همین اول بازی چقدر بدم اومد از این trover اوراق !! من با شخصیت johnny klebitz خیلی حال میکردم کلا با اون استایل زندگی موتورسواریش و صدا و تیپش کارکتر مورد علاقه من بود ! حداقل راک استار نباید اینجوری گند میزد به شخصیتی که یکی از اصلی های نسخه قبل بود ! تو سایت های خارجی هم خیلی ها از این قضیه ناراحت و شاکی بودن نمیدونم راک استار رو چه حسابی این خط داستانی رو پیش گرفت !
اول رفتم تو بازی یه 500 K بهم داد . بعد 2 ، 3 دقیقه یهو یه 50 M بهم داد ! خودم شک کردم تا 10 دقیقه داشتم صفر هارو میشمردم که نکنه توهم زدم
پ.ن : فقط منتظرم به لول 70 برسم تانک بخرم
دیروز داشتم تو مپ میچرخیدم ، یه یارو با ماشین اومد زیرم گرفت . ولی بعدش یه پدری ازش دراوردم که تو مسیج آخرش بهم فحش داد همون دفعه اول که زیرم گرفت درخواست One vs One دادم قبول نکرد . ولی بعد 5،6 باری که ترکوندمش خودش Request داد . خلاصه بعد 10 دقیقه دیدم که شدیم 20 - 2
این راک استار اینهمه پول درآورده از این بازی معلوم نیست چه غلطی داره میکنه؟
یکی همینجوری داره را میره 50 میلیون پول میره تو جیبش
یه بدبختی هم مثل من 6 ساعت بازی میکنه کلی پول و رنک و اینا میبره بالا یهو تایم اوت میشه میره تو استوری مود بعد که برمیگرده تو آنلاین از همون 6 ساعت قبل میاره ... نه پولی نه رنکی ... همش کشک ! )x~x(
اول رفتم تو بازی یه 500 K بهم داد . بعد 2 ، 3 دقیقه یهو یه 50 M بهم داد ! خودم شک کردم تا 10 دقیقه داشتم صفر هارو میشمردم که نکنه توهم زدم
پ.ن : فقط منتظرم به لول 70 برسم تانک بخرم
دیروز داشتم تو مپ میچرخیدم ، یه یارو با ماشین اومد زیرم گرفت . ولی بعدش یه پدری ازش دراوردم که تو مسیج آخرش بهم فحش داد همون دفعه اول که زیرم گرفت درخواست One vs One دادم قبول نکرد . ولی بعد 5،6 باری که ترکوندمش خودش Request داد . خلاصه بعد 10 دقیقه دیدم که شدیم 20 - 2