Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام میخواستم بدونم بعد از اون مشکلات شرعی توی مرحله ای که میریم با عکاسه فیلمبرداری میکنیم دیگه مشکل دیگه ای هست؟:d و همین طور هنوز خیلی مرحله مونده تا بازی تموم شه؟ و چطوری میتونم تاکسی بگیرم؟ ممنون میشم سریعتر جواب بدین.
یک نفر جواب من رو نمیده؟

سلام
دوستان یه راهنمایی کنن ...
64.5 % بازی شده ولی دیگه هیچ مرحله ای تو نقشه نمیاد ...
چی کار باید بکنم تا بیاد؟
آخرین مرحله هم که رفتم اگر اشتباه نکنم مرحله ای بود که بالای ساختمون رفتم و با چتر با یکی اومدم پایین روی تریلی فرود اومدم و برنده شدم ...
مراحال جانبی هم انجام دادم چیزی تو نقشه دیگه نیست ...

سلام
دوستان یه راهنمایی کنن ...
64.5 % بازی شده ولی دیگه هیچ مرحله ای تو نقشه نمیاد ...
چی کار باید بکنم تا بیاد؟
آخرین مرحله هم که رفتم اگر اشتباه نکنم مرحله ای بود که بالای ساختمون رفتم و با چتر با یکی اومدم پایین روی تریلی فرود اومدم و برنده شدم ...
مراحال جانبی هم انجام دادم چیزی تو نقشه دیگه نیست ...

خداوند این سوال رو آفرید تا این تاپیک 601 صفحه ادامه پیدا کنه
باید به ماشین چهار در بزرگ رو بدزدی و در یک محل خارج از جاده اصلی مثلا خاکی پارک کنی و بعد رنگ بزنی به مایکل و گزینه set as getaway vehicle رو انتخاب کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

باید به ماشین چهار در بزرگ رو بدزدی و در یک محل خارج از جاده اصلی مثلا خاکی پارک کنی و بعد رنگ بزنی به مایکل و گزینه set as getaway vehicle رو انتخاب کنید

401 صفحه D:
اره همه همینجای بازی گیر میکنن..
من که اصلا گیرنکردم..راحت رود شدم ازاینجا

راست میگن 401 صفحه ...
تعداد پستات تو هر صفحه کمه :))
دمت گرم تست می کنم :p
آقا تست کردم ... هر ماشینی از کوچیک تا بزرگ رو با فرانکلین دزدیدم و هزار جا فرعی خاکی هم رفتم وقتی میخوام زنگ بزنم به مایکل فقط hang out داره set as getaway vehicle نمیادش ...
الان متوجه شدم check your email هم زیاد میاد اون بالا هم نمیدونم چه کنم ...

آخرین ویرایش:
راست میگن 401 صفحه ...
تعداد پستات تو هر صفحه کمه :))
دمت گرم تست می کنم :p
آقا تست کردم ... هر ماشینی از کوچیک تا بزرگ رو با فرانکلین دزدیدم و هزار جا فرعی خاکی هم رفتم وقتی میخوام زنگ بزنم به مایکل فقط hang out داره set as getaway vehicle نمیادش ...
الان متوجه شدم check your email هم زیاد میاد اون بالا هم نمیدونم چه کنم ...

دوست عزيز وقتي يك ماشين مناسب انتخاب كني اون بالا ميزنه كه اين ماشين قابل استفاده براي getaway vehicle هست من خودم يه ماشين شاسي بلند پيدا كردم مثله Porsche بود بعد رفتم تو اون كانال هست كه براي مرحله جواهر فروشي آخرش از اونجا در مياي. او نجا يه جايي پاركش كردم بعد اون گزينه برا set as getaway vehicle اومد

Sent from no where to every where

به جان خودم دوباره ماشین برداشتم هیچ کدوم جواب نمیده ...
هر چی ماشین بود نشستم هیچ کدوم getaway vehicle رو نشون نمیده و توی جای خاکی جنگل و حتی اون کاناله نمیتونه تماس set as getaway vehicle با مایکل بگیرم ...
حتی ماشین تقویت فول کردم 4 در شاسی بلند و ... اما باز نشد .
تو نقشه فقط یه لباس فروشی به من نشون داده میشه که اونجا هم انواع لباسا رو پوشیدم باهاشون تست کردم ...
نشدکه نشد ...

دوستان من بازی رو خودم دیسکِ 1 ـش رو اول نصب کردم بعد دیگه هر دفعه دیسک 2 رو میذاشتم و بازی میکردم
حالا بازی میخوام بازی رو بدم به رفیقم بعد میخواد برا اینکه به لنز کنسولش فشار نیاد هر 2 تا دیسک رو نصب کنه.اینجوری اتفاقی نمیوفته؟!
چون خوده راک استار گفته بود بهتر دیسک 1 رو نصب کنید

دوستان من بازی رو خودم دیسکِ 1 ـش رو اول نصب کردم بعد دیگه هر دفعه دیسک 2 رو میذاشتم و بازی میکردم
حالا بازی میخوام بازی رو بدم به رفیقم بعد میخواد برا اینکه به لنز کنسولش فشار نیاد هر 2 تا دیسک رو نصب کنه.اینجوری اتفاقی نمیوفته؟!
چون خوده راک استار گفته بود بهتر دیسک 1 رو نصب کنید

من تو يو#####تيوب ديده بودم كه اگه ديسك ١ رو هارد نصب كني ديسك ٢ رو هم رو usb نصب كني ديگه مشكل افت فريم پيش نمياد البته وقتي داري usb رو configure ميكني بايد حواست باشه آخرش بنويسه meets xbox 360 requirements چون اگه ننويسه مثل من تا مرز ديوانگي ميري چون به خاطر usb بدرد نخور بازي رو ٥ بار نصب كردم!!!!!

اگه چيلپر شكن داري برو در باره ي اينستال ديسك ٢ رو usb سرچ كن بعد از اون سايت يو#٪٪^*+تيوب برو فيلمرو درباره اينستال ديسك ٢ ببين

به جان خودم دوباره ماشین برداشتم هیچ کدوم جواب نمیده ...
هر چی ماشین بود نشستم هیچ کدوم getaway vehicle رو نشون نمیده و توی جای خاکی جنگل و حتی اون کاناله نمیتونه تماس set as getaway vehicle با مایکل بگیرم ...
حتی ماشین تقویت فول کردم 4 در شاسی بلند و ... اما باز نشد .
تو نقشه فقط یه لباس فروشی به من نشون داده میشه که اونجا هم انواع لباسا رو پوشیدم باهاشون تست کردم ...
نشدکه نشد ...

برو تو brief ببين چيزي ننوشته brief تو pause menu هست اون چيزاي آخراشو بخون ببين كاره ديگه نبايد بكني من وقتي ماشينو دزديدم شب بود بعد توي اون كاناله گذاشتم وقتي يك جاي مناسب پيدا كردي بجون خودم بايد يك گزينه اي بياد آيا ميشيني كه دزديدي اون بالا زد اين ماشين برا getaway car مناسبه؟؟ بهم خبر بده ؛)
آها ماشينت شاسي بلند بايد باشه فك كنم چون من ماشين شاسي بلند برداشتم ماشين suv سريع خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or