Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

داداش هر چی میکنم نمیشه از جای دیگه آپ کنم نمیدونم ظاهرا نتم مشکل داره

- - -ویرایش - - -

نامه فقط یه جور میشه یافتش اونم اینه که همه جاهای فضایی ها رو پیدا کنی ت اون نامه به صورت صورتی روی نقشه ظاهر میشه

یعنی همون جایی ک تو صفحه قبل نوشتید؟؟؟؟.......موجودات فضایی حمله میکنن؟

بازی یک سری مشکلات داره مثلا دو سه بار شده وسط ماموریت یک هو بازی دوباره از اول شروع شده و برگشته سر آخرین سیو بازی که واقعا اعصاب خورد کنه فکر کن 3 ساعت بازی کرد همش پریده باید دم به دقیقه سیو کنی

بعضی تکستچر ها هم ضعیف کار شدن مثلا تکستچر ها مربوط به تپه ها صاف صافند شاید اول نسل هم همچین تکستچر های بی کیفیتی رو نمیشه دید اینها در حالی هست که بازی RDR تو این زمینه بهتر عمل کرده بود یکمی هم تکستچر ها احتیاج به لود شدن و لودشون طول می کشه

1. خیر. بازی Auto Save داره وقتی از عقب لود شد برین خودتون از اتو سیو لود کنین.

2. دیسک دو رو پاک کنین تقریبا تمام این مشکل ها حل می شه.

- - -ویرایش - - -

گوجیرا جان این نامه چقدر میده دقیق؟

تو ویدئو هست، 8000 دلار.

آره
20 بیلیارد واسش می ارزه البته سختم هست
جاااان ؟؟ :دی به من بولینگ داد !
منظور ایشون بیلیون یا میلیارده ( معادل فارسی ) !
~~~
عزیزان ! من تو یکی از ماموریت های فرهی ترور که خون جلو چشماشو میگیره و یه تعداد زیادی ادم رو بکشی گیر کردم !
اونجایی که جلوی یه رستوران دوتا پسر نشستن و یکی یهو مسلسل درمیاره
تا ۲۵ نفر هم رفتم ولی باز میگه کافی نیست ؟

آخرین ویرایش:
مممه ؟؟ :دی به من بولینگ داد !
منظور ایشون بیلیون یا میلیارده ( معادل فارسی ) !
~~~
عزیزان ! من تو یکی از ماموریت های فرهی ترور که خون جلو چشماشو میگیره و یه تعداد زیادی ادم رو بکشی گیر کردم !
اونجایی که جلوی یه رستوران دوتا پسر نشستن و یکی یهو مسلسل درمیاره
تا ۲۵ نفر هم رفتم ولی باز میگه کافی نیست ؟
هر کدوم از اون rampage ها فکر می کنم حداقل 30 رو باید بکشی..!

دوستان من یه سوال خییییییلی مهم دارم
دوستان من بازی رو تموم کردم و یه اشتباه بدی کردم ! زمانی که داری Crew واسه آخرین سرقت می چینی من کسانی که Cut کمتری داشتن رو انتخاب کردم برای همین هلیکوپترم یکیشو سقوط کرد و نصف پولام رفت :( من میخوام اون مرحله و مرحله سرقت رو دوباره برم و نمیخوام ماموریت های بعدیشو برم یعنی یه جور ایی Reply Mission برم آیا میشه؟ چون من بعد از اتمام بازی یه عالمه ماموریت فرعی رفتم نمیخوام به باد برن فقط مرحله انتخاب کرو و سرقت رو میخوام دوباره برم ؟ میشه آیا؟

تو رو خدا جواب بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or