Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

من از همون اول نصب نکردم،لود نشدن تکچسر نداره اصن،فقط تو جاهای تاریک ایراد داره یه خورده

منم فقط تو جاهای تاریک مشکل دارم.....رنگ ها بهم می ریزه.....حالا فردا پاک میکنم ببینم چی میشه....نتیجه را اعلام میکنم

منم فقط تو جاهای تاریک مشکل دارم.....رنگ ها بهم می ریزه.....حالا فردا پاک میکنم ببینم چی میشه....نتیجه را اعلام میکنم
تو شب که اصلا مشکل نداره،فقط تو جاهایی که خیلی تاریکه.
شاید اگه تو شب لباش مشکی تنت باشه رنگا به هم بریزه.

برای بچه هایی که هنوز Grove St رو پیدا نکردند http://forum.bazicenter.com/thread51197/page144/#post2844894

تنها تشابهش با قدیم فقط همون آخره گرد ماننده خیابونه.مثلا دیگه پُلی روی خیابون نیست.پشته خونه ای که جای خونه CJ ساختن 1 کاغذ پیدا میکنید و همچنین دوچرخه ی معروف:d

حقایق 5 دقیقه ای جی تی ای-10 چیز که باید بدونید

حقایق 5 دقیقه ای جی تی ای-10 چیز که باید بدونید.
[video]http://media.fse.futurecdn.net/3a/b4/3ab4d5c9b0ab413d983ae8737045276a.mp4[/video]

icon.img
CVG

من خودم از صبح تا شب بازی میکنم و عاشق این بازی شدم،اما خدایی یه ایرادی داره که یه خورده رو مخمه،اونم تخریب پذیری ماشینِ که نسبت به IV پسرفت داشته.امروز با سرعت با یه ماشین شاخ به شاخ تصادف کردم فقط چراغم شکست:|

من با یه باگ برخورد کردم تو بازی . اصلا رادیو کار نمیکنه . قبلا کار میکرد ولی با D-pad چپ کانالهای رادیو رو نمیشد تغییر داد مگه تو منوی اصلی حالا همونم کار نمیکنه :|

بازیرو تموم کردم فوق العاده همینو میتونم فقط بهش اشاره کنم...
داداش بدون اسپویل میشه بهم بگی من کجای بازیم ، اگه میخواد ززودتموم شه دیسک بازیو بشکونم:| و یکی دیگه بخرم :دی
اونجاییم که مایکی و ترور و فرانکی میان پیش dave و اون یکی مامور fib و مایکی نقشه میکشه که با کامیون چیکار کنیمو اینا ، بعد دزدیدن زیردریایی
اخرش که نیست :| ؟

من با یه باگ برخورد کردم تو بازی . اصلا رادیو کار نمیکنه . قبلا کار میکرد ولی با D-pad چپ کانالهای رادیو رو نمیشد تغییر داد مگه تو منوی اصلی حالا همونم کار نمیکنه :|
باگها مربوط به این نسخه لیک شده است توی سایتهای خارجی هم گفته شده البته بجز این اگه آنلاین بازی کنید صددرصد بن میشین . برای همین من هنوز بازی رو نگرفتم تا نسخه اصلیش بیاد و دوستان زحمت کپی کردنش رو بکشن !!

داداش بدون اسپویل میشه بهم بگی من کجای بازیم ، اگه میخواد ززودتموم شه دیسک بازیو بشکونم:| و یکی دیگه بخرم :دی
اونجاییم که مایکی و ترور و فرانکی میان پیش dave و اون یکی مامور fib و مایکی نقشه میکشه که با کامیون چیکار کنیمو اینا ، بعد دزدیدن زیردریایی
اخرش که نیست :| ؟

شما بهتر بدون اینکه من به شما چیزی بگم گوشیتون در بیارید برید تو قسمت check list و بعدش قسمت progress بعد mission اونجا زده تعداد کل مرحله هارو ببینید چندتاشو انجام دادید ولی باید بگم اواسط بازی هستید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or