Fábio dá silva
کاربر سایت
اینها مشکلی بود که ایشون با من درمیان گذاشت.ایکس باکس 4 گیگ هست
دیسک رو فلش نصب شده
ولی بازی خود به خود ریستارت میشه
فلش سرعت خوندنش مشکل نداره
بازی هم برنر مکسه و مشکل نداره
لنز دستگاه هم مثل ساعت کار می کنه
یکی کمک کنه اون مرحله laster که تو اون تولیدی لباسه با مایکل هرچی میرم میگه برو لباست رو عوض کن smart outfit} باید چی کار کنم
بعله بعله....آقا تا حالا کسی تونسته وارد پایگاه نظامی بشه؟!![]()
می دونم من دقیقا همین کار را می کنم اما متاسفانه سرعت افزایش این سهام ها خیلی پایین است.کامیون هاش را زدم نابود کردم رفتم HQ شون را پیدا کردم آدم هاش را هم کشتم اما تاثیر همه اینا خیلی جزئی است روی سهام شرکت.اما نکته جالب اینجاست که بعضی از شرکت ها زمانی که سهام را می فروشی یک دفعه میره بالا.
لیست شرکت ها رقیب در LCN
شما باید تجهیزات و نفرات شرکت های رقیب را بزنی و منتظر باشی که سهام شرکتی که سرمایه گذاری کردی رشد کنه.مطمئنا اتفاق می افته اما متاسفانه خیلی ضعیف است.
CoolBeans
BeanMachine
Burgershot
Up-An-Atom
Clucking Bell
TacoBomb
FlyUS
AirEmu
GoPostal
PostOP
Bilkington
DollarPills
Pisswasser
Logger
MazeBank
BankOfLiberty
Redwood
Debonaire
Slaughter, Slaughter & Slaughter
Bullhead
RadioLosSantos
WorldwideFM
eCola
Raine
درمورد Bawsaq یک نکته خیلی مهم وجود داره که براساس تمام Gamer هایی که در شبکه آنلاین هستند تعیین میشه یعنی شما ممکن روی Ron Oil سرمایه گذاری کنید و برید سراغ شرکت رقیب LTD oil و بزنید پمپ بنزین هاش را اتش بزنید اما یک Gamer دیگه دقیقا برعکس شما عمل کنه در این حالت نسبت به Damage که زده شده سهام هر دوتا افت می کنه.بنابراین ریسک سرمایه گذاری در Bawsaq بسیار بالا است.
اره داداش من و 123enix تونستیم و جت بلند کردیمآقا تا حالا کسی تونسته وارد پایگاه نظامی بشه؟!![]()
ولی مواظب باش خطریهسلام
دوستان ای پایگاه نظامی کجاس تو نقش نشون میدید؟؟؟
آقا تا حالا کسی تونسته وارد پایگاه نظامی بشه؟!![]()
جای این شرکت ها رو از کجا پیدا کنیم؟؟؟