Grand Theft Auto V | PS3

دوستان آپدیت بازی کجاست ؟ یعنی باید کجا برم که آپدیتش کنم و چند مگه ؟

بازی رو که میندازی تو کنسول و اگر به PSN وصل باشی موقعی که میخوای اجراش کنی اتوماتیک آپدیت میکنه. فک کنم اون 30 مگا بایته ای که زدی اون روز همین بود ;)

بازی رو که میندازی تو کنسول و اگر به PSN وصل باشی موقعی که میخوای اجراش کنی اتوماتیک آپدیت میکنه. فک کنم اون 30 مگا بایته ای که زدی اون روز همین بود ;)
یه لحظه شک کردم چون بچه های x360 میگفتن 50 مگه و از اینجور حرف ها ...!

Rockstar شاهكار كرد با اين مولتيش:d من ديگه حوصله ندارم از اول LVL UP كنم....
یعنی چی؟ آقا از اول لول آپ کردن نداره که. من امروز صبح بازی کردم ادامه شخصیت خودم بود لولم هم 6 بود ادامه دادم. ریست نشده چیزی.

من یادمه که شروع کردم نوشته بود که چیزی سیو نمیشه،گفته بود که سیستم Cloud Saving فعال نیست فعلاً. احتمالاً واسه منم الان ریست شده.

یعنی چی؟ آقا از اول لول آپ کردن نداره که. من امروز صبح بازی کردم ادامه شخصیت خودم بود لولم هم 6 بود ادامه دادم. ریست نشده چیزی.
عزيز من منم ريست نشدم ولي حداقل ٢٠ نفر از فرند ليست من ريست شدن . من و شما ريست نشديم شانس اورديم.:d

بخش مولتیش بی نهایت گنگ و وقت گیر هست! به خاطر سرور های ابری که تا دیشب دائماً پیغام در دست تعمیر یا غیر فعال میداد،فقط 3 ساعت بازی کردم و ماموریت های بازی و قابلیت هاش، بیش از حد پراکنده و بخش بندی شدند و دسترسی به همشون خیلی خیلی وقت گیره.
در بخش مولتیش یک مسابقه دادم و در حالی که اول بودم، یک نوب سر پیچ مثل بوفالو زد به ماشینم و آخر شدم!:| در حالی که از 2 دقیقه قبلش بدون این که بزنم بهش یا برخوردی پیش بیاد ازش سبقت گرفتم!:| اخلاق گیمری کجا رفته؟
چند تا سرقت انجام دادم با بچه های IGN ، به شدت چسبید و من همش رانندگی می کردم و بقیه هم تیراندازی!:d ترافیک شهر تقریباً از بین رفته در GTA ONLINE اما تعداد پلیس ها تغییری نکرده!
لباس ها و آپشن های تیونینگ خیلی متنوعی در بخش مولتیش هست و میشه از سرویس های بانکی و ATM ها برای انتقال پول یا گذاشتن پول در بانک استفاده کرد.
اگر سرور ها بهبود پیدا کرد که ادامه میدم مگر نه فقط وقت تلف کردن در لودینگ ماموریت هاست!:|
پ ن:در STORY MODE این همه جون می کنیم برای شخصیت ها ، 1$ کف دستمون نمی ذارند!:| مشکل گم شدن ماشین ها هم داستانی شده ها! نمی تونی ماشین مورد علاقه ات رو با کلی تیونینگ جا به جا کنی از ترس 250$!:|

آخرین ویرایش:
غُر نزنید :d رکورد تعداد پلیر رو شکسته ، 15 میلیون !!!! خب حق دارن بدبختا ... از ظرفیت سرورها خارج شده .

چرا غُر نزنیم؟:d 18 گیگ حجم بازی با اون عظمت ساخت بازی و گروه های حرفه ای که بخش های مختلف رو ساختند و خرج های n میلیون دلاری راک استار و با وجود پیش بینی های وحشتناک فروش بازی، واقعاً سیستم آنلاین رو با 2 هفته تاخیر در ارائه، این قدر داغون باید ارائه بدند؟:d
پ ن:خدا پدر EA رو بیامرزه که سرور هاش حرف ندارند!:d هر چقدر خونخوار باشه EA ولی به خاطر سرور های آنلاینش همیشه تحسینش می کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or