ZのMBiE
کاربر سایت
Garage بازي باگ داره، گفتن پچ ميدن. حتي ماشين هايي هم كه از اينترنت ميخريد ممكنه گم بشن:dاین ماشین های که می دزدم چه جوری مال خودم بکنم..؟ یعنی همیشه تو پارکینگم باشه
Garage بازي باگ داره، گفتن پچ ميدن. حتي ماشين هايي هم كه از اينترنت ميخريد ممكنه گم بشن:dاین ماشین های که می دزدم چه جوری مال خودم بکنم..؟ یعنی همیشه تو پارکینگم باشه
Garage بازي باگ داره، گفتن پچ ميدن. حتي ماشين هايي هم كه از اينترنت ميخريد ممكنه گم بشن:d
دوستان من یک کنسول آرکید جاسپر با هارد 120 دارم.دیسک یک رو روی هارد نصب کردم و دیسک دو رو هم روی یه فلش 16 گیگ نصب کردم
ولی بازی خیلی جاها افت فریم داره به خصوص وقتی سوار ماشین میشی و گشت میزنی.میخواستم ببینم کلا بازی فریمش همینجوریه یا من این مشکلو دارم؟
مشکل بالای با نصب دیسک دوم حل شد
این مرحله هست با ترور شکنجه میدی بعد مایکل باید به یک ساختمون با اسنایپ شلیک کنه. الان من به هرکی شلیک میکنم اشتباه هست باید کی رو بزنم دقیقا..؟
بازی کلا افت فریم داره
منم افت فریم دارم . زیاد اهمیت ندهدوستان من یک کنسول آرکید جاسپر با هارد 120 دارم.دیسک یک رو روی هارد نصب کردم و دیسک دو رو هم روی یه فلش 16 گیگ نصب کردم
ولی بازی خیلی جاها افت فریم داره به خصوص وقتی سوار ماشین میشی و گشت میزنی.میخواستم ببینم کلا بازی فریمش همینجوریه یا من این مشکلو دارم؟
اینجا رو یکی میتونه توضیح بده :
اولین صحنه بعد از سرقت جواهر فروشی که مایکل و فرانکلین تو خونه مایکل هستند ، یه دفعه بازی میره روی تراور که داره یه کاره غیر اخلاقی با یه خانم انجام میده . به خاطر شرایط خونه من مجبور شدم این دمو رو بزنم بره . میشه بگید اینجا چیزه خاصی از داستان رو نشون میده یا انیکه چیزه زیادی از دست ندادم ؟
به بهترین نحو جنون ترور رو معرفی میکنه بهت و maniac بودنش رو ، صاحابه زنه میاد و شاکی میشه و اینم با چنتا ضربه کف پوتینی مغز طرف رو میپاشونه کف آسفالت ....