kasra2011
کاربر سایت
من از همون اول نصب نکردم،لود نشدن تکچسر نداره اصن،فقط تو جاهای تاریک ایراد داره یه خورده
منم فقط تو جاهای تاریک مشکل دارم.....رنگ ها بهم می ریزه.....حالا فردا پاک میکنم ببینم چی میشه....نتیجه را اعلام میکنم
من از همون اول نصب نکردم،لود نشدن تکچسر نداره اصن،فقط تو جاهای تاریک ایراد داره یه خورده
تو شب که اصلا مشکل نداره،فقط تو جاهایی که خیلی تاریکه.منم فقط تو جاهای تاریک مشکل دارم.....رنگ ها بهم می ریزه.....حالا فردا پاک میکنم ببینم چی میشه....نتیجه را اعلام میکنم
دقیقا مثلا تو کلاب بلوزم وسطش بنفش میشهتو شب که اصلا مشکل نداره،فقط تو جاهایی که خیلی تاریکه.
شاید اگه تو شب لباش مشکی تنت باشه رنگا به هم بریزه.
استارتوت بزن برو state>misssionعزیز این درصد را از کجا میبینی؟
بازی انقد بزرگه که این چیزا به چشم نمیان.دقیقا مثلا تو کلاب بلوزم وسطش بنفش میشه![]()
داداش بدون اسپویل میشه بهم بگی من کجای بازیم ، اگه میخواد ززودتموم شه دیسک بازیو بشکونمبازیرو تموم کردم فوق العاده همینو میتونم فقط بهش اشاره کنم...
کنسول رو Restart کن،احتمالا درست میشه.من با یه باگ برخورد کردم تو بازی . اصلا رادیو کار نمیکنه . قبلا کار میکرد ولی با D-pad چپ کانالهای رادیو رو نمیشد تغییر داد مگه تو منوی اصلی حالا همونم کار نمیکنه![]()
باگها مربوط به این نسخه لیک شده است توی سایتهای خارجی هم گفته شده البته بجز این اگه آنلاین بازی کنید صددرصد بن میشین . برای همین من هنوز بازی رو نگرفتم تا نسخه اصلیش بیاد و دوستان زحمت کپی کردنش رو بکشن !!من با یه باگ برخورد کردم تو بازی . اصلا رادیو کار نمیکنه . قبلا کار میکرد ولی با D-pad چپ کانالهای رادیو رو نمیشد تغییر داد مگه تو منوی اصلی حالا همونم کار نمیکنه![]()
داداش بدون اسپویل میشه بهم بگی من کجای بازیم ، اگه میخواد ززودتموم شه دیسک بازیو بشکونمو یکی دیگه بخرم
اخرش که نیستاونجاییم که مایکی و ترور و فرانکی میان پیش dave و اون یکی مامور fib و مایکی نقشه میکشه که با کامیون چیکار کنیمو اینا ، بعد دزدیدن زیردریایی؟