Grand Theft Auto V | PS3

دوستان ما در دوسه روز ابتدایی بازی رو تموم کردیم :d ولی هنوز نتونستم راهی پیدا کنم که با لباس قواصی بتونم برم زیر دریا رو بگردم

هر راهی سراغ دارید بگید از مکان گرفته تا چیت :d

دوستان ما در دوسه روز ابتدایی بازی رو تموم کردیم :d ولی هنوز نتونستم راهی پیدا کنم که با لباس قواصی بتونم برم زیر دریا رو بگردم

هر راهی سراغ دارید بگید از مکان گرفته تا چیت :d
تو قایق یا زیر دریایی سوار شو بعد برو تو آب پیاده شو ازشون خودش لباس غواصی میپوشه :d

اقا من بعد کلی زحمت تو آنلاین چند بار پولم مثلا از 100 هزار کم شد رسید به 1000 دلار چیکار کنم اینجوری نشه؟ می دزدن ؟ یا تا 10 میرم باز که میرم تو بازی از 8 میاد :| چرا این طوری میشه !

اقا من بعد کلی زحمت تو آنلاین چند بار پولم مثلا از 100 هزار کم شد رسید به 1000 دلار چیکار کنم اینجوری نشه؟ می دزدن ؟ یا تا 10 میرم باز که میرم تو بازی از 8 میاد :| چرا این طوری میشه !

نمی دونم برای PS3 هم اینطور است یا نه اما الان برای Xbox مشکل داره لایوش.اصلا Cloud Server وجود نداره- یعنی اگر شما بازی کنید پروسه بازی شما اصلا Save نخواهد شد.ظاهرا Down شده همه هم شاکی شدن در Forum رسمی بازی.

برای اینکه پولت دزدیده نشه باید بزاری توی بانک.
از طریق موبایل باید اینکارو کنی.

سلام
این برنامه iFruit را من ریختم روی گوشیم اما مثل این که همه کاریش انلاینه درسته؟ نمیشه بدونه سیستم انلاین از برنامه استفاده کنیم؟

Sent from my iPhone 4s

سلام
این برنامه iFruit را من ریختم روی گوشیم اما مثل این که همه کاریش انلاینه درسته؟ نمیشه بدونه سیستم انلاین از برنامه استفاده کنیم؟

Sent from my iPhone 4s
خب آفلاین استفاده کنی که چی بشه ؟ به چه دردت میخوره ؟
اون App واسه این ساخته شده که از طریق گوشی شما به سرور های راکستار وصل میشه از اونجا هم به بازی شما . باهاش میتونی Chop رو آموزش بدی و خیلی کار های دیگه .

من نمیدونستم تو بخش انلاین فقط یک ملک میشه خرید
دیشب یک گارا/ زیر پل خریدم 25000 تا بعد متوجه شدم اپارتمانی که با بد بختی خریده بودم 130000 تا پرید :d
ظاهرا این تروفی امریکن دریم هم هنوز درست نشده
خبر از اون 500000 تایی که قرار بود این هفته بریزن تو حساب ها نشد؟

من نمیدونستم تو بخش انلاین فقط یک ملک میشه خرید
دیشب یک گارا/ زیر پل خریدم 25000 تا بعد متوجه شدم اپارتمانی که با بد بختی خریده بودم 130000 تا پرید :d
ظاهرا این تروفی امریکن دریم هم هنوز درست نشده
خبر از اون 500000 تایی که قرار بود این هفته بریزن تو حساب ها نشد؟

قبل از اینکه بخری بهت میگه جایگزین میشه :d
مگه مشکل داره تروفیش؟ من که گرفتمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or