Grand Theft Auto V | PS3

host میتونه انتخاب کنه free aim باشه یا soft lock
در ضمن همچین میگید aiming assist انگار فقط برا حریف اگه برا اون روشنه برا شما هم روشنه

- - -ویرایش - - -

احتمالا ما یه چیز دیگه بازی می کنیم
یه چیزی وجود داره بهش میگن lack of skills آره قربونش :bighug:
من منظوري ندارم ولي دفاع كردن كوركورانه كار درستي نيست:d
اره من Skill ندارم و نوبم ، مولتيش شما پرو ها بازي كنيد. مسخره كردن كاري نداره منم ميتونم شما رو مسخره كنم.
جواب منو ميتوني بدي نقل قول كن نه بيا بنويس Lack of skillz:)) ديگه اينجا منو ميشناسن و لازم نيست بيام اينجا ادعا كنم....
با Aim assist خوش بگذره به پرو ها.
فروم Rockstar رو چك كنيد ميبينيد چقدر اعتراض دارن، از Rockstar واسه خودتون بت ساختيد هر چيز داغوني رو بهتون بده طرفداري كنيد.
سينگلش شاهكار بود ولي مولتيش ضعيفه و اين رو اصلا نميشه رد كرد شواهد موجوده.

اره من Skill ندارم و نوبم ، مولتيش شما پرو ها بازي كنيد. مسخره كردن كاري نداره منم ميتونم شما رو مسخره كنم.
جواب منو ميتوني بدي نقل قول كن نه بيا بنويس Lack of skillz:)) ديگه اينجا منو ميشناسن و لازم نيست بيام اينجا ادعا كنم....
فروم Rockstar رو چك كنيد ميبينيد چقدر اعتراض دارن، از Rockstar واسه خودتون بت ساختيد هر چيز داغوني رو بهتون بده طرفداري كنيد.

اینی که شما میگین درسته ولی به نظرم Free aim واقعا سخت میشه چون این بازی سبک FPS نیست که راحت بشه نشونه گیری کرد و حتی (توی قسمت شوتینگ) نمیشه مثل Gears of war یا بازیایی که سوم شخص هستن کنترل کرد.. سخته واقعا, به نظرم اگه سیستمش رو Semi-Assisted میکرد بهتر بود, مثلا وقتی aim میکنی بیاره نزدیک دشمن نه اینکه زارت بیاره رو قفسه سینه یارو ! :دی

مثلا وقتی aim میکنی بیاره نزدیک دشمن نه اینکه زارت بیاره رو قفسه سینه یارو ! :دی
شما برو شاتگان بردار ، نزدیک یارو کافیه فقط L2 بگیری بعد شلیک کنی :دی میپاشه رو دیوار . واقعا مسخرس .

کسی تونسته از دیشب تا حالا آنلاین بزنه ؟

دوستان ببخشید سوالم رو کمی دیر میپرسم آخه 10روزی بود بیمارستان بستری بودم و تازه مرخص شدم
خواستم ببینم چطور میشه GTA رو آنلاین بازی کرد؟ تنظیماتی داره؟

دوستانی که دنبال قطعات سفینه هستند پست اول تاپیک مربوطه جهت راهنمایی برای قطعات سفینه کامل شد.

- - -ویرایش - - -

دوستان ببخشید سوالم رو کمی دیر میپرسم آخه 10روزی بود بیمارستان بستری بودم و تازه مرخص شدم
خواستم ببینم چطور میشه GTA رو آنلاین بازی کرد؟ تنظیماتی داره؟

تا جایی که من اطلاع دارم احتیاج به کاره خاصی نیست زمانی که داخل بازی هستید دکمه Start را که می زنید Menu بازی که باز شد به سمت چپ حرکت کنید گزینه GTA Online را می بینید.

ببین اگه aiming assist برا طرف هست برا شما هم هست ! هیچ چیز نابرابری وجود نداره! کلا چیزی که نمی تونید باهاش کنار بیاید یا بازی کنید بقیه میشن نوب ok با این طرز فکر بهت خوش بگذره ;)
تو نیوز وایر هم همه به خرابی سرور اعتراض دارن همین ! بله این همه آدم نمی فهمن و احمقن که بازی می کنن فقط شما می فهمی !

ببین اگه aiming assist برا طرف هست برا شما هم هست ! هیچ چیز نابرابری وجود نداره! کلا چیزی که نمی تونید باهاش کنار بیاید یا بازی کنید بقیه میشن نوب ok با این طرز فکر بهت خوش بگذره ;)
تو نیوز وایر هم همه به خرابی سرور اعتراض دارن همین ! بله این همه آدم نمی فهمن و احمقن که بازی می کنن فقط شما می فهمی !

