Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یه برنامه خیلی جالب پیدا کردم .
به راحتی می تونین پولتون رو به 2 میلیارد دلار برسونین .
کافیه سیوتون رو از xbox روی فلش بریزین با این برنامه load کنین سیوتون رو .
اینم برنامش براتون اپلود کردم .
فقط حواستون باشه از سیوتون یه بک اپ داشته باشین

با نرم افزار Horizon هم میشه به راحتی سیو بازی رو دستکاری کرد.

با کدوم کاراکتر خریدید؟؟

مشکلم حل شد داداش ممنون.

- - -ویرایش - - -

فایل سیو رو چجوری بریزم تو فلش؟

فایل سیو رو چجوری بریزم تو فلش؟
فلش رو وصل کن به xbox بعد کانفیگ کن . اون موقه برو تو بخش سیو هات سیو رو از روی xbox کپی کن توی فلش[/QUOTE]
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

داداش من وقتی کپی کردم میزنم به کامپیوتر میگه فلش پره ولی وقتی بازش میکنی میگه هیچی توش نیست باید چیکار کنم ؟

اینجوری بازی حال نمیده به نظر من،بدون cheat code و این برنامه ها کلا" هیجانش بیشتره ;)
به هر حال ممنون :)

اینجوری بازی حال نمیده به نظر من،بدون cheat code و این برنامه ها کلا" هیجانش بیشتره ;)
به هر حال ممنون :)
البته منم قبول دارم این حرفتو .
اما یه جا خوندم با خرید هر کدام از این چیزا که تو بازی هست . مثل سینما و این چیزا یه سری ماموریت جانبی برات باز می شه .
خودم بازیو تموم کردم اومدم سراغ این برنامه

فلش رو وصل کن به xbox بعد کانفیگ کن . اون موقه برو تو بخش سیو هات سیو رو از روی xbox کپی کن توی فلش
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

داداش من وقتی کپی کردم میزنم به کامپیوتر میگه فلش پره ولی وقتی بازش میکنی میگه هیچی توش نیست باید چیکار کنم ؟[/QUOTE]

با برنامه Horizon فایل سیو رو پیدا کن.فلش رو بزن بعد برنامه رو بازکن

البته منم قبول دارم این حرفتو .
اما یه جا خوندم با خرید هر کدام از این چیزا که تو بازی هست . مثل سینما و این چیزا یه سری ماموریت جانبی برات باز می شه .
خودم بازیو تموم کردم اومدم سراغ این برنامه

جدی؟؟جالبه...پس منم شاید رفتم سراغش :d

دوستاني كه بازيو تموم كردن بلافاصله پس از اتمام بازي ٣٠ ميليون دلار تو merryweather سرمايه گذاري كنن چون استاكش مياد پايين بعد كه ميره بالا بفروشن ٦ ميليون سود ميكنن

Sent from an iPhone to hidden planets

آخرین ویرایش:
دوستاني كه بازيو تموم كردن بلافاصله پس از اتمام بازي ٣٠ ميليون دلار تو merryweather سرمايه گذاري كنن چون استاكش مياد پايين بعد كه ميره بالا بفروشن ٦ ميليون سود ميكنن

..........................................................................................................................................................

Sent from an iPhone to hidden planets

خط دومتو بذار تو اسپویل تا کسی نخوندتش
خیر دیگه تو بازی نیستن

این که چیزی نیست هر وقت مایکل و ترور hang out میکنن اگه بری strip club ترور میگه :میخوای یادت به دوران جوونیت بیفته!:d
چقدرم اعتماد به نفس دختره بالاست .
با دکترم ازدواج کرده .
واسه مایکلم هی تریپ ور می داره خودتو عوض کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or