Grand Theft Auto V | PS3

سلام
اقا من اونجا گیر کردم که با مایکل میری سه تا لباس و 3تا ماسک میخری گیر کردم بعدش دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم هیچ ماموریتی هم تو نقشه نیست
سوارهر ماشینی هم میشم یه پغام میده که نمفهمم چی نوشته
ممنون میشم راهنماییم کنید
یه ماشین بردار ببر تو یه کوچه فرعی پارکش کن بعد زنگ بزن مایکل

من بازیو تموم کردم ولی اون مرحله اساسین هارو دوروس نرفتم و پول در نیورزدم چی کار کنم ؟؟؟
1 مرحله فقط ماله فرانکلین هست که عدد 1 رو اسمشه ولی چیزی تو نقشه نیست !!!!!!

من بازیو تموم کردم ولی اون مرحله اساسین هارو دوروس نرفتم و پول در نیورزدم چی کار کنم ؟؟؟
1 مرحله فقط ماله فرانکلین هست که عدد 1 رو اسمشه ولی چیزی تو نقشه نیست !!!!!!
یکی از مراحل تصادفی رو که تو جاده سمت غرب نقشه که مسیرجنوب به شماله و انجامش نداده باشی منطقه اش بنام Banham canyon / chumash یه مردی هست که ماشینش خراب شده میگه منو برسون به پروازم 2 دقیقه هم وقت داری برسونیش آخر که میرسونیش میگه برو سهام tinkle رو بخر سود میکنی شما باید قبل از اینکه به اون جاده بری با تمام شخصیت ها بری سهام tinkle بخری بعدم که رسوندیش بعد از یه مدت تو بازی سهام تا 33 % بالا میره و فیکس میشه که یک سوم پولت سود میکنی.ضمنا سهام tinkle در قسمت BAWSAQ است و باید به psn وصل باشید

آخرین ویرایش:
دوستان که بدنبال
99356246560847705092.png
هستند در پست اول این تاپیک آپدیت شد- با تشکر از MEHRDAD.F که لطف کردن و نقشه را قراردادند -

سلام دوستان. سوالاتی در مورد این بازی زیبا داشتم :

1- این بازی کلاً چند مرحله اصلی دارد ؟ ( کاری به مراحل فرعی نداریم )*

2- این شماره هایی که بالای عکس این سه نفر کاراکتر بازی مینویسه چی هست و منظورش چیه؟ مثلاً : مایکل شماره 5 روی عکسش هست.

3- اینطور که معلومه من تمام مراحل اصلی بازی رو رفتم. چــون دیگه این سه نفر با هم تماسی نمی گیرند و ماموریتی جدید ایجاد نمیشه. (یعنی بازیش اینقدر کم بود ؟! ) درست میگم یا اشتباه میکنم؟!

4- با توجه به نقشه بزرگ این بازی شما چه نظری دارید آیا واقعاً بازی با توجه به توضیحات بالا تمام شده یا خیر؟!

در کل من هنوز توی شک هستم که آیا واقعاً این بازی مراحل اصلی اش تمام شده یا خیر؟!

اینو هم اضافه کنم که مراحل فرعی این سه نفر رو رفتم . مثل علامت سوالهایی که توی نقشه به رنگهای متفاوت نشون داده میشه و ...

دقیقاً بعد از مرحله زیر دریایی که ردیاب کنار تصویر ظاهر میشه و اون وسیله زیر اعماق آب رو با زیر دریایی کشیدیم بیرون دیگه هیچ ماموریت اصلی ظاهر نشد.

دوستان لطف کنند بگند آیا بازی با این اوصاف تمام شده یا خیر؟! ممنون میشم.

سلام دوستان. سوالاتی در مورد این بازی زیبا داشتم :

1- این بازی کلاً چند مرحله اصلی دارد ؟ ( کاری به مراحل فرعی نداریم )*

2- این شماره هایی که بالای عکس این سه نفر کاراکتر بازی مینویسه چی هست و منظورش چیه؟ مثلاً : مایکل شماره 5 روی عکسش هست.

3- اینطور که معلومه من تمام مراحل اصلی بازی رو رفتم. چــون دیگه این سه نفر با هم تماسی نمی گیرند و ماموریتی جدید ایجاد نمیشه. (یعنی بازیش اینقدر کم بود ؟! ) درست میگم یا اشتباه میکنم؟!

4- با توجه به نقشه بزرگ این بازی شما چه نظری دارید آیا واقعاً بازی با توجه به توضیحات بالا تمام شده یا خیر؟!

در کل من هنوز توی شک هستم که آیا واقعاً این بازی مراحل اصلی اش تمام شده یا خیر؟!

اینو هم اضافه کنم که مراحل فرعی این سه نفر رو رفتم . مثل علامت سوالهایی که توی نقشه به رنگهای متفاوت نشون داده میشه و ...

دقیقاً بعد از مرحله زیر دریایی که ردیاب کنار تصویر ظاهر میشه و اون وسیله زیر اعماق آب رو با زیر دریایی کشیدیم بیرون دیگه هیچ ماموریت اصلی ظاهر نشد.

دوستان لطف کنند بگند آیا بازی با این اوصاف تمام شده یا خیر؟! ممنون میشم.

نه ،برای شما بازی تمام نشده تازه اوایل بازی هستی 69 ماموریت اصلی داره این بازی .زمانی که بازی تمام بشه Credite بازی نشان داده میشه و بعدش هم می توانی مابقی ماموریت های کارهای جانبی را انجام بدی اما طبق توضیح شما هنوز خیلی مونده به اتمام بازی .
اون شماره ها تعداد ماموریت های اصلی و جانبی هر کاراکتر را نشان می ده.
یکباری دیگر ماموریت آخر را Replay کنید احتمالا مشکلتون حل میشه.

ديشب 2-3 ساعت انلاين بازي كردم خدارو شكر هيچ مشكلي نبود.
دوستان منو اد كنين 11 به بعد آن ميشم ;)
يه جوانمرد host بشه ما join ميشيم از شرّ خارجياي زبون نفهم راحت ميشيم :d

دوستان تو رو خدا کمک کنید

این مرحله اصلا نمیدونم باید چکار کنم!؟
بازی 15درصد هست اینجا باید چکار کنم لطفا توضیح دهید.فک کنم یه کارگاه خباطی هست باید چکار کنم؟؟ ممنون

بازی 15درصد هست اینجا باید چکار کنم لطفا توضیح دهید.فک کنم یه کارگاه خباطی هست باید چکار کنم؟؟ ممنون

یه لباس بچه خرخونی بپوش برگرد اینجا برو پیش لستر

برو خونه كت شلوار بپوش برگرد همونجا

نمدونم راک استار چه کرده با gta5من نزدیک 2 هفته درگیر خوذش کرده وقتی مخوام مرحله برم خواسم به یک چیزی جلب میشه که هواسصم از مرجله پرت میشه دیروز نزدیک 2 ساعت داشتم دارت بازی میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or