نمیدونم چرا خودتو زدی به اون راه ! لاید از راکستار پول میگیری !

Aiming Assist لذت بازی رو کم میکنه . باعث میشه اختلاف سطحی گیمر ها اونطور که هست معلوم نشه و همه به هم نزدیک باشن .

نمیدونم چرا خودتو زدی به اون راه ! لاید از راکستار پول میگیری !

Aiming Assist لذت بازی رو کم میکنه . باعث میشه اختلاف سطحی گیمر ها اونطور که هست معلوم نشه و همه به هم نزدیک باشن .

من خودم نزدم به اون راه، چیزی که دارم میگم واضحه اگه طرف از aiming assist استفاده میکنه تو هم داری استفاده کنی و هیچ چیز نابرابری وجود نداره!
هرکی هم دوست نداره با free aim بازی می کنه ! برا همین تو یه محیط همه از یه نوع aiming استفاده می کنن!
تازه بازی FPS نیست که اینقدر حساسیت رو این قضیه زیاد باشه!

من خودم نزدم به اون راه، چیزی که دارم میگم واضحه اگه طرف از aiming assist استفاده میکنه تو هم داری استفاده کنی و هیچ چیز نابرابری وجود نداره!
هرکی هم دوست نداره با free aim بازی می کنه ! برا همین تو یه محیط همه از یه نوع aiming استفاده می کنن!
تازه بازی FPS نیست که اینقدر حساسیت رو این قضیه زیاد باشه!
منم میدونم واسه همه برابره . دارم میگم همین برابری باعث شده یه گیمر آماتور فرق آنچنانی با یه گیمر پرو نداشته باشه .
من که میخوام خاموشش کنم نمیتونم ! رو Assisted Aiming مونده .

سینگلش هم شاهکار نبود :d

نه تو رو خدا ، بعضی ها Aiming assist داشته باشند بعضی ها نداشته باشن . :|

یکی یه توضیح بده واسه من تو آنلاین چکار ها میشه کرد؟ همین جوری میچرخی تو شهر؟ میخوام ببینم اصلا ارزش داره برم سراغش یا نه؟

به نظر من خیلی رووش مانور دادن اما هنوز خیلی مشکل داره و اصلا به حالت استیبل نرسیده! وقتی لول خودت رو بالا میبری و با هزار زحمت تو کلی مرحله شرکت میکنی و به لول 20 میرسی فرداش میای میبینی شخصیتی که ساختی پاک شده دوباره باید از لول 0 شروع کنی حالت گرفته میشه
بعدش هم با سرعت و پینگ افتضاح ما تویه بازی من نهایت دو نفر یا سه نفر رو میدیدم که دارن بازی میکنن
خیلی باهاش حال نکردم اما اگه رووش کار بشه خیلی جای عالی شدن داره

به نظر من خیلی رووش مانور دادن اما هنوز خیلی مشکل داره و اصلا به حالت استیبل نرسیده! وقتی لول خودت رو بالا میبری و با هزار زحمت تو کلی مرحله شرکت میکنی و به لول 20 میرسی فرداش میای میبینی شخصیتی که ساختی پاک شده دوباره باید از لول 0 شروع کنی حالت گرفته میشه
بعدش هم با سرعت و پینگ افتضاح ما تویه بازی من نهایت دو نفر یا سه نفر رو میدیدم که دارن بازی میکنن
خیلی باهاش حال نکردم اما اگه رووش کار بشه خیلی جای عالی شدن داره

حالا این مشکلات که انگار دارن حل میشن. از نظر پینگ هم مشکلی نیست. من میخوام بدونم حال میده یا نه؟ چکار میشه کرد انلاین؟

حالا این مشکلات که انگار دارن حل میشن. از نظر پینگ هم مشکلی نیست. من میخوام بدونم حال میده یا نه؟ چکار میشه کرد انلاین؟

تویه شهر لوس سانتوس میتونی ول بچرخی :d اگه اگه کسی رو دیدی بزنید هم دیگه رو نابود کنید :d
بیه مکان هایی هست که میتونید تویه اونجاها انواع و اقسام مسابقات و مراحل و ..و رو برید بازم اگه اگه اگه کسی رو پیدا کردی و گرنه میری تویه لابی انقدر منتظر میمونی میبینی کسی نیست و خودت خسته میشی میری GTA V رو بازی میکنی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or