Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

بعد تو حالت آنلاین بخریم تو حالت آفلاین میشه ازش استفاده کنیم؟
من الان به لایو وصل شدم اما گلد ندارم.چطوری بخرن؟

نه ، کلا حالت آفلاین و آنلاین بازی مجزاست از هم. اگه به لایو وصل بشید و گلد نداشته باشید بجز خرید آنلاین سهام و آپلود عکس کار دیگه ای نمیتونید بکنید.
منظور دوستمون از آنلاین همون Multiplayer بازی هست.

- - -ویرایش - - -

دوستان سیوی سراغ دارید که مثلا یدونه از Stunt jump ها و under bridge هاش مونده باشه ؟؟

این کار فقط در بازی آنلاین امکان پذیر هست
به این صورت که ماشین رو میبرید تعمیرگاه و بعد روش دستگاه ردیاب رو نصب میکنید
متشکرم منم آنلاین رو گفتم
دوستان گاراژ خونه هم مثل گاراژ های دیگس یعنی اگه ماشین بخریم توی اونجا سیو میشه؟ (آنلاین)

ببخشید
من مایکل را کشتم حالا چطوری می تونم یکی از اچیومنت ها که حتما به مایکل نیاز هست را بگیرم اسم اچیومنت kifflom

Last edited by a moderator:
متشکرم منم آنلاین رو گفتم
دوستان گاراژ خونه هم مثل گاراژ های دیگس یعنی اگه ماشین بخریم توی اونجا سیو میشه؟ (آنلاین)

بله ، اگه بخرید یا از خیابون بیارید ( البته ماشین های سوپر اسپرت رو نمیشه از خیابون آورد ) در گاراژتون سیو میشه.

- - -ویرایش - - -

ببخشید
من مایکل را کشتم حالا چطوری می تونم یکی از اچیومنت ها که حتما به مایکل نیاز هست را بگیرم اسم اچیومنت kifflom

بازی رو از اول شروع کنید یا اگه سیوی دارید که قبل کشتن مایکل بود از اون ادامه بدید.

دوستان جریان این چیه که توی آنلاین روی سر بعضی ها علامت ضربدر یا پرچم میاد و زد ضربه میشن من چطور اونطوری میشم

اگه دکمه back رو نگه دارید تو یکی از گزینه هاش هست. ( خیلی وقته بازی نکردم یادم رفته ) یکیش kill yourself هست اون یکی هم که شما میگید فک کنم پایین اون باشه.

دوستان جریان این چیه که توی آنلاین روی سر بعضی ها علامت ضربدر یا پرچم میاد و زد ضربه میشن من چطور اونطوری میشم

اون حالت passive mode هستش که وقتی شما نمیخواید کسی یهو شمارو بکشه و الکی الکی اعصابتون خورد بشه میرید توی اون حالت

- - -ویرایش - - -

سلام کسی میدونه چطوری میشه تو انلاین به کسی پول داد. مثلا من بخوام یه مبلغی رو به یکی از دوستام بدم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

تا جایی که من میدونم نمیشه

سلام کسی میدونه چطوری میشه تو انلاین به کسی پول داد. مثلا من بخوام یه مبلغی رو به یکی از دوستام بدم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

همينتوري نميتوانيد پول بديد اگه مثلا يك مغازه زديد ٣٠٠ دلار گرفتيد و همراه با يكي از دوستاتون باشيد ميتونيد درصدي از اونو بهش بديد مثلا ٥٠ ، ٥٠ فك كنم بايد اينكارو با دكمه back بكنيد

Sent from an iPhone to hidden planets

سلام دوستان
من تو بازی چه جوری خونه و ماشین بگیرم ؟؟ من میرم تو اینترنت وولی نمیدونم از کجا بگیرم

خونه فقط تو آنلاين امكان پذير است و ماشين هم بابد گاراج بخري و بعد ماشين سفارش بدي برا ماشين برو تو travel and transport
بعد برو تو يكي از اون سايتا اي كه مياره و بعد سفارش بده

Sent from an iPhone to hidden planets

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or