Emin3m
کاربر سایت
من رسماً GTA ONLINE رو EPIC FAIL اعلام می کنم!:d
فکر کنم راکستار هدفش از ایجاد این بخش، شوخی کردن با ما بوده!
سیستم های گنگ و سر در گم کننده ی آنلاین بازی به 2 مقصد ختم میشه:به طور مستقیم وارد "ماموریت،مسابقه،دزدی و .." میشید. 2- وارد FREE ROOM میشید به همراه 8-15 نفر دیگه (کلاً 16 نفر) که دقیقاً سیستم این بخش بازی شبیه NFS:MOST WANTED هست!
چیزی به اسم بالانسینگ وجود نداره در مولتی پلیر.به معنای واقعی به هم ریخته و بی نظم هست ؛ البته مجازات برای بازیکن های" آزار رسان " وجود داره!:d
هوش مصنوعی پلیس ها در حد "هویج رنده شده" هست! اگر در FREE ROOM دنبال یک بازیکن دیگر باشند و شما هم کاری کنید که ستاره دار شوید،سر جاشون می ایستند و به در و دیوار شلیک می کنند و حتی بعضی وقتا فقط تماشا می کنند!
آسیب دیدن خودتون و اتومبیل تون در FREE ROOM به شدت بالاست؛ هر نوبی با کلت هم می تونه از طریق کمپ کردن،نابودتون کنه! اکثر بازیکن ها کار تیمی نمی کنند و هرج و مرج افتضاحی بوجود میاد.
مد های مولتی پلیر و اکثر ماموریت ها(به جز سرقت های بزرگ)،فقط وقت تلف کردن هست! ارزش و گیرایی و هیجان این مراحل در حد مولتی پلیر های ضعیف امسال هم نیست..
مسابقات دوچرخه سواری،قایق و هواپیما(به جز رالی و ..)، کیفیت بالایی دارند و از معدود مد های سرگرم کننده هستند! از 500 ماموریت،عملاً 50 تاش اون چیزی هست که همه انتظارش رو دارند،خیلی از ماموریت ها به خاطر عدم بالانس،به شدت آزار دهنده میشند مثل بعضی ماموریت های ساپورت اشخاص خاص .
در کل این مولتی پلیر،از زمین تا آسمون با هیجان تریلر مولتی پلیر(که کاملاً مشخص بود نمایشی هستند)، فرق داره و سیستم دست و پا گیر و وجود فضایی باز که پذیرای 10 ها نوع باگ و هرج و مرج برای بخش آنلاین هست،تیشه به ریشه ی جذابیت این بخش زده.
SINGLE PLAYER:9/10
Multi Player:4.5/10