هست؟من شنیدم اگه تو strip club وقتی میرید تو private room کارایی که گفته رو انجام بدی دختره باهات میاد خونت.اینیکه شنیدم راست هست؟
اره میاد..باید مقدار likeش رو به اخر برسونی!
هست؟من شنیدم اگه تو strip club وقتی میرید تو private room کارایی که گفته رو انجام بدی دختره باهات میاد خونت.اینیکه شنیدم راست هست؟
smoke on water بهترین سود رو داره
مشکل اول رو نمیدونم
- - -ویرایش - - -
از کجا باید این smoke on water رو خرید؟
بچه ها فکر بد نکنید با چنتا از دوستام تو لایو قرار رو کم کنی گذاشته بودمهست؟من شنیدم اگه تو strip club وقتی میرید تو private room کارایی که گفته رو انجام بدی دختره باهات میاد خونت.اینیکه شنیدم راست هست؟
باید هر موقع که گارد حواسش نیست RT رو نگه داریبخدا تو لایو بین چنتا از دوستام رو کم کنی گذاشتیم اگه میشه یکی جواب بده لطفا.
یعنی کسی جوابمو نمیدونهاقامن بازیو گرفتم . اما یه مشکل دارم . وقتی شب میشه اگر تو خیابون بیام یه هاله خاکستری رنگ روی ماشین ها(مخصوصا چراغ ماشین ها) و بعضی از ساختمونا میبینم(تو خیابون هایی که شب نورشون کنم) . همچنین تو اولای بازی هستو یه مرحله که با فرانکلین و لامر به همرا دوستش اول میریم اسلحه فروشی یه شات گان با یه جراغ براش میگیرم و بعد میریم یه جا لامر میزنه اون یارو رو میکشه بعد چند نفر میریزن سرمون یاید بکشینشون او نجا یه لحظه میریم تو یه اتاق نسبتا تاریک اونجا حتی فرانکلین و همه وسایل کاملا خاکستری بودن . لطفا بگید چی کار کنم تا درست شه.
هرکی تونست از بازی ایراد بگیره جایزه داره :d البته نه ایرادای الکی
من میتونم ایراد بگیرـم !هرکی تونست از بازی ایراد بگیره جایزه داره :d البته نه ایرادای الکی
جدول های خیابون، خراب شدن غیر طبیعی ماشین ها و یه چیز تا رنگم کن الان هادی نیست حالا جایزه ما رو بده بریم![]()
هرکی تونست از بازی ایراد بگیره جایزه داره :d البته نه ایرادای الکی
نور ماشین سایه نداره! با ماشین چراغ روشن برید پشت یه دیوار کوتاه که تا بالای چراغ ها باشه وایستید، نور کامل پشت اون دیوراه هم میوفته.هرکی تونست از بازی ایراد بگیره جایزه داره :d البته ایرادای الکی جایز نیست