سلام دوستان ... خسته نباشید ...آقا یه سوال ...
میگم من تو یکی از ماموریت های فرعی تریور گیر کردم ... معلوم نیست باید چه کار کنم ... میخواستم ببینم کسی این ماموریت رو رفته؟؟
جریان ازین قراره که وقتی رفتم سمت علامت سوال جریان این شد که یه نفر گفت نمیدونم اگه چنتا خونه رو نمی دونم چیکارش کنی ... من بهت قول میدم که یه زندگی خوب و مرفه برات درست کنم و تو رو به رویاهات برسونم ...
بعد از یه اس ام اس داد که
یه لینک هم داخلشه ... وارد لینک که میشی یه همچین صفحه ای میاد که معلومه یه نفر چنتا خونه رو گذاشته برا فروش ...
بعد روی اون گرینه ی Find Properties که کلیک میکنی .... نقشه ی خونه ها رو میاره ...
حالا من وقتی میرم تو خونه ها هیچ اتفاقی نمیفته ... خونه هم خودشه ... چون با عگس توی لینک همون خونه یکیه ... نمیدونم دقیق باید چیکار کنم ...
اگه کسی میدونه جریان چیه ممنون میشم راهنماییم کنه ...
ممنون بابت راهنمایی ها ... مچکر از بچه های گیمر ...
آقا بالا خره من تمام کردم بازی رو ... فک کنم 87٪ یا 90٪ ... کلا بالای 85 ... و یه سوال درباره ی آخر بازی داشتم ..
دوستانی که بازی رو تموم کردید همونطور که می دونید ... ماموریت آخر با فرانکلین این بود که یارو Dave اومد دم در خونه ی فرانکلین و ازش تقاضایی کرد و که من نفهمیدم دقیق چی گفت ... فرانکلین هم بیرونش کرد و بعد بازی 3 تا گزینه گذاشت رو به روت که اولی کشتن تریور بود . دومی کشتن مایکل و سومی هم عکسه یه اسکلت بود که نمیدونم چی بود ...
من کشتن تریور رو انتخاب کردم ... که بعد از این همه خاطره .. مایکل و فرانکلین این شخصیت دوست داشتنی رو کشتنش ... کلا چرا کشنتش؟؟
حالا میخواستم ببینم اونایی که دو تا گزینه ی دیگه ی بازی رو انتخاب کردن دقیقا چطوری بازی تموم شده ...
اول کشتن مایکل و اون گزینه ی سوم که نمی دونم چی بودش ...
راستی و سوال آخرم اینه که توی ماموریت یکی مونده به آخر که شمش طلاها رو دزدیدن ... آخرش سر چی اختلاف پیدا کردن؟؟
ممنون میشم توضیح بدید ...
دوستان لطفا راهنمایی کنند با فرانکلین توی یکی از ماموریت فرعی ها رفتم دوتا لکه سبز روی نقشه ام اومده اینا برای چیه؟
Sent from my PC7558 using Tapatalk 4 Beta
the vehicle can be used as e getaway vehicle. hide it in a diacreet location select the mart getaway location option whet phoning michael
اقا ما باید اینجا چی کار کنیم دقیقا ؟! الان قفلم دقیق ! ی جوون مرد پیدا شه
گزینه سوم مرگ خود فرانکلین هست ولی در واقع این طور نمیشه...
درباره گزینه دیگه و سه پایان بازی میشه اون ها رو هم دید ولی تو روند بازی تاثیر نداره و اون گزینه ای که شما قبلا از آخرین سو اون مرحله انجام دادی اثر داره
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
ممنون بابت راهنمایی ها ... مچکر از بچه های گیمر ...
آقا بالا خره من تمام کردم بازی رو ... فک کنم 87٪ یا 90٪ ... کلا بالای 85 ... و یه سوال درباره ی آخر بازی داشتم ..
دوستانی که بازی رو تموم کردید همونطور که می دونید ... ماموریت آخر با فرانکلین این بود که یارو Dave اومد دم در خونه ی فرانکلین و ازش تقاضایی کرد و که من نفهمیدم دقیق چی گفت ... فرانکلین هم بیرونش کرد و بعد بازی 3 تا گزینه گذاشت رو به روت که اولی کشتن تریور بود . دومی کشتن مایکل و سومی هم عکسه یه اسکلت بود که نمیدونم چی بود ...
من کشتن تریور رو انتخاب کردم ... که بعد از این همه خاطره .. مایکل و فرانکلین این شخصیت دوست داشتنی رو کشتنش ... کلا چرا کشنتش؟؟
حالا میخواستم ببینم اونایی که دو تا گزینه ی دیگه ی بازی رو انتخاب کردن دقیقا چطوری بازی تموم شده ...
اول کشتن مایکل و اون گزینه ی سوم که نمی دونم چی بودش ...
راستی و سوال آخرم اینه که توی ماموریت یکی مونده به آخر که شمش طلاها رو دزدیدن ... آخرش سر چی اختلاف پیدا کردن؟؟
ممنون میشم توضیح بدید ...
دوست عزیز این stretch کی بودهر سه تا رو میتونی از قسمت replay mission تجربه کنی ، اگه گزینه سوم ، همونی که اسکلت داشت انتخاب می کردی هیچکس نمی مرد در عوض میرفتی Devin و steve و cheng و stretchرو میکشی حالشو میبری :d
اختلافی پیدا نکردن فقط ترور نتونست کاملا مایکل ببخشه و گفت فقط ok هستیم !
همون كه اول بازي با فرانكلين و لامار ميره مواد خاكبرسري جابه جا ميكنه يارو عضو بالاسا هست(تو GTA SA هم اين گروه وجود داشت)دوست عزیز این stretch کی بود
دوست عزیز این stretch کی بود