Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

این پلیسا خیلی رو اعصابن میبینی تو یه بیابون خالی که با جاده خیلی فاصله داره یه دوچرخه سوار رو کتک میزنی پلیسا از اداره پلیس خبردار میشن میان هنوز هیچی نشده میدوند طرفت تا یه قدم فرار میکنی دو ستاره میشی سریع با شاتگان کتلتت میکنن:| (پلیس های بی اعصاب لوس سانتوس ) یه سوال قایق چه طور سریع فرستادن؟؟؟:| کتک زدن یه نفر اینقدر جرمش سنگینه؟
یه ماشینو بعد مدت ها پیدا کردم گذاشتم کنار خیابون (تو بیابون) سوار یه ماشین دیگه شدم یکم عقب جلو کردم پیاده شدم رفتم طرف ماشینم دیدم :-s غیب شده مطمعنم الان اگه میرفتم اداره پلیس اونجا بود :|
نمیدونم اینم ربطی به باگ گاراژ داره
از این شاهکاررررررررررررررررر انتظار نداشتم :|
​poker face

این پلیسا خیلی رو اعصابن میبینی تو یه بیابون خالی که با جاده خیلی فاصله داره یه دوچرخه سوار رو کتک میزنی پلیسا از اداره پلیس خبردار میشن میان هنوز هیچی نشده میدوند طرفت تا یه قدم فرار میکنی دو ستاره میشی سریع با شاتگان کتلتت میکنن:| (پلیس های بی اعصاب لوس سانتوس ) یه سوال قایق چه طور سریع فرستادن؟؟؟:| کتک زدن یه نفر اینقدر جرمش سنگینه؟
یه ماشینو بعد مدت ها پیدا کردم گذاشتم کنار خیابون (تو بیابون) سوار یه ماشین دیگه شدم یکم عقب جلو کردم پیاده شدم رفتم طرف ماشینم دیدم :-s غیب شده مطمعنم الان اگه میرفتم اداره پلیس اونجا بود :|
نمیدونم اینم ربطی به باگ گاراژ داره
از این شاهکاررررررررررررررررر انتظار نداشتم :|
​poker face
این یکیش واقعا رو اعصابه خیلی مسخرس

یه سوال دوستان
پسر خاله ی من بازی رو گرفته و روی فلش نصب کرده بعد از اینکه کنسول رو خاموش کرده و دوباره روشن کرده دستگاه فرمت فلش رو نشناخته چندین دفعه هم این اتفاق افتاده میشه لطف کنید و راهنمایی کنید

دوستان من یک کنسول آرکید جاسپر با هارد 120 دارم.دیسک یک رو روی هارد نصب کردم و دیسک دو رو هم روی یه فلش 16 گیگ نصب کردم
ولی بازی خیلی جاها افت فریم داره به خصوص وقتی سوار ماشین میشی و گشت میزنی.میخواستم ببینم کلا بازی فریمش همینجوریه یا من این مشکلو دارم؟
راه حل مشکل رو برای بار هزارم میگم
دیسک دو رو نصب نـــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــنــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــــــــــــــد )x

و اما یه نکته خیلی جالب که تو بازی دیدم این بود که یه اتوبوس رفت روم زیرش گیر کردم حالا اونش بماند که باید میمردم ولی خیلی جالب خودشو از زیر اتوبوس کشوند بیرون این مشکل تو iv بود که وقتی گیر میکردی زیر ماشین یه دفعه از روی کاپوت ماشین بلند میشد
کف=p~

يه بار سوار ماشين بودم،پليس گذاشت دناله يه ماشينه ديگه ،پليس اومد اونو تعقيب كنه زد به عقبه ماشينه من اشتباهى،بعد ماشينه من رفت خورد به يه عابر پياده كه يه قدم كنارم بود.بعد پليس پياده شد با شاتگان دخلمو اورد:|پليسه فاسد...:d

یه سوال دوستان
پسر خاله ی من بازی رو گرفته و روی فلش نصب کرده بعد از اینکه کنسول رو خاموش کرده و دوباره روشن کرده دستگاه فرمت فلش رو نشناخته چندین دفعه هم این اتفاق افتاده میشه لطف کنید و راهنمایی کنید
این هزار بار وقتی دستگاه روشن می شه فلش باید رو دستگاه باشه...

یه چیز جالب فهمیدم درباره خرید خونه...
با ترور یکی از ماموریت های فرعی رو که انجام دادم با یه مرده اشنا شد به نام Josh (فکر کنم) که بهت یه ایمیل میده و ادرس سایت میگه و بری تو اون تموم خونه های برای فروش توش هستن،حالا ایبنجا من یه سول از اونایی که خونه گرفتن دارم:
وقتی خونه رو انتخاب میکنم چجوری باید بخرمش؟؟؟؟؟

یه چیز جالب فهمیدم درباره خرید خونه...
با ترور یکی از ماموریت های فرعی رو که انجام دادم با یه مرده اشنا شد به نام Josh (فکر کنم) که بهت یه ایمیل میده و ادرس سایت میگه و بری تو اون تموم خونه های برای فروش توش هستن،حالا ایبنجا من یه سول از اونایی که خونه گرفتن دارم:
وقتی خونه رو انتخاب میکنم چجوری باید بخرمش؟؟؟؟؟

نمی تونی بخریش که !:|
باید علامت های فروشی رو که کنار اون خونه ها زدن رو خراب کنی!

بابا خونه می خواین چی کار :دی همون یکی هم اضافیه :دی مهم این ملکهاست. که من می ترسم بخرم باز به یکی زیاد برسه به یکی کم. تو Dilemma موندم وحشتناک :دی

آخرین ویرایش:
این سهام های لعنتی دیگر اعصاب برای من نزاشته من میرم یک شرکتی را می خرم در LC و شرکت رقیب را می زنم می ترکونم اما تغییرات انقدر جزئی اتفاق می افته که آدم را روانی می کنه.از دوستان سهام باز کسی اطلاعاتی بهتر و دقیق تر نداره به من بده.

اینم عکسهای هنری من :d
0_0.jpg
0_0.jpg

0_0.jpg
0_0.jpg

0_0.jpg
0_0.jpg

0_0.jpg
0_0.jpg

0_0.jpg
0_0.jpg

0_0.jpg