Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اين مشكل از پريدن برق ولي فك كنم فلشت مناسب نباشه منم بازي رو ٥ بار يا بيشتر به خاطر فلش نا مناسب اينستال كردم اگه اررورش ميگه بازي رو بايد دوباره اينستال كني بخاطر فلشت هست

Sent from an iPhone to hidden planets

دوست عزیز من اصلا از فلش استفاده نکردم...دیسک 1 رو هارد کنسول نصبه و دیسک 2 رو dvd می خونه!!!

سلام
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که الان چند وقته دیگه از maud همون زنه چاقه که برای ترور ماموریت میده بهم ایمیل نمیاد کلا 2 تا یا شایدم 3 بار بیشتر برام ایمیل نداد منم اون سه نفرو گرفتم تا اینکه برای نفر بعدی که واسم ایمل زد من نرفتم سراغش الانم ایمیلش نیست تو موبایلم. نمیدونم چی کار کنم حالا؟

درود بر دوستان ... دوستان سوالی ابتدایی داشتم :)))
من هنوز بازی رو نگرفتم ، میگن باید هر دو دیسک رو نصب کنی ! منم هاردم مشکل داره ! دوتا دیسک فک نکنم جا بشه! نمیشه بازی کرد اینجوری یا راه خاصی داره یا چجوریه؟ میگن با فلش هم میشه؟ چجوری ؟
اساتید عذر میخام اینقد سوالا زیاد شد ...
ممنونم :)

سلام
شما می تونید به جای هارد از یه فلش 16 گیگی ــه USB 2.0 با سرعت بالای 15 مگابیت استفاده کنید. در ضمن نیاز نیست هر دو دیسک نصب بشه فقط باید دیسک اول رو نصب کنین و بعد دیسک دوم بازی رو بزارین.
آقا یه دنیا ممنون ، فقط یه سوال دیگه ! فلش رو بزنم به 360 بعد بریزم بازیا رو روش دیگه ؟! مارک خاصی داره فلشش یا فرقی نمیکنه ؟

سلام دوستان

من به یه مشکل عجیب مواجه شدم :((

بعد از نصب دیسک 1 ..دیسک 2 رو تو دستگاه گزاشتم و بازیرو شروع کردم (هر 2 دیسک مشکل نداشتن)..بعد اولای بازی بودم که برقا رفت!!!!

بعد از اومدن برقا بازی رو ادامه داد ولی هی وسط بازی ...بازی قطع می شد و از اول شروع میکرد آرم راک ستارو نشون دادن و انگار که تازه دیسک و تو دستگاه گزاشته باشی!!!

1-2 بار این اتفاق افتادو و بار آخر error داد که بازی مشکل داره و باید پاک شه و دوباره نصب شه..من 2-3بار از (system-> storage->games &apps) پاک کردمو دوباره نصب کردم ولی دوباره همون error رو میده که بازیرو باید پاک کنی!!!!!!

لصفا راهنمایی کنید :((

همين مشكل براى من هم پيش اومد اول سي دى دو رو چك كن سالم باشه بعد يه بار ديگه نصب كن ببين درست ميشه يا نه

همين مشكل براى من هم پيش اومد اول سي دى دو رو چك كن سالم باشه بعد يه بار ديگه نصب كن ببين درست ميشه يا نه

آخه قبل از این که برق بره سالم بود کار می کرد تقریبا 1 ساعت هم بازی کردم..مگر اینکه از اینجا به بهدش خراب باشه چون چند بار 1 مرحله رو نرفت گیر کرد و مپن ماموریتو عوض کردم.....چند بار (2-3) پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز همون پیغام میده

ممنون بابت راهنمایی

سلام.
دوستان من بازی رو تموم کردم ولی تو نقشم یه علامت لباس فروشیِ کلا بیخیال ما نمیشه این برا همه هست یا باگه؟
بعد الان که بازی رو تموم کردم برای هر کارکتر 27 میلیون پول اومده ولی این خیلی کمه به نسبت قیمتای عجیب و غریب خونه هاش. (مثلا زمین گلف 150 میلیونه)
چیکار کنم این 27 میلیون بشه 270 میلیون. :d

سلام.
دوستان من بازی رو تموم کردم ولی تو نقشم یه علامت لباس فروشیِ کلا بیخیال ما نمیشه این برا همه هست یا باگه؟
بعد الان که بازی رو تموم کردم برای هر کارکتر 27 میلیون پول اومده ولی این خیلی کمه به نسبت قیمتای عجیب و غریب خونه هاش. (مثلا زمین گلف 150 میلیونه)
چیکار کنم این 27 میلیون بشه 270 میلیون. :d

اگه به لايو وصل نميشي ميتوني با هاريزون چند ميليارد پول بدست بياري ولي فك نكنم برا لايو مشكل بوجود نياره

اگه به لايو وصل نميشي ميتوني با هاريزون چند ميليارد پول بدست بياري ولي فك نكنم برا لايو مشكل بوجود نياره

راستش من با 3 این رو بازی میکنم ولی گفتم سوالم رو اینجا بپرسم چون پیگیری بهتره!
به network هم وصل میشم، این هاریزون چیه؟ میتونی یه توضیح بدی.

راستش من با 3 این رو بازی میکنم ولی گفتم سوالم رو اینجا بپرسم چون پیگیری بهتره!
به network هم وصل میشم، این هاریزون چیه؟ میتونی یه توضیح بدی.

يك برنامه اي هست كه ميتوني بازي هاي مختلف رو دستكاري بكني مثلا براي جي تي اي ٥ ميتوني پول بازي يا مهارت بازيكنا رو افزايش بدي ولي من تو اينترنت خوندم كه بهتره لايو وصل نشيد اگه اين كارو كرديد. ولي دوستان ديگه هم ميخوان يك اطلاعاتي بدن در مورد money modding

کمک به بنده !

آقا جان عزیزتون بهم کمک کنین

بنده با تروور رفتم بندر گاه رو عکس برداری کردم .

تو طرح سرقت دو تا گزینه داشت :

1- استفاده از زیر دریایی
2- استفاده از تانک و هلی کوپتر .

بعد تروور به مایکل زنگ زد گفت برو آموزشگاه خلبانی ...

رفتم تا ته رد کردم ، مهارت ام پر شد ولی الان هیچی نمیاد :((

سلام شنیدم واسه GTA Online پچ اومده میخواستم بدونم واسه gta v نیومده؟

ماله GTA story mode هم هست منظورم آفلاين اين آپديت business update رو بايد به لايو وصل شي و در داشبورد ايكس باكس بري روي تب games و بر روي browse games بزني بعدش بري تو قسمت add-ons و بعد دنبال جي تي اي ٥ بگرد و دانلودش كن beachbum update رو هم دانلود كن تو بازي بهت ماشين تفنگ و هواپيما ميده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or