motefarreghe
کاربر سایت
دقیقا من هم این افت فریم رو متوجه شدم توی این تاپیک گفتم ولی کسی گفت مشکلی نداره،ولی فکر کنم کسی متوجه نشده،چون همون طور که قبلا گفتم ،یکی از سایت های معروفی که gta v رو نقد کرده بود یه مقایسه فیلمی از فریم ریت بازی توی xbox با ps3 گذاشته بود که نشون میداد توی هیچ کدوم فریم ریت روی 30 قفل نشده و توی ps3 کمتر از xbox بود،معمولا توی شهر توی ps3 روی 24 تا 28 بود حتی بعضی جاها به 20 هم می رسید،منم چند سال پیش که توی ps3 بازی می کردم فکر می کردم همه بازی ها روی 30 فریم یا 60 هست ولی بعد متوجه شدم که این طور نیست ،البته این افت فریم بخاطر سخت افزار ps3 هست ،دیگه خودتون که می دونید!توی ماشین سواری خیلی محسوس میشه.با پای پیاده که راه میرید یا موقع تیرادازی زیاد مشخص نیست.همونطور که گفتم توی رانندگی هستش مخصوصا با یه ماشین سرعت بالا!
منم موقعی که غرق بازی شدم اصلا احساس نکردمش.فقط همون اولش که بازی شروع شد رفتم یه لامبورگینی برداشتم و با سرعت بالا رفتم اونوقت بود که همچین یه جورایی زد تو ذوقم که بعدا همونجور که گفتم غرق بازی شدم و زیاد متوجه نشدم.
البته این رو هم بگم که موقع بازی کردن هم دوستم کنارم نشسته بود و من هر چی راجع به افت فریم تو بازی میگفتم اون اصلا متوجهش نمیشد و فقط واسه من معلوم بود و اون احساس نمیکرد!