Grand Theft Auto V | PS3

راهنمایی در مورد مرحله دزدی از ماشین بانک

دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
میشه بگیر باید چیکار کنم؟

دوستان توو اون مرحله گیر کردم که سه نفره میخوایم با ماشین آشغالی و... ماسک و... از ماشین حمل پول دزدی کنیم
همه کارها رو انجام دادم و پلیس ها محاصرمون کردن و همه پلیس ها رو هم میکشم ترور بالای ساختمون هست و با RPG و اسنایپر میزنه و مایکل و فرانکلین هم پایین هستن
با هر کدومشون هم از محیط خارج میشم پیغام میده که برگرد به محوطه ای که دوستهات هستن
وآيسا ، هركي مياد رو بكش ... تموم ميشن .

منم كلي اونجا الاف شدم :d
اخر فهميدم بايد با اسنايپ يكي از كماندو ها كه رفته بالاي ساختمون بزني بعد 10-15 تا پليس رو ميزني و بعدش بايد سوار ماشين حمل زباله بشي و ...

منم كلي اونجا الاف شدم :d
اخر فهميدم بايد با اسنايپ يكي از كماندو ها كه رفته بالاي ساختمون بزني بعد 10-15 تا پليس رو ميزني و بعدش بايد سوار ماشين حمل زباله بشي و ...
دو ساعته همونجا هستم نه پلیسی هست نه چیزی با اسنایپ هم همه ساختمونها رو تک تک دارم میگردم فقط یکی بالا پشت بوم یه ساختمونی بود زدمش اما دیگه هیچی نیست
حالا بازم میرم یه نگاه میکنم ببینم چی پیدا میکنم اما اینجا گیر کردم :(

- - -ویرایش - - -

وآيسا ، هركي مياد رو بكش ... تموم ميشن .

تمومی ندارن ! :d هیچ پلیسی دیگه نیست سه تا کاراکتر ها موندن و اسلحه هاشون :d

دو ساعته همونجا هستم نه پلیسی هست نه چیزی با اسنایپ هم همه ساختمونها رو تک تک دارم میگردم فقط یکی بالا پشت بوم یه ساختمونی بود زدمش اما دیگه هیچی نیست
حالا بازم میرم یه نگاه میکنم ببینم چی پیدا میکنم اما اینجا گیر کردم :(

- - -ویرایش - - -

تمومی ندارن ! :d هیچ پلیسی دیگه نیست سه تا کاراکتر ها موندن و اسلحه هاشون :d

بعد از اینکه همه رو میزنی(پلیس های ناجنس:d) باید سوار ماشینه زباله بشی بری همون قسمتی که با فرانکلین یه ماشین پارک کردی خودش مسیر رو بهت نشون میده بعدش وایمیسی تا مایکل بهت زنگ بزنه و بقیش مشخصه

بعد از اپديت يه جاهايي بازي باگ دار شده مثلا ميرم يه جا رو بخرم كه ميشه هم با اون شخص خريدش. دكمه رو كه ميزني هيچ اتفاقي نميوفته يا موقع مراوده تو ماشين!! شخصيت بازي يه دفعه از تو ماشين بلند ميشه سرش از سقف ميزنه بيرون پااش هم از پايين ماشين بعد ميشينه سر جاش اخراي بازي هم ميخواستم ١ بيليون سهام بخرم نميشد اخر تا ٩٩٠ خريدم بقيه شو جدا خريدم در صورتي كه دفعه بعد لود كردم خريد راستي فكر كنم يسايت دوست يابي فورماليته بازي هم حذف شد چون ديگه تو نِت بازي لينك صفحه شو نديدم

چطور میشه با chop بازی کرد ؟ و چطور میشه به سگ گفت برو به اون یارو حمله کن ؟

برنامه شو ميتوني بگيري رو گوشيت بريزي غذا بدي و ٣ تا ميني گيم داره كه قلاده واسش ازاد ميكنه و ٣ تا حركت مثه نشستن و دست دادن. تو خود بازي هم ال ٢ يا ار ٢ رو بگير با نشون كردن كسي كه ميخواي حمله كنه ميره سراغش تو همون جايي هم كه اسلحه ها هست توپ مياد ميتوني پرت كني واسش ميره مياره

Last edited by a moderator:
دوستان کمک کنن
بعد گرفتن ماسک لباس و ماشینها گیر کردم
میگه ماشینتو ببر یجا مخفی کن
چه ماشینیرو؟
کجا ببرم مخفی کنم؟
با کدوم شخصیت برم؟

دوستان کمک کنن
بعد گرفتن ماسک لباس و ماشینها گیر کردم
میگه ماشینتو ببر یجا مخفی کن
چه ماشینیرو؟
کجا ببرم مخفی کنم؟
با کدوم شخصیت برم؟

دقیق یادم نیست که ماشینه باید 2 در بود یا 4 در . خیلی قت پیش ردش کردم :d ولی باید ماشینه رو ببری توی یه خیابون فرعی که توی نقشه با رنگ کمرنگ تری معلوم شده بذاری بعدش زنگ میزنی به فرانکلین یا فک کنم لستر بود فرق نمیکنه :d که جاش رو بهش بگی

دقیق یادم نیست که ماشینه باید 2 در بود یا 4 در . خیلی قت پیش ردش کردم :d ولی باید ماشینه رو ببری توی یه خیابون فرعی که توی نقشه با رنگ کمرنگ تری معلوم شده بذاری بعدش زنگ میزنی به فرانکلین یا فک کنم لستر بود فرق نمیکنه :d که جاش رو بهش بگی
ماشينش بايد 4در شاسي بلند باشه

سلام
اقا من اونجا گیر کردم که با مایکل میری سه تا لباس و 3تا ماسک میخری گیر کردم بعدش دیگه نمیدونم چیکار باید بکنم هیچ ماموریتی هم تو نقشه نیست
سوارهر ماشینی هم میشم یه پغام میده که نمفهمم چی نوشته
ممنون میشم راهنماییم کنید

آقا من ماشین اشغالگری دزدیم بعدش چندا ماشین دیگه ام دزدیم رفتم ماسکم خریدم بعد الان تو نقشه هیچ مرحله ای نشون نمیده فقط بالای صفحه یه پیغام میده منم که انگلیسی خوب نیست کسی میدونه باید چیکار کنم؟:'(

آقا من ماشین اشغالگری دزدیم بعدش چندا ماشین دیگه ام دزدیم رفتم ماسکم خریدم بعد الان تو نقشه هیچ مرحله ای نشون نمیده فقط بالای صفحه یه پیغام میده منم که انگلیسی خوب نیست کسی میدونه باید چیکار کنم؟:'(
بالا توضيح داده شده عزيز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or