سلام
بچه ها چه طوري ميشه وارد اون منطقه نظامي شد بدون اينكه پليس دنبالت كنه؟
بعد اون جيپ نظامي رو خريدم ولي تو پاركينگ نمياد كجا ميره؟
ببینم نامه ها با قطعات سفینه رو پیدا کردی همرو ؟دوستان من بازی رو 87 درصد رفتم.ولی Strangers and Freaks هام رو 17/20 مونده.اون سه تای مونده هم ماموریت های Grass Roots - Franklin و Grass Roots - The Smoke-In و Paparazzo - The Partnership هستن.ولی نمیدونم چرا نیومدن.توی گاید همین سایته نوشته Grass Roots - Franklinو Grass Roots - The Smoke-Inبا تموم کردن مرحله اصلی "Three's Company" باز میشن.حالا نمیدونم چی شده که یا برای من نیومدن یا نمیدونم یه چیزی شده که ظاهر نشدن.حالا من چجوری این سه تا مرحله رو برم؟ "Three's Company"رو Replay کنم و باز میشه برام؟اون یکی مرحله چی؟توروخدا کمکم کنید
قطعات سفینه رو پیدا کردم ولی نامه ها رو هنوز نهببینم نامه ها با قطعات سفینه رو پیدا کردی همرو ؟
یکی از stranger هات پس ماله نامست کهقطعات سفینه رو پیدا کردم ولی نامه ها رو هنوز نه
نامه ها رو پیدا کردم مرحله رو هم رفتم شد18/20وحالا اون دوتا رو چکار کنم؟موقع سویچ کردن کاراکتر ها هم پایین عکس فرانکلین عدد 1 رو زده که برای تعداد ماموریت های باقیموندست دیگه درسته؟ولی هیچی دیگه تو مپ نیستیکی از stranger هات پس ماله نامست که
نامه ها رو پیدا کردم مرحله رو هم رفتم شد18/20وحالا اون دوتا رو چکار کنم؟موقع سویچ کردن کاراکتر ها هم پایین عکس فرانکلین عدد 1 رو زده که برای تعداد ماموریت های باقیموندست دیگه درسته؟ولی هیچی دیگه تو مپ نیست
اره همه چی رو تموم کردم ولی دیگه هیچی تو نقشه نمیاد هنوم عدد 1 ِ پاین عکس فرانکلین هستمرحله the smoke in : بعد از این که دو تا ماشین برای barry میبری این مرحله باز می شه باید بری جلو دادگاه . همین
مرحله این عکاس هم یارو تو سطل اشغال ه بهت میگه بری دنبال یه ماشین که صورتی هم هست .
اینا رو انجام دادی؟
نمیدونم فک کنم درگیر باگ شدی.اره همه چی رو تموم کردم ولی دیگه هیچی تو نقشه نمیاد هنوم عدد 1 ِ پاین عکس فرانکلین هست
سلام دوستان
من به یه مشکل عجیب مواجه شدم
بعد از نصب دیسک 1 ..دیسک 2 رو تو دستگاه گزاشتم و بازیرو شروع کردم (هر 2 دیسک مشکل نداشتن)..بعد اولای بازی بودم که برقا رفت!!!!
بعد از اومدن برقا بازی رو ادامه داد ولی هی وسط بازی ...بازی قطع می شد و از اول شروع میکرد آرم راک ستارو نشون دادن و انگار که تازه دیسک و تو دستگاه گزاشته باشی!!!
1-2 بار این اتفاق افتادو و بار آخر error داد که بازی مشکل داره و باید پاک شه و دوباره نصب شه..من 2-3بار از (system-> storage->games &apps) پاک کردمو دوباره نصب کردم ولی دوباره همون error رو میده که بازیرو باید پاک کنی!!!!!!
لصفا راهنمایی کنید