Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان سوالی دارم
یکی میخواد برای من بازی gta V رو به صورت اورجینال برای من بفرسته
فقط یه سوال هست که باید از شما دوستان بپرسم اونم اینه که CE guide چیه
و brand new به چه معنی هست؟ جلوی بازی نوشته gta V colectors edition brand new + ce guide

دوستان سوالی دارم
یکی میخواد برای من بازی gta V رو به صورت اورجینال برای من بفرسته
فقط یه سوال هست که باید از شما دوستان بپرسم اونم اینه که CE guide چیه
و brand new به چه معنی هست؟ جلوی بازی نوشته gta V colectors edition brand new + ce guide

CE Guide فکر میکنم یه دفترچه راهنمای بازی هست . Brand New هم اینجا نسخه استوک معنی میده ( دست دو نیست ) .
اگر اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن

اقا واسه نصب بازی رو فلش بهتره اون فلش USB 2.0 باشه یا USB3.0؟
اخه از یکی شنیدم که چون ایکس باکس از USB3.0 پشتبانی نمیکنه با همون سرعت USB2.0 کپی میکنه
خلاصه اگر یکی مارو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم:dاگرم میشه زودتر چون شدیدا تو کف بازیم:crying1:

اخه از یکی شنیدم که چون ایکس باکس از USB3.0 پشتبانی نمیکنه با همون سرعت USB2.0 کپی میکنه
خلاصه اگر یکی مارو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم:dاگرم میشه زودتر چون شدیدا تو کف بازیم:crying1:

فرقی نداره . از همون USB 2 استفاده میکنه .

من بازي را رو يو اس بي ٢ نصب كردم پدرم در آورد اينقدر ريستارت شد رو يو اس بي ٣ نصب كن حتماااا!!!!!

Sent from an iPhone to hidden planets

دوستان کسی سیو بازی رو داره که دانلود کنم ؟!

اگر دارید نحوه قراردادنش داخل بازی رو هم بگید خیلی ممنون

دوستان توی gta online چطور میشه سیگار کشید یا خود کشی کرد و از اینا
و اینکه چطور میشه علامت های مختلف با دست نشون داد:d

سیگارو نمیدونم اما خود کشی رو برو از بالای یه ساختمون خودتو پرت کن

علامت رو هم اگه تو ماشین باشی x رو بزن و رو علامت دست رو بزن و بعد از اون RB رو بزنی انگشت وسط رو میبره بالا

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

راستی دوستان جایی رو میشناسید که gta san رو برای xbox 360 برای دانلود یا خرید بزاره ( لطفا اگه میدونید بگید )

سیگارو نمیدونم اما خود کشی رو برو از بالای یه ساختمون خودتو پرت کن

علامت رو هم اگه تو ماشین باشی x رو بزن و رو علامت دست رو بزن و بعد از اون RB رو بزنی انگشت وسط رو میبره بالا

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

راستی دوستان جایی رو میشناسید که gta san رو برای xbox 360 برای دانلود یا خرید بزاره ( لطفا اگه میدونید بگید )
بابت پاسختون خیلی متشکرم ولی من اینا رو میدونم خودم متوجه شدم با گرفتن دکمه back یک منو باز میشه و توی اون خیلی کارا میشه کرد مثل خوردن خوراکی سیگار کشیدن علامت نشون دادن خودکشی و... البته فقط توی آنلاین
بالاخره تونستم به لایو وصل بشم و برای اولین بار آنلاین بازی کنم

gta sa برای xb 360 اصلا منتشر نشده فقط برای xbox اومد

GTA V 100% and Solid Gold Baby achievement Game Save - Xbox 360 Gamesaves - XPG Gaming Community

برای گذاشتن تو بازی اول از همه از سیوت یک بک آپ داشته باش، بعد از برنامه Modio یا Horizon استفاده کن.
برای Modio یادم نیست دقیقاً چطوری میریزین ولی روش ریختن سیو از طریق Horizon رو بلدم.

اول یه فلش میزنید به Xbox 360 و بعد کانفیگش می کنید، بعد از کانفیگ پروفایلتون رو Move می کنید به فلش، فلش رو در میارین و میزنین به PC، برنامه Horizon رو باز میکنین، سمت راست صفحه یه گزینه هست به اسم Device Explorer، روی اون کلیک میکنین چند تا گزینه میاد، میرید روی گزینه Games بعد و بعدم از طریق Inject New File سیو بازی رو که دانلود کردین تو Games قرار میدین.
من چون save هام روی فلش بود بعد از تموم کردن بازی فلشمو پاک کردم !! الان هیچ پروفایل و سیوی از بازی ندارم . مشکلی نداره ؟
سوال دوم این که قدم اول فلش رو متصل کنم به Pc برنامه Horizon رو بریزم توش بعد بزنم به ایکس باکس کانفیگ کنم ؟ یا بالعکس ؟!!

خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or