انلاین بازی کی لانچ میشه؟
یکی جواب بده یه راهنمای کامل از خرید سهام و شرکت و تخریب شرکت حریف میخوام لطفا جواب بدید
سلام دوستان.توی پست اول گفته شده اگه بازی ریست میشه(از طریق فلش)باید به وسیله پخش آهنگ بازی رو اجرا کرد؟؟منظورش چیه؟؟؟
1
بعضی وقت ها وسط مراحل بازی ریست می شه و به لودینگ اول برمی گرده.
با گوشيت از قسمت امرجنسي كال زنگ بزن ماشين اتشنشاني بياد وقتي اومد بدزدش
دوستان کسی اسم این ماموریتی که من مشکل دارم رو لطفاً یکی بگه تا من لااقل توی نت دنبالش بگردم ...!
دیسک یک رو پلی کنی خود به خود شروع به نصب مینهدوستان دیسک اول گزینه نصب نداره و فقط پلی داره مشکلی نداره بدون نصب بازی کنم ؟ولی دیسک دوم رو روی فلش ریختم
ممنون می شم از استادا چون الان پای سیستم هستم
رفقا تو ماموریت Cargo Plane باید یه هواپیمایی رو تا یه جایی دنبال کنیم. و به یه جا که میرسیم به سمتم تیر شلیک میشه و بمب البته! باید چه بکنم دقیقاً؟
تلویزیون ما انقد کوچیک و بی کیفیته که نمیتونم نوشته ها رو خوب بخونم+زبانم خوب نیست.
100 ساعت (تقریبا البته )ماموریت های فرعیو برو تا ماموریت های اصلی باز شه
------------
دوشتان بخش داستانی بازی چند ساعت هست ؟
حل شدگ1رفقا تو ماموریت Cargo Plane باید یه هواپیمایی رو تا یه جایی دنبال کنیم. و به یه جا که میرسیم به سمتم تیر شلیک میشه و بمب البته! باید چه بکنم دقیقاً؟
تلویزیون ما انقد کوچیک و بی کیفیته که نمیتونم نوشته ها رو خوب بخونم+زبانم خوب نیست.
دیسک یک رو پلی کنی خود به خود شروع به نصب مینه
- - -ویرایش - - -
با هواپیما برو تو اون یکی هواپیما (در پشت اون هواپیماهه که بازه رو برو داخل
بعدش وقتی هواپیما رو نزدیک دریاچه میکنی تیر میخوره و آسیب میبینه
باید از هواپیما بپری پایین
- - -ویرایش - - -
100 ساعت (تقریبا البته )
گفتم که!
30 ساعت!
اره.با 12 تا ماموریت فرعی و گشت و گذار نه چندان زیاد میشه 38 ساعت!:dشما گفتی با 12 تا ماموریت فرعی و گشت و گذار نه چندان زیاد :d