Grand Theft Auto V | Xbox 360 [اخطار: پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان من یه تانک و یه اسکات هلیکوپتر از سایت خریدم ولی الان هیج جا نیست. 4میلیون دلار به () رفت!
کسی میدونه کجا میره ؟ تو پارکینگ airfield هم نیست!

چند تا پستی که تو این تاپیک دادم کسی جواب نداده !! حالا بی خیال دوستان اینو جواب بدن :
دوستان تو این مرحله کسی پولی نصیبش شده یا همه ۲۰۰۰۰۰۰۰ تاش رفته !؟

دکمه راست D- Pad همون بوقه!
پس با LS ماشین آب هویج میگیره?سوال:روشن و خاموش کردنه چراغ های ماشین با چه دکمه ای صورت میگیرد?گزینه 1 : Right D Padگزینه 2 : Right D Padگزینه 3 : Right D Padگزینه 4 : اصلا ماشین چراغ نداره که خاموش روشن بشه?:d

چند تا پستی که تو این تاپیک دادم کسی جواب نداده !! حالا بی خیال دوستان اینو جواب بدن :
دوستان تو این مرحله کسی پولی نصیبش شده یا همه ۲۰۰۰۰۰۰۰ تاش رفته !؟
اونجا چون ترور یک وسیله نامشخص و سری رو دزدیده همون جا Lester بهشون می‌گه که این اسلحه رو اگر بفروشیم (قرار بود به ژاپونی ها فروخته بشه) با همین می‌زنن همه چیز رو با خاک یکسان می‌کنند و برای همین مجبور شدن اسلحه رو نفروشن و هیچ سودی هم گیرشون نیومد
پس با LS ماشین آب هویج میگیره?سوال:روشن و خاموش کردنه چراغ های ماشین با چه دکمه ای صورت میگیرد?گزینه 1 : Right D Padگزینه 2 : Right D Padگزینه 3 : Right D Padگزینه 4 : اصلا ماشین چراغ نداره که خاموش روشن بشه?:d
گزینه 1 :دی

اونجا چون ترور یک وسیله نامشخص و سری رو دزدیده همون جا Lester بهشون می‌گه که این اسلحه رو اگر بفروشیم (قرار بود به ژاپونی ها فروخته بشه) با همین می‌زنن همه چیز رو با خاک یکسان می‌کنند و برای همین مجبور شدن اسلحه رو نفروشن و هیچ سودی هم گیرشون نیومد

می دونم داستان چیه و چرا هیچی بهشون نماستید :دی
فقط می خواستم بدونم در آینده هم از طریق این ماموریت چیزی بهشون میماسه یا نه :دی

غلط است! شما بازنده شدید.گزینه صحیح,Xbox Guide میباشد :))
یه ماموریت رو تموم کردم داشتم با ترور راهمو میرفتم یه اتفاقاتی افتاد که یهو دیدم تو فرودگاهه نظامیم!:d (چیت نزدم)
رفتم دنباله جت,پیداش کردم و برداشتمش ولی یه هواپیمای باربری نظامی هم دیدم.خیلی ستم بود! کسی تا حالا رفته طرفش امتحان کرده باشه که میشه سوار شد یا دکوریه?:d اگه جت رو نمیخواستم سیو کنم خودم امتحانش میکردم.

غلط است! شما بازنده شدید.گزینه صحیح,Xbox Guide میباشد :))
یه ماموریت رو تموم کردم داشتم با ترور راهمو میرفتم یه اتفاقاتی افتاد که یهو دیدم تو فرودگاهه نظامیم!:d (چیت نزدم)
رفتم دنباله جت,پیداش کردم و برداشتمش ولی یه هواپیمای باربری نظامی هم دیدم.خیلی ستم بود! کسی تا حالا رفته طرفش امتحان کرده باشه که میشه سوار شد یا دکوریه?:d اگه جت رو نمیخواستم سیو کنم خودم امتحانش میکردم.

چجوری رفتی تو پایگاه نظامی.....؟؟؟؟.....من میرم ستاره میده بهم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or