Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام لطفا در این مورد کمک کنید
من بازی GTA v رو گرفتم ولی هر کاری می کنم مینویسه play game نه عکس بازی رو میاره نه خوده بازی رو ولی بازی های دیگرو جز این همشو به راحتی میاره disk و هم تو مغازه یارو امتحان کردم ایرادی نداشت اورد. { burner max زده بود رو verbatim}کسی راه حل داره بگه ؟؟؟ ایراد اگه از لنز دستگاه هم بود بازی هی مثله assassin creed black flag یا cod black ops 2 رو اجرا نمی کرد . لطفا کمک کنید .:|

ماله GTA story mode هم هست منظورم آفلاين اين آپديت business update رو بايد به لايو وصل شي و در داشبورد ايكس باكس بري روي تب games و بر روي browse games بزني بعدش بري تو قسمت add-ons و بعد دنبال جي تي اي ٥ بگرد و دانلودش كن beachbum update رو هم دانلود كن تو بازي بهت ماشين تفنگ و هواپيما ميده

Sent from an iPhone to hidden planets
شما مطمئنی که این آپدیت مربوط به بخش آفلاین بازی هست؟؟؟
با این آپدیت فقط تفنگ میده؟؟؟

من نمیتونم به لایو وشل بشم :(( یعنی نمیشه کاریش کرد؟

- - -ویرایش - - -

يك برنامه اي هست كه ميتوني بازي هاي مختلف رو دستكاري بكني مثلا براي جي تي اي ٥ ميتوني پول بازي يا مهارت بازيكنا رو افزايش بدي ولي من تو اينترنت خوندم كه بهتره لايو وصل نشيد اگه اين كارو كرديد. ولي دوستان ديگه هم ميخوان يك اطلاعاتي بدن در مورد money modding

من بلد نیستم با این برنامه کار کنم شما میتونید درست کنید ؟

شما مطمئنی که این آپدیت مربوط به بخش آفلاین بازی هست؟؟؟
با این آپدیت فقط تفنگ میده؟؟؟

بله من business update رو گرفتم. مجاني هست بهم سه تا ماشين دو تا تفنگ و يك هواپيما داد تو آفلاين ولي اگه آنلاين بازي ميخواي بكني بايد بخريد هواپيما و ماشينا رو

من نمیتونم به لایو وشل بشم :(( یعنی نمیشه کاریش کرد؟

- - -ویرایش - - -

من بلد نیستم با این برنامه کار کنم شما میتونید درست کنید ؟

دوست عزیز اگه از این برنامه برای ماد کردن بازی استفاده کنید دیگه نباید به لایو وصل بشید

دوستان یه کمک فوری میخوام
من یه کنسول خریدم دیشب که الایت هست ولی هاردش 20 گیگه خلاصه بازیو نصب کردم دیسک اولشو بعد واسه دیسک دوم پیغام داد هارد ظرفیت نداره
رفتم تو ستینگ دوباره فرمت کردم هاردو دیدم کلا زده ظرفیت هارد 13 گیگ هست و فضای مورد استفاده هم 13 گیگ
یعنی هارد 20 گیگ کلا 13 گیگش در دسترسه؟ برم کنسولو پس بدم/؟

دوستان یه کمک فوری میخوام
من یه کنسول خریدم دیشب که الایت هست ولی هاردش 20 گیگه خلاصه بازیو نصب کردم دیسک اولشو بعد واسه دیسک دوم پیغام داد هارد ظرفیت نداره
رفتم تو ستینگ دوباره فرمت کردم هاردو دیدم کلا زده ظرفیت هارد 13 گیگ هست و فضای مورد استفاده هم 13 گیگ
یعنی هارد 20 گیگ کلا 13 گیگش در دسترسه؟ برم کنسولو پس بدم/؟
دوست عزیز.
هارد بالای دستگاه فضاش همینه. 13 گیگابایت به کاربر میده و 7 گیگ ه خودش برمیداره. چراشو نمیدونم. ولی منم یه هارد اورجینال 20 دارم که به همین صورته.
دیسک دوم رو تا میتونی نصب نکن. چون یه سری مشکلات به وجود میاره. تو صفحه های قبل دوستان بابت نصب کردن یا نکردن دیسک دوم به طور کامل توضیح دادن.
موفق باشی.

داداش پس اگرنصبش نکنم میتونم باروش اجرای آهنگ بازیش کنم که دیسک تو کنسول نچرخه ؟ به نظرت این کنسولی که خریدم الایت بردجاسپر با هارد 20 و یه دسته با 30 تا بازی 450 تومن ارزش داشت؟

داداش پس اگرنصبش نکنم میتونم باروش اجرای آهنگ بازیش کنم که دیسک تو کنسول نچرخه ؟ به نظرت این کنسولی که خریدم الایت بردجاسپر با هارد 20 و یه دسته با 30 تا بازی 450 تومن ارزش داشت؟
نه متاسفانه،مگر اینکه روی فلش نصبش کنی که اونم مثل بقیه بازی هاس. رو کارتن کنسول نوشته الایت؟چون اکثرا هاردشون فضای بیشتری داشت و عموما هم دو تا دسته داشتن. ولی میارزه

آره روش نوشته الایت و یه دستش که خراب بود نگرفتم ازش هاردشم جدا فروخته بوده ولی 20 گیگ انداخته روش
از دیشب هم کلی باهاش بازی کردم مشکلی نداشت فقط تو بازی فیفا 14 نمیدونم چرا تو بازی هی ریپ میزد حالا نمیدونم ایراد از دیسکشه یا نه

gta v رو هم راحت اجرا میکنه مشکلی نداره باید بچرخم یه هارد پیدا کنم
مرسی ممنون

بله من business update رو گرفتم. مجاني هست بهم سه تا ماشين دو تا تفنگ و يك هواپيما داد تو آفلاين ولي اگه آنلاين بازي ميخواي بكني بايد بخريد هواپيما و ماشينا رو

داداش من تفنگ ها رو دیدم ولی ماشین و هواپیما های جدید رو ندیدم.کجا میرن اینایی که اضافه شدن؟

این Trevor چه حرومزاده آشغالی بود ... اه اه ...

شروعش با کشتن Johhny K بود ! یعنی چی آخه ؟؟ Johhny جزو Top 3 بهترین شخصیتهای تاریخ GTA بود ... اونوقت با این حقارت کشته بشه ؟

Trevor جلوی جانی و کلا موتور سوارهای Lost ، پشم هم حساب نمیشه !! چی الکی Overpower کردن شخصیت رو ...

گندش رو هم در آورد دیگه ... تجاوز به Floyd .... سلاخی کردن Debra و Floyd و هزار تا گند و کثافت دیگه ...

اگه آخر بازی نمیشد بکشیش ، من دیگه ناجور قاطی میکردم !!!

با همین شخصیت دیوونه و حرومزاده کلی آدم حال کردن :d راک استارم انگار خیلی از شخصیت های قبلی عقده داشت چون یکی دو تا از شخصیت های دیگه هم به طرز فجیعی گذاشت بکشیم :d
مگه جز جانی فرد دیگه ای هم که بشه کشتش وجود داشت ؟ نکنه Cj رو میگی ؟ تو یوتیوب دیدم رو دوچرخه با بیگ اسموک بود زدن کشتنش ولی خودم هرچی اون اطراف چرخیدم پیداش نکردم

بچه ها جائی پیدا نمیشه این داستان بازیو شرح داده باشه
مثلا هر مرحله رو توضیح داده باشه چه اتفاقی میوفته برای کسائی مثل من که انگلیسی بلد نیستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or