Grand Theft Auto V | PS3

سلام بچه ها
آقا من تو اون قسمت که باید با اون یارو کچله با هواپیما بری یه بسته را برسونی گیر کردم نمیدونم آخرش باید هواپیما را چطور فرود بیارم.
ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوستان چجوری میشه گاراژ و خونه خرید ؟ من توی سایت رفتم که خونه هارو تو نقشه زده بود و به محلشون میرم اما راهی واسه خرید نداره !!!
برای خرید ماشین هم گاراژ میخواد که ندارم

آخرین ویرایش:
دوستان کسی راهی سراغ داره که بشه 35 میلیون دلارو بکنه مثلا دویست میلیون دلار یا کمتر؟؟ چطور میشه ارزش یه سهام رو زیاد افزایش داد که پول زیادی گیرت بیاد مثلا با 10 درصد افزایش ارزش سهام.....

داشتم با ترور با سابمارین گشت میزدم وسط آب سوئیچ کردم رو مایکل بعد چند دقیقه دوباره خواستم برگردم رو ترور با صحنه زیر مواجه شدم آقا لخت سابمارین رو پارک کرده کنار خیابون ...خخخخخخخخخخخ مردم از خنده جالبه شیشه آب شنگولی هم اولش دستش بود کنار خیابون لم داده بود...نمیدونم این باگ بازی یا برای خنده این کارو کردن...:D

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Attachments

• uploadfromtaptalk1382743590217.jpg
    uploadfromtaptalk1382743590217.jpg
    74.6 KB · مشاهده: 56
  • uploadfromtaptalk1382743605009.jpg
    uploadfromtaptalk1382743605009.jpg
    90.3 KB · مشاهده: 60
موتور هم میشه خرید یا فقط ماشینه؟!

ماشین موتور دوچرخه هواپیما هلیکوپتر و حتی تانک هم میشه خرید البته باید پیشنیاز هر کدوم را جداگونه بخری مثلا برای ماشین گاراژ تو نقشه هم هستش.برای هر شخصیت هم گاراژش فرق داره.

Sent from my iPhone 4s

اقا یه راه برای پول دراوردن بگم کاریه.
اول میری تو سایت سهام بعد یه عکس میگیری بعد همونجا بازی رو سیو میکنی.4 5 ساعتی ول میچرخی دوباره برمیگردی به سایت.عکسی که گرفتیرو با صفحه ی سهام مقایسه میکنی ببینی کدوم بیشتر سود داشته بعد سیو و load میکنی میری سهامه رو میخری! به همین راحتی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or