Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

كاملا عملي و تست شده ... :d من فعلا 277 م دلار دارم ، ميرم برا مراحل بعدي كه گفته .. :d

یکی اولی که طولانی هست یا یکی دومی؟ :دی

تو رو خدا جواب بدید

تصمیم هایی که می گیرید با Replay شدن تغییر نمی کنن.

یکی اولی که طولانی هست یا یکی دومی؟ :biggrin1:

همون كه چند نفر رو بايد بكشي ، دوبار ميشه باهاش سود كني ، اول Debonaire بخر ، بعد صبر كن تا 80 درصد كه سود كرد بفروش ، دوباره Redwood بخر .. !
بعد از 48 ساعت كه بازي رو الكي هي سيو كني(بري با يه كركتر روي تختش ولي ميتوني سيو نكني و بياي بيرون اينجوري هر بار 6 ساعت زمان جلو ميره) 300 درصد سهام Redwood سود ميكنه :biggrin1:!!

من Bswaq ندارم متاسفانه ، ولي توي LCN ميشه مرحله آخر اين Assasinat ها(همون كه هدف تو يه ساختمون نيمه تمام هست) هم سود كرد ، بايد كل پولت رو Gold coast بخري .. بعد دوباره 80 درصد سود ميكني .. :biggrin1:

سلام دوستان من ۳۲%بازی رو رفتم الان دیگه هیچ ماموریتی بهم نمیده باید چی کار کنم ؟
آقا به خدا تاپیک های قبل رو بخونید تو هر صفحه این سوال داره جواب داده میشه

شما باید یک ماشین برداری بزاری توی دایره ابی که توی نقشه مشخص شده بعد زنگ بزنی مایکل گزینه mark getway (همچین چیزی
:d
) رو بزنی.
ببخشید از پست یکی از دوستان استفاده کردم

توی Heist دومی که فکر می کنم Merryweather Heist باشه با Trevor اومدم Freighter رو انتخاب کردم رفتم یک سری عکس از کشتی اه از بالا گرفتم بعد رفتم توی یک کشتی یک زیر دریایی دزدیدم اما بعدش دیگه چیزی روی نقشه نیست باید چی کار کنم؟

دوستان بازی رو ارکید بدون هارد اجرا میشه؟ مشکلی نداره ک هارد ندارم؟
برای بار 6534654363524ـم
باید دیسک اول رو روی یک فلش 16 نصب کنید :|

- - -ویرایش - - -

مگه ميشه برى تو پايگاهه ارتشو كاريت نداشته باشن؟گواهينامه رو از چه سايتى بايد بگيرم؟
یه ماموریت داره که بعد از اون اجازه داری وارد پایگاه ارتش بشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or