Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان بهترین راه پول در آوردن چیه؟ کتک کاری مردم پووول نمیده یا کم میده تا مردمم میزنی پلیس ها میریزن سرت! چه هوش مصنوعی پلیس ها عالی شده و اینکه خیلی سخت شدن!!!

با این سگه باید چیکار کنم که شنگولیش بره بالا ؟ :دی
دادم یه چند نفر رو پاره کرد ولی ...

خدایی این فرانکلین خیلی طنزه !! تیکه های سنگینی میندازه ! خخخ
این مایکلم خداییش گناه داره .،،!! مخ اعضای خانوادش تعطیله و این بدبخت هم جور اونارو میکشه !
''
در ضمن ،! من باید ۳۵۰۰ تا جمع کنم که برا مایکل یه کت شلوار بگیرم ! ( ضروریه ) ولی کلا ۹۰۰ تا دارم ! این تاکسی هم روش خوبی واسه پول دراوردن نیست .،! هم مسیرا طولانیه و بعضی مسافرا هم پول نمیدن و درمیرن :|
راه دیگه واسه پول دراوردن نیست ؟
این ماشین حمل پول که بعضی دوستان گفتن ،! قضیش چیه ؟ کجا گیرش بیاریم ! ؟
والا تو شهر بگردی گیر میاد
ولی کند هست ماشینش
من که باهاش نتونستم کامل فرار کنم (یکی از چرخاش ترکیده بود)

بچه ها خواهشا یکی بگه زمان نصب دیسک اول چه قدره؟ الان یک ساعت و 20 دقیقه است هنوز نوشته Loading story ...

دیسک اول برای من حدودا نیم ساعت طول کشید
زمانی هم که داره دیسک نصب میشه , گوشه سمت راست پایین صفحه دو عدد نشون میده : یکی حجمی که باید ریخته بشه (حدود 7.8 گیگ) و یکی حجمی که در حال نصب شدن هس. وقتی نصب کامل شد میگه دیسک دو رو بزار و بازی یه حدود دو دقیقه رو loading story میمونه و بعد شروع میشه

یه سوال خیلی خیلی خیلی مهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

یه سوال خیلی مهم از دوستانی که بازی رو انجام دادن لطفا جواب بدید:

دوستان بنده هنوز بازی رو نرگفتم ولی چندتا پست رو خوندم دیدم دیدم ظاهرا کل مراحل اصلیش 69تاست؟!واقعا اینقدر کمه؟؟؟یعنی اینطوری از بازی GTA:LIBERTY CITY هم کوتاه تره؟یعنی این مراحل اصلیش 2روزه تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطوری که ارزش بازی کردن نداره!!!!!تورو خدا دوستان که بازی کردن جواب بدن

یه سوال خیلی مهم از دوستانی که بازی رو انجام دادن لطفا جواب بدید:

دوستان بنده هنوز بازی رو نرگفتم ولی چندتا پست رو خوندم دیدم دیدم ظاهرا کل مراحل اصلیش 69تاست؟!واقعا اینقدر کمه؟؟؟یعنی اینطوری از بازی GTA:LIBERTY CITY هم کوتاه تره؟یعنی این مراحل اصلیش 2روزه تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینطوری که ارزش بازی کردن نداره!!!!!تورو خدا دوستان که بازی کردن جواب بدن
منم هنوز نگرفتم.
جواب
فکر کنم اونجور که شنیدم برای هر کارکتر 69-70 تا مرحلست.

دوستان یه نکته تو بازی رو نمی دونم توجه کردین یا نه تویکی از ماموریت ها وقتی شما فرانکلین هستین با لامار دوستش که داری میرین،لامار دمپایی پوشیده و نکته جالب اینه که اگه به راه رفتنش توجه کنین می فهمین که وقتی می خواد قدم برداره پاشنه پاش از دمپایی جدا میشه خیلی جالبه یعنی واقعا تا این حد طبیعی!!:-o

آخرین ویرایش:
چند تا سوال دارم ، ممنون میشم جواب بدید

اسپویل نداره ولی برای محکم کاری توی اسپویلر میزارم

از کجا میشه حیوان خانگی خرید ؟

سگ فرانکلین رو چه جوری میشه کنترل کرد ؟

بهترین راه باز کردن کامل نقشه چیه ؟ منظورم اینه که کل نقشه شفاف بشه

کجا میشه رفت واسه تاتو کردن ؟

چند نفر درمورد ١٠٨٠p و 1080i سوال كردن:
1080i رديفارو يكي درميون رندر ميكنه و كيفيتش پايين تر از
1080p هست و كلان ور افتاده همون 1080p رو استفاده كنيد بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی