Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

از کجا میشه WEED خرید؟
کسی هنوز Pet Shop پیدا نکرده؟
بالاس ها مگه تو بازی نیستن؟؟چرا ندیدمشون تاحالا؟
پاسختون
فروشگاهاش مشخصه
منم پیدا نکردم
چرا من محله سی جی رفتم اونجارم گرفتن!
مگه قرار نبود بشه از خونه ها دزدی کرد!؟ نمیشه اصلا دزدی کرد؟ بنزین نمیشه زد برا ماشین :|

[/SPOILER]
پاسختون
فروشگاهاش مشخصه
منم پیدا نکردم
چرا من محله سی جی رفتم اونجارم گرفتن!
مگه قرار نبود بشه از خونه ها دزدی کرد!؟ نمیشه اصلا دزدی کرد؟ بنزین نمیشه زد برا ماشین :|
وقتی WEED میکشه کاملا نشون میده؟؟

بچه هایی که می پرسن مغازه فروش حیوانات کجاست : البته این یه حدسه تو اولین تریلر گیم پلی که از راکستار منتشر شد بعد اون قسمت که مایکل داره سمت مغازه لباس فروشی می ره ترور نشون میده که داره با ماشینش از یه محلی رد میشه که اگه سمت چپ خیابونو نگاه کنین یه ساختمون با شکلک های گربه و سگ و .. میبینید که یحتمل خودش باشه

1 Grand Theft Auto V will let you control three characters
2 Grand Theft Auto V will have – by far – the largest map in GTA history
3 You can guarantee that GTA V
will have another brilliant line-up of songs and radio stations
that will give everyone something they like to listen to
4 The list of drivable cars in GTA V is absolutely staggering
5 it is still GTA at the core and that is what makes
these games so enjoyable and brilliant
6 apparently there are going to be six heists just like Three Leaf Clover
7 Over the years, the aiming and shooting in GTA has steadily improved
8 The graphics have been generally improving a lot over the years
9 It Was Massively Expensive
10 what other game will allow you to do all that

آخرین ویرایش:
[/SPOILER]
وقتی WEED میکشه کاملا نشون میده؟؟
کلا این بازی هیچ ترسی از نمایش این چیزا نداره:دی کوکایینو ویید که چیزی نیست حالا:دی تازه وقتی میکشی میری تو فضا:دی یهویی پرواز میکنی رو لوس سانتوس یا با فضاییا میجنگی حالت که خوب میشه میبینی تو یه کوچه تنگو تاریک لختت کردن:دی

یه ذره تاپیکو از فضای اسپویلنیسم در بیارم:d

کسی از بچه ها امتحان کرده کدوم یکی از چیت ها اچیومنت قفل میکنه.پلیس و تفنگ 100% هست.مثلا هواپیما , ماشین و آب و هوا و ....?

کسی تا حالا از فرودگاه 747 برداشته?همون جت شخصی هم به زور میشه برداشت:d

WEED گرون که نیست؟؟
الان باید برم 10تا پک بگیرم یه آپولو رول کنم برم سریع فضا :دی
[
SPOILER]نخریدم :دی معمولا از دوستان ساید کوءست و اینا گرفتم :دی اونم با مایکل :دی
[/SPOILER]
اقا ماشینمو تیون کردم رنگشم عوض کردم چه چیز شاخی شده ، زردو قرمز با رینگای جدید و گلگیرای جدید:دی کف خوابشم کردم فقط توربو پول خون باباشونه:|

یه نفر لطف کنه یه توضیح کلی راجع به سهام بده :دی

من توضیح دادم، اینقدر سریع صفحه می ره جلو که آدم ....

گاراژ:
بعد ازینکه به طور کامل کنترل هرسه کاراکتر رو به دست آوردید، براتون خریدن ملک باز می شه. هر شخصیت ملک های مخصوص خودش رو داره و نمی تونین شریک شین. گاراژ هرسه 30 هزار دلاره. ماشین هایی که می خرین مستقیم می ره توش، و ماشین هایی هم که توی خیابون هایجک کردین، بزارین اونتو. فقط یادتون باشه مثل مافیا و ... همیشگی نیست. گمش کنین می ره گاراژ و باید پول بدین واسه برداشتنش.
هرکی هم که تونست اینترنتی ماشین بخره به من خبر بده چون من هرکار کردم دلم نیومد :biggrin1:

خرید و فروش سهم:

برین اینترنت، بخش پول و سرویس ها، اولین وبسایت مال خرید سهم هست. برین بخش دید سهم ها. توجه کنین که خیلی شبیه وال استریت واقعی ـه و فکر نکنین همینی که امروز سود کرده رو بخرم پولدار می شم. باید برین بخونین هیستوری رو. آیا ارزش داره، ریکامند شده و .... من همین کار رو کردم و اون پولی که واسه سهم دادم تا الان 10 درصد اومده بالا. هنوز منتظرم بیشتر بیاد بالا تا بیشتر سود کنم.

موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or