Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دروود
دوستان چند مدتی هست وقتی که میخام به انلاین متصل شم میزنه سرورهای کلود در دست رس نیست بعد فقط میشه کاراکتر موقت ساخت و بازی کرد
nat مودم کاملا باز هست و بازی هم کاملا اپدیت لطفا راهنمایی کنید

اون علامت چتره هم بالای یک ساختمون د رحال ساخته که بالای اونم نمیشه رفت.
بالای هر ساختمونی بخوای میشه رفت :دی
دو راه داری، یکی اینکه بر کنار یه چیزی که مثل جرثقیل هستش کنار ساختمونه کلی نردبونو بری بالا تا به چتر برسی، دومی هم اینکه با هلیکوپتر خودتو برسونی اون بالا

دوستان همین الان بازی تموم کردم شدیدا اعصابم خورده
من اول گزینه c رو انتخاب کردم بعد که رفتیم پیش لستر اون گفت اول برو مایکلو بکش بعد ترور من ترسیدم از قبل بازی لود کردم بعد برای این که مایکلو نکشم مجبور شدم ترور رو بکشم الان اعصابم خورده ترور تو بازی نیست سیوی هم از قبل ندارم راهی نیست برگردونم ترور رو ؟؟

من تو اون مرحله گزینه سوم رو تو موبایلم انتخاب کردم و الان هر 3 زنده هستن و همه دشمنان هم کشته شدند و هر 3 کاراکتر با هم دوست هستند لستر هم با همه دوست هستش

بچه ها تو سرقت آخر من گزینه a رو انتخاب کردم حالا لستر یه ایمیل فرستاده که سه تا عکس و یه دایره آبی تو هرعکس مشخص شده اما من نمیدونم باید چجوری این مناطقو پیدا کنم هرچی تو شهر میچرخم چیزی مشخص نمیشه

بچه ها تو سرقت آخر من گزینه a رو انتخاب کردم حالا لستر یه ایمیل فرستاده که سه تا عکس و یه دایره آبی تو هرعکس مشخص شده اما من نمیدونم باید چجوری این مناطقو پیدا کنم هرچی تو شهر میچرخم چیزی مشخص نمیشه
تو اون ایمیل ها اسم منطقه رو گفته منطقه رو تو نقشه پیدا کن بعد یکم بگردی راحت پیدا میشه

سلام دوستان
من تو مرحله ی ماسک گیر کردم همون که میریم ماسکو لباس برا هر سه تامون میخریم دوتا کامیونم میدزدم
بعدش هیچ علامتی نمیاد توروخدا بگید باید چیکار کنم ممنون میشم:-s
من الان تو30درصد هستم میشه بگیو کله بازی چند درصده؟:d

تو این ماموریت باید به اون منطقه ای که تو ایمیل نشون داده شده بری و سه تا ماشین با مدلی که مشخص شده رو بدزدی و ببری تعمیرگاه و برای سرقت اون ها رو مجهز کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or