Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا به خدا تاپیک های قبل رو بخونید تو هر صفحه این سوال داره جواب داده میشه

شما باید یک ماشین برداری بزاری توی دایره ابی که توی نقشه مشخص شده بعد زنگ بزنی مایکل گزینه mark getway (همچین چیزی
:d
) رو بزنی.
ببخشید از پست یکی از دوستان استفاده کردم

خواهش میکنم مرسی از پاسخ ولی هنوز نتونستم اون دایره ی ابی رنگو پیدا کنم...

- - -ویرایش - - -

آقا به خدا تاپیک های قبل رو بخونید تو هر صفحه این سوال داره جواب داده میشه

شما باید یک ماشین برداری بزاری توی دایره ابی که توی نقشه مشخص شده بعد زنگ بزنی مایکل گزینه mark getway (همچین چیزی
:d
) رو بزنی.
ببخشید از پست یکی از دوستان استفاده کردم

خواهش میکنم مرسی از پاسخ ولی هنوز نتونستم اون دایره ی ابی رنگو پیدا کنم...

برای بار 6534654363524ـم
باید دیسک اول رو روی یک فلش 16 نصب کنید :|

- - -ویرایش - - -

یه ماموریت داره که بعد از اون اجازه داری وارد پایگاه ارتش بشی

اریا جان لطفا اسم ماموریت را بگید.....ماموریت فرعی است یا اصلی؟.....با کی باید رفتش؟

دوستان لطفا جواب بدید ثواب داره:من با اینکه به لایو وصلم اما باز مارکت bawsaq نمیاد....چیکار کنم؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

دوستان یه سوال خواستم ببینم توی بازی امکان فروش مثلا ماشین وجد نداره؟
مثلا همون ماشینی ک یه دونه ازش هست من سفیدش رو پیدا کردم خواستم ببینم میشه فروختش؟

Sent from my PC7558 using Tapatalk 4

دوستان لطفا جواب بدید ثواب داره:من با اینکه به لایو وصلم اما باز مارکت bawsaq نمیاد....چیکار کنم؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
یا از داخل بازی یه اکانت socialclub بسازید یا برید لینک زیر اکانت بسازید و از داخل بازی وارد اکانتتون بشید...!
Rockstar Games Social Club

الان یه جایی حدودای 28% از بازی رو رفتم با فرانکلین هرچی توی شهر چرخ میزنم دیگه ماموریتی روی نقشه نمیاد روی موبایلم هم چیز جدیدی نشون نمیده !! باید چیکار کنم !؟!؟

چه مامانی داره :)) عجب زیر زانویی زد :))
دوستان این مادر ترور یادمه قبلا خوندم ونی چیزی میخواد
و جلو بیمارستان نزدیک خونه ترور هست ولی رفتم چیزی نبود
یکی از این کاروان ها روبرو بیمارستان هست منظور اون هست ؟ (سوارش شدم تا خونه هم بردم ولی چیزی نشد)
یه ماموریت داره که بعد از اون اجازه داری وارد پایگاه ارتش بشی
کدوم ماموریت ؟

سلام دوستان ، من یه مشکل مسخره ایی دارم و امیدوارم این تاپیک که همه بازی رو تموم کردن تقریبا ، بتونه بهم کمک کنه
اول اینکه من تازه بازی رو به صورت ارجینال و فیزیکی خریدم ... بعد از چند مرحله بازی کردن ( هفت درصد از بازی تمام شده ) روی نقشه فقط آیکون chop برنگ سفید روشنه و دیگه ماموریتی نیست . اتفاقی ممکنه ماموریتی باشه ، مثل مسابقه یا اینکه کمک کردن به اون خانمه برا بکسل کردن ماشینا ... یا عکاسی و ... اما نه اون گاراژ اول بازی (که آیکون S داره ) و نه اون دوست سیاه فرانکلین ازشون خبری نیست و کلا کلافه ام! این سگه رو هم بیرون بردم برا پیاده روی و بیرون دادن فضولاتش!!! ... ولی معلوم نیست چکار باید کرد که بازی ادامه پیدا کنه . سوال رو چند جا پرسیدم و جوابی نبود . اگه اینطور ادامه پیدا نکنه فک کنم باید از اول بازی رو شروع کنم! چیزی هم ازش نگذشته ولی واقعا کنجکاوم که بدونم شما چطور ادامه دادین و با این سگه باید چکار کرد که خوشحال تر شه و ادامه پیدا کنه بازی . دو ساعت کنار خیابون و پارک راه رفتم باهاش و همه جارو آبیاری و کود افشانی کرد. خسته شدم! اخرش باید بزنم بکشمش! :))))))))))
شخصیتای دیگه بازی هم باز نشدن ! :(

