Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

به جان خودم دوباره ماشین برداشتم هیچ کدوم جواب نمیده ...
هر چی ماشین بود نشستم هیچ کدوم getaway vehicle رو نشون نمیده و توی جای خاکی جنگل و حتی اون کاناله نمیتونه تماس set as getaway vehicle با مایکل بگیرم ...
حتی ماشین تقویت فول کردم 4 در شاسی بلند و ... اما باز نشد .
تو نقشه فقط یه لباس فروشی به من نشون داده میشه که اونجا هم انواع لباسا رو پوشیدم باهاشون تست کردم ...
نشدکه نشد ...

شما اگه میخوای راهنمایی درستی بگیری باید دقیق سوال کنید
مرحله دقیق درصد بازی اسم مرحله از همه مهمتر
و اگه ایرادی از کار شما گرفته میشه متن ایراد رو اینجا بنویسید تا ما هم بفهمیم شما کجا گیر کردین
علم غیب نداریم که

سلام دوستان من اگه ماشين فرانكلين اون داج رو تيونينگش كنم اگه يك موقع ماشينم منفجر شه ميتونم بازيم برم از گاراژم همون تيونينگ شده بردارم يا. پولم دود ميشه

Sent from no where to every where

يكى از دشمن هاى فرانكلينه
نفهميدى هم به خودت فشار نيار
شما اینقدر کامل و شفاف توضیح دادی که من از خود بیخود شدم:d
تشکر برای پاسخ

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من اگه ماشين فرانكلين اون داج رو تيونينگش كنم اگه يك موقع ماشينم منفجر شه ميتونم بازيم برم از گاراژم همون تيونينگ شده بردارم يا. پولم دود ميشه

Sent from no where to every where ������������
بله میتونید یه چیز باحالی از ماشین فرانکلین ساختم

دوستانی که مشکل Getaway car دارن و مشکل مکان دارن برای ماشین یک ماشین شاسی بلند هست مثل PORSCHE هست و برا مکان از همون محل کاره لستر که در میایید برید سمت چپ خیابون برید از چندتا چراغ قرمز میگذرید به یک پلی میرسید که زیرش کاور آبی برید اونجا داخلش پارک کنید به لستر زنگ بزنید mark as getaway car بزنید

ماشین
61561486625335667690.jpg
[/URL][/IMG]

مکان:

83221680644791390832.jpg
[/URL][/IMG]

سلام دوستان

گرافیک بازی تو روز خیلی خوبه ولی وقتی شب میشه گرافیک بازی خیلی بد میشه!! جاهای تاریک سبز و تیره هستن!! کسی هم همین مشکل رو داره یا میدونه چطوری میشه درستش کرد؟؟ ( تنظیماتو عوض کردم درست نشد )

دوستان من میخوام دیسک 1 رو که روی usb ریختم به hard ایکس باکس انتقال کنم آیا میتونم پارت ها رو فقط move کنم چون بازیم اخیرا ریست میشه به خاطر فلش و میخوام دیسک 2 رو روی usb بریزم

read speed: 25mb/s و write speed : 15mb/s آیا بازم با اینستال دیسک 2 با این مشخصات باعث بوجود اومدن مشکل میشه

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان مثل اینکه این بازی روی کنسول های قدیمی مال من xbox 360 elite 160gb falcon هستش

توی بازی احساس میکنم بعضی جاها گیر داره یا افت فریم

ولی یکی از دوستان گفتش روی کنسولهای اسلیم و جدید به هیچ وج این مشکل وجود نداره و گفتش که gpu بهتره شده و فرق کرده

آیا واقعا درست گفته و کنسول رو عوضش کنم ؟؟؟؟؟؟

سلام
دوستان مثل اینکه این بازی روی کنسول های قدیمی مال من xbox 360 elite 160gb falcon هستش

توی بازی احساس میکنم بعضی جاها گیر داره یا افت فریم

ولی یکی از دوستان گفتش روی کنسولهای اسلیم و جدید به هیچ وج این مشکل وجود نداره و گفتش که gpu بهتره شده و فرق کرده

آیا واقعا درست گفته و کنسول رو عوضش کنم ؟؟؟؟؟؟

من خودم elite 250GB دارم هيچ مشكلى هم با بازى ندارم شايد خوب نصب نشده

منم توقع بیشتری از گرافیک بازی در شب داشتم ، شب هاش واقعا جالب نیست به دل نمیشینه مثل iv با یکذره پیشرفت ، ولی روزش فوق العاده اس ، سایه ها و نور خورشید.

دوستان این آپدیتی که برای مشکل غیب شدن ماشین ها منتشر شد ربطی به غیب شدن ماشین ها توی خیابون هم داره یعنی وقتی یک ماشین رو توی کوچه ای پارک میکنی میری کوچه بغلی غیب نشه برای تخریب پذیری ماشین ها چطور؟ لطفا لینک آپدیت رو بدین
فکر کردم توی همه نسخه های gta اینطوری بوده اما وقتی vice city رو بازی میکنم میبینم بری شهر دیگه برگردی ماشینه سر جاشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or