو نصب بعد نصب که حدود 15 مین طول میکشه مینویسه که دیسک 2 رو بزارین و شما باید برین دیسک 2 رو بزارین و من که با روش موسیقی اجرا کردم،شاید برای بقیه اینجوری نباشه...

حالا منم یه سوال دارم که نمیدونم به تاپیک ربوط میشه یا نه ولی میخوام بپرسم:
من دفعه اول رو فقط باید با اهنگ اجرا کنم یا هر دفعه که دارم میرم تو بازی؟؟

بالاخره رفتم سراغ تنیس و گلف تو بازی واقا دنیاییه برای خودش عظمت طراحیش خیلی عالیه البته با مایکل بازی کردم سیستمش خیلی نرم و خوب طراحی شده ولی اولش یه کم گیچ کنندست ...

دوستان چند تا سوال:
1.سگ مال کدوم شخصیته و چجوری میاد؟
2.یکی میشه یه توضیحی راجع به اینترنت بده؟
3.من 2 دیسک را نصب کردم اما تو سرعت بالا با ماشین افت فریم دارم و مشکلات دیگر....اگر دیسک دو را پاک کنم مشکلات حل میشه؟
4.این شنا کجاست؟

دوستان چند تا سوال:
1.سگ مال کدوم شخصیته و چجوری میاد؟
2.یکی میشه یه توضیحی راجع به اینترنت بده؟
3.من 2 دیسک را نصب کردم اما تو سرعت بالا با ماشین افت فریم دارم و مشکلات دیگر....اگر دیسک دو را پاک کنم مشکلات حل میشه؟
4.این شنا کجاست؟
1.شگ مال فرانکلین یعنی همون سیاه پوستست.ولی نمیدونم کی میاد
3.خود راک استار اعلام کرد که دیسک دو رو نباید نصب کرد وگرنه افت فریم داره و بنظر من باید پاک کنی.

اقا ببین اینجوریه:
باید اول دیسک 1 رو بزاری خودش میره رو نصب بعد نصب که حدود 15 مین طول میکشه مینویسه که دیسک 2 رو بزارین و شما باید برین دیسک 2 رو بزارین و من که با روش موسیقی اجرا کردم،شاید برای بقیه اینجوری نباشه...

حالا منم یه سوال دارم که نمیدونم به تاپیک ربوط میشه یا نه ولی میخوام بپرسم:
من دفعه اول رو فقط باید با اهنگ اجرا کنم یا هر دفعه که دارم میرم تو بازی؟؟

ببخشید از روش موسیقی منظورتون چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or