Grand Theft Auto V | PS3

اقا یه راه برای پول دراوردن بگم کاریه.
اول میری تو سایت سهام بعد یه عکس میگیری بعد همونجا بازی رو سیو میکنی.4 5 ساعتی ول میچرخی دوباره برمیگردی به سایت.عکسی که گرفتیرو با صفحه ی سهام مقایسه میکنی ببینی کدوم بیشتر سود داشته بعد سیو و load میکنی میری سهامه رو میخری! به همین راحتی !
چه کاریه؟نوشته نوسانات هر سهام رو مثلا فلان هام تو شنبه چطوره تو یک شنبه چطوره....

این یارو solomon که توی یه مرحله باهاش ارتباط داریم و ماموریت میده که دو نفر رو توی هلیکوپتر بترسونیم دقیقا مشابه شخصیت اصلی رمان نماد گمشده اثر دن براون هست .اسم اون یارو هم پیتر سولومون بود ودستش توسط یکی توی رمان بریده میشه.داشتم کات سین رو نگاه میکرد یهو دیدم یه دست بریده که یه انگشتر توی دستش بود روی میز هست:dالبته جامدادی بود.و پشت دفتر این یارو هم یه مشت نماد باستانی بود.فکر کنم خودم کشفش کردم.آخه توی رمان نماد گمشده دست پیتر سولومون بریده میشه.این *R هم یه سری تم روز توی بازی قرار داده که الان نقل محافل مستند تلویزیونی هست.مثل یوفو که بحث اون توی شبکه history داغه و یا بیگ فوت که بحثش تو discovery مطرح هست.یه عالمه چیزهای کشف نشده هست که باید کشفش کرد:-b

اقا بازی خیلی بزرگ من نمیدونستم مترو داره تو بازی اگه اشتباهی نمیرفتم امکان نداشت ببینم نه راهنمایی نه چیزی یه بارم رفتم تو فازلاب شهر انقدر بزرگ گم شدم=))نمیدونم چرا مرحله ای چیزی نداشت...

نبووووووووووووووود؟
من بازیو تموم کردم ولی 84% به کارت میاد؟

Last edited by a moderator:
دوستان از کدام قسمت بازی میشه متوجه شد که چند درصد از بازی را گذراندیم؟!

در بازی که هستید دکمه Star را بزنید به قسمت Stat برید و بعد روی CHECKLIST بروید می توانید ببینید دقیقا چند درصد از بازی را رفتید با جزیئات.
اگر جزئیات بیشتر می خواهید باید به سایت Social Club بروید البته باید قبلش حتما با کنسول وا کانت Social Club Rockstar به سرورهای Rockstar وصل شده باشید تا checklist و سایر موارد در سایت نمایش داده شود.

اقا بازی خیلی بزرگ من نمیدونستم مترو داره تو بازی اگه اشتباهی نمیرفتم امکان نداشت ببینم نه راهنمایی نه چیزی یه بارم رفتم تو فازلاب شهر انقدر بزرگ گم شدم=))نمیدونم چرا مرحله ای چیزی نداشت...

من بازیو تموم کردم ولی 84% به کارت میاد؟

چرا که نه بزار جون بابات برا کلوپ میخام....خیلی هم ممنون اگه آموزشم بدی:">

دوستان من اینجای بازی گیر کردم و توی شهر الکی چرخ میخورم. باید چکار کنم و منظور این جمله ای که در عکس زیر می بینید چی هست ؟!

24378178171290284747.jpg

خوب از مرحله هم بگو که کدوم مرحله هستی.ایمیلتو چک کن

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

من 65 درصد از بازی رو رفتم. اونجایی هستم که میریم توی کافی شاپه و میریم قسمتی که توی اتاقی Lester بهشون ماموریت میده. دقیقاً یادم نیست چی بود. فقط 65 درصد بازی رو رفتم. احتمالاً چیزی باید بدزدیم. نمیدووونم!!!
لطفاً راهنمایی کنید.

من 65 درصد از بازی رو رفتم. اونجایی هستم که میریم توی کافی شاپه و میریم قسمتی که توی اتاقی Lester بهشون ماموریت میده. دقیقاً یادم نیست چی بود. فقط 65 درصد بازی رو رفتم. احتمالاً چیزی باید بدزدیم. نمیدووونم!!!
لطفاً راهنمایی کنید.
برو تو email هات فرقی نمیکنه با کدوم کارکتر !!
یه email از lester هست
عکس 3 تا جارو کشیده
اونجاها 3 تا ماشین هست باید برشون داری
3 تا muscle car

دوستان من 65 درصد بازی رو رفتم. اونجایی که تراول رو آتیش میزنن. میخواستم بدونم آیا بازی همچنان ادامه دارد یا خیر؟

دوستان من 65 درصد بازی رو رفتم. اونجایی که تراول رو آتیش میزنن. میخواستم بدونم آیا بازی همچنان ادامه دارد یا خیر؟

مراحل اصلی بازی تمام شده و شما هم که انتخاب کردین اون بنده خدا را بگشید :|

Sent from my iPhone 4s

از Spoiler استفاده کنید راه دوری نمی ره بخدا :|
شاید خیلی ها مثل من هنوز بازی رو تموم نکرده باشن ، نخوان بدونن .... ها رو :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or