Grand Theft Auto V | PS3

توی ماشین سواری خیلی محسوس میشه.با پای پیاده که راه میرید یا موقع تیرادازی زیاد مشخص نیست.همونطور که گفتم توی رانندگی هستش مخصوصا با یه ماشین سرعت بالا!

منم موقعی که غرق بازی شدم اصلا احساس نکردمش.فقط همون اولش که بازی شروع شد رفتم یه لامبورگینی برداشتم و با سرعت بالا رفتم اونوقت بود که همچین یه جورایی زد تو ذوقم که بعدا همونجور که گفتم غرق بازی شدم و زیاد متوجه نشدم.
البته این رو هم بگم که موقع بازی کردن هم دوستم کنارم نشسته بود و من هر چی راجع به افت فریم تو بازی میگفتم اون اصلا متوجهش نمیشد و فقط واسه من معلوم بود و اون احساس نمیکرد!
دقیقا من هم این افت فریم رو متوجه شدم توی این تاپیک گفتم ولی کسی گفت مشکلی نداره،ولی فکر کنم کسی متوجه نشده،چون همون طور که قبلا گفتم ،یکی از سایت های معروفی که gta v رو نقد کرده بود یه مقایسه فیلمی از فریم ریت بازی توی xbox با ps3 گذاشته بود که نشون میداد توی هیچ کدوم فریم ریت روی 30 قفل نشده و توی ps3 کمتر از xbox بود،معمولا توی شهر توی ps3 روی 24 تا 28 بود حتی بعضی جاها به 20 هم می رسید،منم چند سال پیش که توی ps3 بازی می کردم فکر می کردم همه بازی ها روی 30 فریم یا 60 هست ولی بعد متوجه شدم که این طور نیست ،البته این افت فریم بخاطر سخت افزار ps3 هست ،دیگه خودتون که می دونید!

یه سوال ولی فکر کنم خیلی ضایع باشه ،ولی دارم دیونه می شم :وقتی من با فرانکلین به taxi زنگ می زنم ،موقعی که داره در خواست تاکسی می کنم صداش میاد ولی دهنش بسته هست و تکون نمی خوره،خواهشن یکی ببینه که این مشکل رو داره؟

:))
y6yzate5.jpg

سلام
میشه یکی این سیستم عدد سهام را بگه که چطوریه؟
مثلا من در زمان ۴۰- بودن خریدم حالا شده ۰.۳+ اما من حتی کم تر از پولی که قرار دام پول میگیرم.

Sent from my iPhone 4s

من سیو های بازیرو از یکی از پروفایلام به یکی دیگه از پروفایلام کپی کردم ولی وقتی بازیرو تو پروفایل دومیه اجرا میکنم این پیغامو میده: .You did not create this save game data.File cannot be loaded و بازی از مرحله اول میادش,اگر کسی دلیل این مشکلو میدونه لطفا راهنمایی کنه.(چون میخام با این اکانتم به psn وصل شم برای استفاده از بورس و این جور چیزا تو حالت آنلاین)
مرسی.

آخرین ویرایش:
من سیو های بازیرو از یکی از پروفایلام به یکی دیگه از پروفایلام کپی کردم ولی وقتی بازیرو تو پروفایل دومیه اجرا میکنم این پیغامو میده: .You did not create this save game data.File cannot be loaded و بازی از مرحله اول میادش,اگر کسی دلیل این مشکلو میدونه لطفا راهنمایی کنه.(چون میخام با این اکانتم به psn وصل شم برای استفاده از بورس و این جور چیزا تو حالت آنلاین)

سوالی هم در باره مراحل بازی:
هیچ ماموریتی تو نقشه نیس ولی میخام بین افراد سوییچ کنم مایکل و ترور 1 ماموریت و فرانکلین 2تا ولی تو نقشه هیچی نیس(فک کنم میخایم ترتیب یه دزدی رو بدیم چون رفتم 3 دست لباس و ماسک خریدم با دوتا کامیون دزدیدم ولی دیگه هیچی تو نقشه نیس تو پست های قبلی هم گشتم تنها چیزی که پیدا کردم گفته بودن با فرانکلین یه ماشین 4در پیدا کن بعد زنگ بزن به مایکل یا لستر حل میشه امتحان کردم ولی اتفاقی نیفتاد.
مرسی.

پیغامی که داده میگه شما این سیو رو درست نکردید و فایل نمیتونه بارگذاری بشه

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

سلام
میشه یکی این سیستم عدد سهام را بگه که چطوریه؟
مثلا من در زمان ۴۰- بودن خریدم حالا شده ۰.۳+ اما من حتی کم تر از پولی که قرار دام پول میگیرم.

Sent from my iPhone 4s
خب اگه از منفی به مثبت رسیده که سود کردی .
باید سهامی که خریدی رو بفروشی تا پول خودت + سود به حسابت برگرده

بازی رو تموم کردم و میتونم بگم که فوق العاده بود واقعا راکستار در پایان این نسل یه شاهکار داد و با شکوه این نسل رو به اتمام رسوند واقعا باید بهشون تبریک گفت به خاطر وسواسی که برای بازی هاشون دارن تا بهترین هارو عرضه کنن و نه فقط پول براشون مهم باشه و هراشغالی به مخاطب بدن...واقعا تحمل 5-6 سال دیگه برای تجربه یه gta جدید سخت خواهد بود ولی راکستار این مدت بلند رو با بازی های زیبایی که ارائه میده جبران میکنه! دنیای بازی واقعا ورای تصور بود به ریزترین نکات هم باید دقت کرد و هرگوشه شهر و اطرافش یک چیز جدید ادمو سوپرایز میکنه...واقعا عالی بود.ممنون راکستار.
ولی در مورد پایان بازی:
پایان خود بازی خوب بود ولی من دوست داشتم مثل اخر فیلم Pain and gain تموم میشد و هرسه کارکتر به زندان میرفتن و به سزای این دزدی هاشون!:dمیرسیدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or