Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

اسم شرکتش چی بود؟ :دی
نمیدونم! میبینم بهت میگم! بهترین راه برا خرید سهام اینه که برین از شرکت های متعدد! که شاخص سهامشون رو به رشد( فرق نداره سود دهی دارند یا نه) سهام بخرید! بعد هرکدوم که دیدید داره خوب سود میده برید حسابی سهام بخرید! بعد چند روز حسابی از مفلسی در میاید..

- - -ویرایش - - -

:)) ----------------------------- دوستان نمیشه به دستگاه ATM خستاری وارد کرد برای دزدی و اینا ؟
من یکیش رو ترکوندم ولی پول نداد..

شما چرا تو جیبت و حساب بانکیت پول داری؟ اونم آدمه دیگه :دی
هزینه ی بیمارستان هم همینقدره برای همه ی کارکتر ها
بازی هم فعلا دو سه تا صحنه تو ماموریت های بعدی داره بعدش تا 40 درصد جلوتر هیچ صحنه ای نداره
جواب سوال های اول رو ندادین
سپاس

اگه یکی یه توضیح کاملی راجعش بده ممنون میشم !
من هر کاری میکنم سوار نمیشن ! قبل و بعد ۱۲ هم رفتم !
فقط فرار میکنن و منم میزنم لهشون میکنم ! :دی

کت و شلوار هم خود مایکل داره و نیازی به خریدش نیست !

سعی کنید ساعت 12 به بعد باشه و هوا تاریک
من نزدیک خونه فرانکلین خیلی سوار کردم چون اونجا مکان اصلیشونه :d
همه زنهایی که رد میشن شامل این قضیه نمیشن خودتون سر و وضعشون رو نگاه کنید مشخصه که چیکارست :d با ماشین به صورت کاملا آروم میرید جلوشون توقف میکنید و کافیه دوتا بووق بزنید
و میان سوار میشن.... با ماشین با سرعت نرید سمتشون بدبختها کوپ کنن و فرار کنن :d یه خورده ابتکار بخرج بدین فرض کنین واقعی میخواید... سریع نتیجه میگیرید :d
من خوم تاحالا با فرانکلین سوار کردم و با اون دوتا سوار نکردم اما فکر نکنم به شخصیت ها ربطی داشته باشه چون اونها دنبال کار و کاسبی هستن و آدمش واسشون مهم نیست :d

مثلا هی میگید رفتم کناره دختره,بوق میزنم در میره:| آخه برادره من اصلا کی گفته بوق بزنی? اون پاپ آپه کوفتیو که وقتی میری کناره طرف نشون میده رو بخونی,میبینی میگه دکمه راستِ D Pad رو باید بزنی.
دکمه راست D- Pad همون بوقه!

آخرین ویرایش:
دوستان جواب این سوالات رو بدین اگه میشه
دوستان میشه چرخ های هواپیما ررو جمع کرد؟از کی دیگه میتونیم بانک بزنیم ؟ من تا حالا چوب بیس بال ندیدیم داره؟ چه طور میشه گاراژ خرید؟

من اولاي بازي هستم يه جا گير كردم مثل توليدي لباس هست برچرخ خياطي اينجور چيزه اون دوست ويلچريشم دم پله ها ايستاذه هي بالا صفحه مينويسه يه چيزي عوض كن نميفهمم چي به چيه ممنون ميشم كمك كنيد

دوستان جواب این سوالات رو بدین اگه میشه
با ls می تونی چرخ ها رو جمع کنی-بانک زدن جزو ماموریت هاست ,بیرون از ماموریت نمیشه!
علامت خونه مشکی رنگ که روش علامته پوله رو نقشه پره!البته بعضیهاشون گارازه!

اشاره به تهران توی یکی از مراحل (شاید تکراری باشه)

viewer.php
[/URL][/IMG
]

من اولاي بازي هستم يه جا گير كردم مثل توليدي لباس هست برچرخ خياطي اينجور چيزه اون دوست ويلچريشم دم پله ها ايستاذه هي بالا صفحه مينويسه يه چيزي عوض كن نميفهمم چي به چيه ممنون ميشم كمك كنيد

یه عکس ازش بزار.....نمیدونم دقیقا کجا را میگید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

باید کت شلوار بپوشی دیگه.برو خونه دو دست داری یکیشو انتخاب کن بعد بیا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or