پس با LS ماشین آب هویج میگیره?سوال:روشن و خاموش کردنه چراغ های ماشین با چه دکمه ای صورت میگیرد?گزینه 1 : Right D Padگزینه 2 : Right D Padگزینه 3 : Right D Padگزینه 4 : اصلا ماشین چراغ نداره که خاموش روشن بشه?:dدکمه راست D- Pad همون بوقه!
چند تا پستی که تو این تاپیک دادم کسی جواب نداده !! حالا بی خیال دوستان اینو جواب بدن :
دوستان تو این مرحله کسی پولی نصیبش شده یا همه ۲۰۰۰۰۰۰۰ تاش رفته !؟
گزینه 1پس با LS ماشین آب هویج میگیره?سوال:روشن و خاموش کردنه چراغ های ماشین با چه دکمه ای صورت میگیرد?گزینه 1 : Right D Padگزینه 2 : Right D Padگزینه 3 : Right D Padگزینه 4 : اصلا ماشین چراغ نداره که خاموش روشن بشه?:d
اونجا چون ترور یک وسیله نامشخص و سری رو دزدیده همون جا Lester بهشون میگه که این اسلحه رو اگر بفروشیم (قرار بود به ژاپونی ها فروخته بشه) با همین میزنن همه چیز رو با خاک یکسان میکنند و برای همین مجبور شدن اسلحه رو نفروشن و هیچ سودی هم گیرشون نیومد
گزینه 1![]()
View attachment 48710
بالاخره با بدبختي سيوم رو ماد كردم
پولمو نگاه كنين
لووول
براي هيشكي سيوشو ماد نميكنم ^___^
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
وقتی افراد رو واسه دزدی انتخاب کردی باید از ساختمون خارج شی و بری چندتا ماموریت دیگه انجام بدی تا لستر بهت زنگ بزنه . همین .
با C4یه سوال:من هرچی بهش شلیک میکنم درش باز نمیشه چجوری باید درش را باز کنم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
من با نارنجک درشو باز میکنم!یه سوال:من هرچی بهش شلیک میکنم درش باز نمیشه چجوری باید درش را باز کنم؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
گزینه 1![]()
غلط است! شما بازنده شدید.گزینه صحیح,Xbox Guide میباشد
یه ماموریت رو تموم کردم داشتم با ترور راهمو میرفتم یه اتفاقاتی افتاد که یهو دیدم تو فرودگاهه نظامیم!:d (چیت نزدم)
رفتم دنباله جت,پیداش کردم و برداشتمش ولی یه هواپیمای باربری نظامی هم دیدم.خیلی ستم بود! کسی تا حالا رفته طرفش امتحان کرده باشه که میشه سوار شد یا دکوریه?:d اگه جت رو نمیخواستم سیو کنم خودم امتحانش میکردم.