Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

غلط است! شما بازنده شدید.گزینه صحیح,Xbox Guide میباشد :))
یه ماموریت رو تموم کردم داشتم با ترور راهمو میرفتم یه اتفاقاتی افتاد که یهو دیدم تو فرودگاهه نظامیم!:d (چیت نزدم)
رفتم دنباله جت,پیداش کردم و برداشتمش ولی یه هواپیمای باربری نظامی هم دیدم.خیلی ستم بود! کسی تا حالا رفته طرفش امتحان کرده باشه که میشه سوار شد یا دکوریه?:d اگه جت رو نمیخواستم سیو کنم خودم امتحانش میکردم.
میشه سوار شد ...
چجوری رفتی تو پایگاه نظامی.....؟؟؟؟.....من میرم ستاره میده بهم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
میشه سریع سوار شد ولی چیت هم میشه زد که پلیس بره

اقامن بازیو گرفتم . اما یه مشکل دارم . وقتی شب میشه اگر تو خیابون بیام یه هاله خاکستری رنگ روی ماشین ها(مخصوصا چراغ ماشین ها) و بعضی از ساختمونا میبینم(تو خیابون هایی که شب نورشون کنم) . همچنین تو اولای بازی هستو یه مرحله که با فرانکلین و لامر به همرا دوستش اول میریم اسلحه فروشی یه شات گان با یه جراغ براش میگیرم و بعد میریم یه جا لامر میزنه اون یارو رو میکشه بعد چند نفر میریزن سرمون یاید بکشینشون او نجا یه لحظه میریم تو یه اتاق نسبتا تاریک اونجا حتی فرانکلین و همه وسایل کاملا خاکستری بودن . لطفا بگید چی کار کنم تا درست شه.

آخرین ویرایش:
سلام.
bigfoot کجای نقشه هست؟موجودات فضایی و بشقاب پرنده قضیهشون چیه؟

اینا آیتم های جانبی هستن که معمولا توی قسمت strangers & freaks بهشون برمیخوری، مثلا موردی که شخصا تا الان بهش برخوردم فضایی ها هستن که با داستان پردازی از واقعیت بازی جدا شدن( یه غریبه بهت ماریجوانا میده بکشی و میری تو توهم،همون فضا! و موجودات فضایی می بینی) کلا چیزای fun هست و فکر کنم چند تا صفحه عقب تر یه مپ کامل ازشون هست.

من نمیدونم پست قبلیم چی داشت که دوستان زحمت کشدن و پاکش کردن

دوتا سوال دارم

1.من طبق گفته دوستان دیسک دو رو نصب نکردم ولی با مشکل دیر لود شدن تصاویر مواجه ام
الان من باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟

2. جاهایی که به صورت روزانه یا هفتگی بهت سود میده کجاها هستن و باید از کجا خریداری بشن؟

با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان این سیو رو براتون آپلود میکنم که داستانش تموم شده و 64 درصده
پول ترور و فرانکلین هر دو 1000000000 هست ولی مایکل یه ذره کم تره
سیو هم به نام خودمه برای استفاده ازش باید با horizon عوضش کنید به پروفایل خودتون
گواهینامه ی خلبانی هم برای مایکل گرفته شده
بورس هم 250 سهام از یه شرکت به نام مایکله
سه تا ماشین هلو تو گااژ مایکل هست و دوتا هم هواپیما داره و فرودگاه لوس سانتوس هم به نام شما هست
لینک

- - -ویرایش - - -

سیوی که گزاشتم فقط به درد اونایی میخوره که ولگردی میرن و تفریی بازی میکنن

دوستان توی این نسخه از بازی فروشگاه های اسلحه تغییری کرده ؟ انواع اسلحه ها بیشتر شده یا نه ؟

و اینکه خواهشا یک فلش 16 گیگ مدل خوب برای اجرای این بازی معرفی کنید من بگیرم ممنون میشم ;)

دوستان این سیو رو براتون آپلود میکنم که داستانش تموم شده و 64 درصده
پول ترور و فرانکلین هر دو 1000000000 هست ولی مایکل یه ذره کم تره
سیو هم به نام خودمه برای استفاده ازش باید با horizon عوضش کنید به پروفایل خودتون
گواهینامه ی خلبانی هم برای مایکل گرفته شده
بورس هم 250 سهام از یه شرکت به نام مایکله
سه تا ماشین هلو تو گااژ مایکل هست و دوتا هم هواپیما داره و فرودگاه لوس سانتوس هم به نام شما هست
لینک
بازی تموم شد
عالی تنها کلمه ای که میشه بهش داد
خداست
نمتونستم بزارم یکشون بمیره(هر 2تارو دوست داشتم)
آخرش عالی بود
=========
اگه جاتون بودم این سیو دانلود نمیدادم کله مزه بازی میره
100% بهترین بازی عمرم بود و هست و خواهد بود
========
راستی قبله هر ماموریت جدی(مثله جواهر فروشی و ....)
یه سیو کیند که بتونید هر دو راه برای آنجام کار رو تست کنید
خصوصا مرحله آخر

آخرین ویرایش:
من نمیدونم پست قبلیم چی داشت که دوستان زحمت کشدن و پاکش کردن

دوتا سوال دارم

1.من طبق گفته دوستان دیسک دو رو نصب نکردم ولی با مشکل دیر لود شدن تصاویر مواجه ام
الان من باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟

2. جاهایی که به صرت روزانه یا هفتگی بهت سود میده کجاها هستن و باید از کجا خریداری بشن؟

با تشکر
smoke on water بهترین سود رو داره
مشکل اول رو نمیدونم

- - -ویرایش - - -

بازی تموم شد
عالی تنها کلمه ای که میشه بهش داد
خداست
نمتونستم بزارم یکشون بمیره(هر 2تارو دوست داشتم)
آخرش عالی بود
=========
اگه جاتون بودم این سیو دانلود نمیدادم کله مزه بازی میره
100% بهترین بازی عمرم بود و هست و خواهد بود
خیلی ها دوست دارن فقط بگردن و آدم بکشن
این بهترین راهه

سلام

من دیسک 2 رو نصب کردم(رو فلش) وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور auther disc میده و ریست میشه(دیسک برنر مکس هست) ولی وقتی فلش رو در میارم راحت اجرا میشه ولی صدای درایو آزارم میده!!!! چه کنم من!!

فقط دیسک 1 باید نصب شه . دیسک 2 نباید نصب بشه ، طبق گفته ی R* که دلیلش هم توضیح داده شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or