Grand Theft Auto V | PS3

امروز یه اتفاق عجیب افتاد و بعد از تحویل دادن یه ماشین به گاراژ simeon یهو دیدم پولم شده 8000000!!!!! فکر کنم کل اونایی که تو اون یه تیکه بودن همینقدر گرفتن :d
رفتم کل ماشینهای گرون بازی رو خریدم :))

دوستان من بازی رو تموم کردم فقط یک
مرحله dom مونده وقتی میخوام برم میگه باید بری بالا maze bank چجوری برم بالا

باید با هلیکوپتر بری و بهترین راه پیدا کردن هلی اینه که چندین علامت برای چتربازی روی نقشه هست
2 تای اونها که یکیش توی استادیوم اسب سواری و یکی دیگه بازم نزدیک همین استادیوم هستش
برو خلبان هلی رو با تیر بکش و راحت هلی رو بردار :d

من هر چی با تاکسی مسافر جا به جا میکنم تماسی با فرانکلین گرفته نمیشه... چه کار باید کرد اون ملک رو هم خریداری کردم Downtown Cab Co
با ماشینای خودش هم میچرخم بازم خبری از نماس نیست

اصلا بین سه شخصیت اصلی بازی نمیتونم یکیو انتخاب کنم که از بقیه بیشتر ازش خوشم بیاد ! همه شون یجوری دوست داشتنی هستن .

اتفاقا من اصلا از فرانکلین خوشم نمیاد ! ترور و مایکل خیلی خوبن ... ترور که بهترین شخصیت ساله :d

قبل از عرضه ی بازی من با خودم مطمئن بودم که فقط با مایکل خواهم رفت جلو زیاد و با بقیه بازی نمیکنم ولی خداییش الآن هر سه شخصیت رو دوست دارم. هر سه تا خوبن باو.

من اخر بازی اول گزینه B به نظرم اومد بعد گزینه C اخره سر گزینه A .
ترور از همه باحال تره خدایی ... درسته ثبات روحی روانی نداره ولی خیلی بهتره .

من تو اون مرحله که برا دزدی از بانک تو داخل شهر گیر کردم اون مرحله ای که اون زنه میره تو فرودگاه پلیسا دنبالشن بعدش خیره تو موتور هواپیما کشته میشه Michaelمیره اون کیفه رو بر میدارد بعدش که مرحله تموم میشه یه پیغام میده که انگلیسی ما خوب نیست نمیدونم باید چیکار کنم تو نقشه هم هیچ مرحله ای رو نشون نمیده اگه میشه کمک کنید

بازی رو تموم کردم . زبان از وصفش قاصره . کاش یکم طولانی تر بود :دی تا میشد طولش دادم . به نظرم بهترین بازی نسل . Tlou هم خیلی بدشانس بود که با جی تی ای تو یه سال عرضه شد .

اتفاقا من اصلا از فرانکلین خوشم نمیاد ! ترور و مایکل خیلی خوبن ... ترور که بهترین شخصیت ساله :d

ترور که خداس . از یه طرف یه شخصیت روانی و نامتعادل از یه طرف هم روابط پیچیدش با مایکل و رابطه عاشقانش با Patricia ( :)) ) معجون خیلی خوبیو درست کرده .
مایکل هم که فکر کنم همه دوسش دارن .
فرانکلین هم نمیدونم چرا من به شخصه خیلی ازش خوشم میاد . با اون لهجه غلیط آمریکاییش :دی

- - -ویرایش - - -

Cj و sweet و big smoke توی بازی دیده شدن.فیلمش توی اپارات هست

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

Big Smoke و Sweet که مردن ! فکر نکنم واقعی باشه . حالا باز CJ یه چیزی :دی

امروز یه اتفاق عجیب افتاد و بعد از تحویل دادن یه ماشین به گاراژ simeon یهو دیدم پولم شده 8000000!!!!! فکر کنم کل اونایی که تو اون یه تیکه بودن همینقدر گرفتن :d
رفتم کل ماشینهای گرون بازی رو خریدم :))

منم الان رفتم دیدم 50000000 ریختن برام ! ( 50 میلیون ! :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or