سلام دوستان ، من یه مشکل مسخره ایی دارم و امیدوارم این تاپیک که همه بازی رو تموم کردن تقریبا ، بتونه بهم کمک کنه
اول اینکه من تازه بازی رو به صورت ارجینال و فیزیکی خریدم ... بعد از چند مرحله بازی کردن ( هفت درصد از بازی تمام شده ) روی نقشه فقط آیکون chop برنگ سفید روشنه و دیگه ماموریتی نیست . اتفاقی ممکنه ماموریتی باشه ، مثل مسابقه یا اینکه کمک کردن به اون خانمه برا بکسل کردن ماشینا ... یا عکاسی و ... اما نه اون گاراژ اول بازی (که آیکون S داره ) و نه اون دوست سیاه فرانکلین ازشون خبری نیست و کلا کلافه ام! این سگه رو هم بیرون بردم برا پیاده روی و بیرون دادن فضولاتش!!! ... ولی معلوم نیست چکار باید کرد که بازی ادامه پیدا کنه . سوال رو چند جا پرسیدم و جوابی نبود . اگه اینطور ادامه پیدا نکنه فک کنم باید از اول بازی رو شروع کنم! چیزی هم ازش نگذشته ولی واقعا کنجکاوم که بدونم شما چطور ادامه دادین و با این سگه باید چکار کرد که خوشحال تر شه و ادامه پیدا کنه بازی . دو ساعت کنار خیابون و پارک راه رفتم باهاش و همه جارو آبیاری و کود افشانی کرد. خسته شدم! اخرش باید بزنم بکشمش! :))))))))))
شخصیتای دیگه بازی هم باز نشدن ! :(
داداش اگه اشتباه نکنم بهترین راه استفاده از اپلیکیشن
iFruit هست که مال آی او اس هست بهترین راه هست
[h=1][/h]

داداش اگه اشتباه نکنم بهترین راه استفاده از اپلیکیشن
iFruit هست که مال آی او اس هست بهترین راه هست
خب من این نرم افزار رو روی گوشیم نصب کردم ، این برا تربیت کردن اون سگه ... و خیلی چیزای دیگه . اما مشکل من اینه که بازی ادامه پیدا نمیکنه . یعنی نه شخصیتای دیگه باز میشن نه ماموریتی هست نه خبری ... هیچی! فقط این هاپو انگار ماموریته! چطور شما رد کردین و مثلا رسیدین به اون ماموریت دزدی از جواهر فروشی؟ من تا الان فقط با فرانکلین بازی کردم (جز اون اول بازی که فلش بک بود گویا) . انگار قفل کرده بازی و باید یه کاری رو انجام بدم که هنوز نفهمیدم چیه!

خب من این نرم افزار رو روی گوشیم نصب کردم ، این برا تربیت کردن اون سگه ... و خیلی چیزای دیگه . اما مشکل من اینه که بازی ادامه پیدا نمیکنه . یعنی نه شخصیتای دیگه باز میشن نه ماموریتی هست نه خبری ... هیچی! فقط این هاپو انگار ماموریته! چطور شما رد کردین و مثلا رسیدین به اون ماموریت دزدی از جواهر فروشی؟ من تا الان فقط با فرانکلین بازی کردم (جز اون اول بازی که فلش بک بود گویا) . انگار قفل کرده بازی و باید یه کاری رو انجام بدم که هنوز نفهمیدم چیه!
برو تو خونه ی فرانکلین بخواب
اون علامت سوال هارو رد کن یا هر کاری :|
ربطی به چاپ نداره چون من اصلا با چاپ کاری نداشتم در تمام طول بازی :|

توی این مرحله حتما باید مایکل برات باز باشه!
با d-pad جهته پایینو نگر دار تا شخصیتا بیان بعد با rs سوییچ کن رو مایکل.با اونم علامت سوالارو برو.وقتی این کارو کردی،با فرانکلین برو خونتون ،از خونه که دروباز کنی بای بیرون لامار(رفیقه فرانک)و یکی دیگه میانو یه مموریت واست دارن!بعد میری مایک،با اونم میری خونشون،این دوتا کارو بکنی دیگه رو روال می افته بازی.

من همون اول بازی که اون دو تا ماشین رو میدزدن بعدش پلیس میوفته دنبالشون یه ذره که با ماشین میرم بازی ریست میشه همیشه همونجا ریست میشه و پیغام میده مشکل در اجرای بازی، دوباره اینستال کنید. حتی نمیتونم سیو کنم سیو گوشیم خاموشه بازی رو از اول باید بازی کنم، مشکل از چیه بازی رو دوباره اینستال کنم اوکی میشه؟ یا مشکل جای دیگس؟

Last edited by a moderator:
الان یه جایی حدودای 28% از بازی رو رفتم با فرانکلین هرچی توی شهر چرخ میزنم دیگه ماموریتی روی نقشه نمیاد روی موبایلم هم چیز جدیدی نشون نمیده !! باید چیکار کنم !؟!؟

آقا سوال منو جواب بدید همینجوری الکی دارم ول میچرخم توی شهر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or