MisTerV4MP
کاربر سایت
جایز نیست :d
ایراد نگیرید جایزه نمیده
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
جایز نیست :d
یکی زحمت توضیح سهام رو میکشه؟!!! LCN با Bawsaq چه فرقی داره؟ باید به موقع بفروشیم یا بذاریم باشه؟
ایراد نگیرید جایزه نمیده
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
در مورد تنیس :
1-بازی به این بزرگی می خوای دیر لود شدن نداشته باشه؟!دوباره سوالامو میپرسم لطفا راهنمایی کنید دوستان
1.من طبق گفته دوستان دیسک دو رو نصب نکردم ولی با مشکل دیر لود شدن تصاویر مواجه ام
الان من باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟
2.این smoke on water از کجا باید بخرم ؟
بهتره بازی رو رو فلش 16 گیگ بریزی تا هم لودیگ بازی کم شه و هم افت فریم و تکسچر پیش نیاد.
1.من طبق گفته دوستان دیسک دو رو نصب نکردم ولی با مشکل دیر لود شدن تصاویر مواجه ام
الان من باید چیکار کنم که این مشکل حل بشه؟
بویینگ رو دقیقا کجای فرودگاه سوار شدی?من طرفه هر بویینگی که میرم از تکستچرشون معلومه دکوری هستند! البته این کوچیکا.1 دونه بزرگتر از بقیشون هست که کاملا معلومه اون نیست:dجالبه من هرکاری بخوام توی فرودگاهه نظامی میکنم.جت کش میرم,بعدشم رفتم هواپیمای باربری نظامی هم دزدیدم(عجب مزخرفی بود با اون ملخاش:d) ولی توی حکمته این بویینگ موندممن بویینگ رو سوار شدم ولی همون 2متر بعد ترکیدچجوری باید بلندش کرد؟اگه فرودگاه بخرم می تونم با بویینگ ملت رو از جابجا کنم؟---------راستی یه چیزه جالب ,من مو هایه ترور رو زده بودم از ته بعد الان بعد چن وقت موهاش در اومد, اصلا موهام (
) ریختSent from my X10i using Tapatalk 2
چطور سوار هواپیمای بزرگ شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من بویینگ رو سوار شدم ولی همون 2متر بعد ترکیدچجوری باید بلندش کرد؟اگه فرودگاه بخرم می تونم با بویینگ ملت رو از جابجا کنم؟
---------
راستی یه چیزه جالب ,من مو هایه ترور رو زده بودم از ته بعد الان بعد چن وقت موهاش در اومد, اصلا موهام () ریخت
Sent from my X10i using Tapatalk 2