دوستان حرفه ای جی تی ای آنلاین می شه زحمت بکشید بنده رو راهنمایی کنید ؟ (اگه مقدور بود با پ . خ جواب بدید ممنون می شم ) .
واقعیتش تعداد صفحات این تاپیک از بس بالا رفته که دیگه پیدا کردن یک راهنمایی از مبندی تا حرفه ای برای بازی آنلاین کار بدجور وقت بر و غیر ممکن .
می خواستم بدونم شما چطوری باهم بازی می کنید ؟؟ من تنها می تونم crew های پیشنهادی راک استار رو انتخاب کنم که اون ها هم یا کسی توشون نیست یا بنده رو آدم حساب نمی کنن . تنها می تونم مسابقه ها و ماموریت های های کاراکتر های داخل بازی رو برم که این طوری نه می تونم رنک ام رو خیلی بالا ببرم و نه کاری کنم.
البته می دونم همه دیگه حرفه ای هستن ولی خب شاید کسی باشه که بیاد با ما بازی کنه .
2.برای خرید خونه پول باید توی حسابمون باشه یا cash باشه ؟
3.برای وارد شدن به سوشیال کلاب راک استار باید از کجا برم ؟
4.چطوری میشه خصوصیات کاراکترمون رو عوض کنیم ؟ من یک اشتباهی کردم تو اون جایی که میشه 24 ساعت روز طرف رو تقسیم کنیم مقدار زیادی از ساعت اش رو به ورزش و گشت و گذار اختصاص دادم حالا پشیمونم همش وقتی وارد میشم دم دریاست دهنم سرویس میشه تا برسم به شهر .
5.میشه هیکلی اش کرد ؟ هر کاری کردم نشد
مرسی دوستان
1. والا crew پیدا کردن اونقدرا هم راحت نیست! بهتره از crew های خودمانی انتخاب کنین!
مثلا به crew هست تو خود این بازیسنتر که شروین (Fenris Wolf اگه اشتباه نکنم) درستش کرده و حدودا 80 تا عضو داره. من خودم تو 4SaKeN5 هستم که اعضامون حدود 10 تاست ولی تقریبا 3 تامون فعاله! اگه خواستین میتونین عضو crew ما بشین که یک عضو داره بنام علی
که واقعا وارده تو GTA Online! میتونه کمکت کنه تو هر زمینهای! من خودمم اگه وقت کنم اکثر روزهای هفته ظهرها از ساعت 1 تا 5 هستم! اینم لینک کروءمون اگه خواستی درخواست بدی:
Rockstar Games Social Club - 4SaKeN5
البته همونطور که گفتم، الان دیگه مثل گذشته فعال نیستیم! قبلانا عضوهای فعالمون اینا بودن:
فردین (Fard!n) - آرش (Sad But True) - میلاد (Hor!zon) - هادی (HDV 7) و چندتا دیگه که از بازیسنتر بودن و واقعا کارشون رو بلد بودن!
2. فکر نمیکنم فرقی داشته باشه. ولی توصیه من به شما اینه که هر پولی دم دستتون میاد رو بریزید به اکانتتون! که این کار رو هم میتونید از طریق ATM یا اینترنت گوشی کاراکترتون انجام بدید.
3. برید به این آدرس:
Rockstar Games Social Club و اونجا اکانتتون رو create کنید و بعدش اکانتتونو لینک کنید با اکانت Xbox LIVE تون.
4. الان دیگه راهی نداره عوض کنی. مگه اینکه کاراکتر جدیدی درست کنی. البته اینکه همش تو کنار دریا spawn میشی رو میتونی از این طریق عوضش کنی: Back رو نگه دار، برو به قسمت spawn location، اگه خونه نداری بزنش به هتل!
البته احتمال بسیار کمی وجود داره که راکستار یه فرصت دیگه بده برای تغییر خصوصیات کاراکتر که خیلی احتماش کمه.
5. تا جایی که میدونم نمیشه این کارو کرد.