kourosh k
کاربر سایت
داداش زیاد رو تام چیک حساب باز نکن.:dگیم اسپات 10 داده!؟:-o
آر یو کیدینگ می؟
جل الخالق
- - -ویرایش - - -
چرا من اونو گیم اسپات دیدم؟![]()

داداش زیاد رو تام چیک حساب باز نکن.:dگیم اسپات 10 داده!؟:-o
آر یو کیدینگ می؟
جل الخالق
- - -ویرایش - - -
چرا من اونو گیم اسپات دیدم؟![]()
اه چه خبرته این همه بوق بوق میکنیدوست عزیز این ترور سیو نمی شه باور کنید من ادم بدی نیستم فقط دارم سکته می کنم کمک ترور سیو نمی شه شخصیتش توخوته اش سیو کردم نمی شه
تو رو خدا از این سایت های درپیت بکشید بیرونسایتی که میاد به گرافیک این بازی انگ های مسخره میزنه هیچ چیزی حالیش نیست.
یه خبر هایی توی توییتر شده ولی معلوم نیست اکانت واقعی باشه یا Fake.
- - -ویرایش - - -
شخصیت بازی رو تغییر بدید و برای مثال Trevor یا Franklin رو انتخاب کنید.
نه خوب رای مادینگ از xboxmb یه مادتول دانلود میکنم خودمبنگ بنگ:Right, X, A, Left, RB, RT, Left, Right, Right, LB, LB, LB(شامل اسلحه های انفجاری میشود)http://forum.bazicenter.com/thread82119/#post2845940
اگه پول میخوای بهم پی ام بده تا برات ماد کنم.
آقا اون مرحله که با تروور یارو رو شکنجه میکنیم من از اون انبردست استفاده نکردم
با اون چه کار میشه کرد؟
و اینکه عالی طراحی شده بوداون ماموریت
لامصب عین فیلم های هالیووددی کارگردانی شده
سوال درباره گیم پلی
trevor دقیقا کی باز میشه ؟
مایکل و فرانکلین واسم بازن
اتفاقا مراحل اصلیش کم نیست حدود 70 تا ماموریت اصلی داره که اگه فقط بخوای اونارم بری بازم حدودا 20 ساعت یا بیشتر وقت میگیره که تقریبا تو حد همون نسخه های قبلیه اما خوب کسی که فقط بخواد این ماموریتارو انجام بده خیلی ضرر میکنه حتما باید اون ماموریتایی رو که به شکل علامت سوالن و جزو ماموریت جانبیای بازی به حساب میان رو هم انجام داد کلا ماموریت جانبیای بازی چیزی از همین اصلیا کم ندارن از نظر کیفیت و روایت داستانبنظرم گیم اسپات خیلی کم لطفی کرده.
درسته مراحل اصلی بازی خیلی کمه،ولی اکثر دوستان اینقدر از بازی و محیط و بزرگی نقشه و دیگر چیزا خوششون اومده که اصلا مراحل رو گذاشتن کنار!!
بنظرم دیگه مراحل نقش اصلی رو بازی نمیکنه.(در حالی که توی gta های دیگه بیشتر دنبال مراحل جذاب تر بودیم.)
بلکه این گرافیک شاهکار و محیط فوق العادشه که استثناییش کرده.
فکر نمیکنم 10 برای این بازی نمره ی کامل باشه.
باید خیلی بیشتر از اینا نمره بگیره![]()