Grand Theft Auto V | PS3

سلام وقت بخیر
ممنون میشم در مورد کد تقلب اسلحه های زیاد و همچنین پول کمک کنید.(شبیه اونچه مه در GRA4 بود)
چون من کدتقلب های که دوستان در تاپیک های دیگه قرار دادن هرچی وارد میکنم این دو مورد رو ندیدم و اجرا نشد.ممنون میشم ی توضیح مختصر بدید.

واقعا نمیدونم چی بگم و از کجای بازی تعریف کنم گرافیک بازی عالی هستش روی یک کنسول با 512 mb ، نور پردازی و تکسچر اسفالت تو روز روشن عالیه من که داستان ول کردم فقط تو خیابون می چرخم باور کنید تا الان هیچ افت فریمی ندیدم خیلی بازی روون اجرا میشه خیلی نسبت به iv پیشرفت کرده اون تاری و بی رنگ بودن جای خودشو به رنگ های زنده داده تازه distance هم خیلی پیشرفت کرده چیکار کردن با یک کنسول هفت ساله :-o لذتی بینهایت،مرسی راکستار تو بهترینی:x

من گرفتم قیمت هم متاسفانه 350...
اقا نيما مباركتون باشه اما انصافاً خيلي گرون خريدي خيلي :(:( من فكر نمي كردم فيزيكيش در اين حد گرون باشه
منم اندازهي شما برا ديجيتالي پول دادم اما بجز اين بازي ، فيفا ١٤ و بياند رو هم گرفتم(بياند برا پيش خريد نيومده)
دوستان باور كنيد ديجيتالي خريدن به صرفه تره با اين وصع دلار
الان يكي جي تي اي روبخره ٣٥٠ تومن ٦ ماه ديگه ازش ٢٠٠ تومن ميخرند يعني حدود ١٠٠~١٥٠ ضرر ولي كله ديجيتاليه بازي ١١٠ تومنم كمتر ميشه:((شريكي)

اين بالني كه براي پيش خريد كننده ها ميده كجاست پس؟:d ،بعضي وقت ها تو اسمون ميبينمش چجوري سوارش بايد بشيم؟:d
راستي تو تاپيك اونور يكي ميگفت كه اگه اين ماشينايي كه برا حمل پول هست)deals and dollars). من يكيشونو دزيجديم:d:| هرچي به دره پشتت تير ميزدم نميتركه:|سركاريه؟:d:|

دلار الان 3 تومنه!
قیمت واقعی بازی 200 تومن هستش...نهایت 210 اینا
آخه واسه چی 350 میگیرین :-o
همین مغازه دارها هم بگردین خیلی کمتر از این میدن!!!!

دوستان من اکانتم US هستش الان اگه بازی رو رجیون 2 بگیرم واسه دانلود DLC ها یا چیزای اضافی به مشکل نمیخورم؟؟
راستی بعضی از دوستان که گفتن شاید انلاین پس بخواد یکجا خوندم راک گفته انلاینش رایگانه به شرطی که اورجینال باشه بازی

فرق قیمت رجیون 1 و 2 چقدره کسی اطلاعی داره؟؟!

بله همونطور ک بچه ها گفتن قیمت بس ناجوانمردانه زیاد است...ولی خب GTA دیگه..کاری نمیشه کرد..
البته نسخه ای ک من خریدم (ریجن دو) نمیدونم قضیش چیه کد اون بالون رو داره!!!

یک سوال برام پیش اومده
فقط دوستانی که بازی رو تموم کردن بخونن بعد نگید چرا نگفتی فلانه :دی

اون قسمتی که فرانکلین میخواد انتخاب کنه تِرِوِر رو بکشه یا مارتین من گزینه سوم رو انتخاب کردن که هیچ کدوم رو نکشم
میخوام ببینم کسی گزینه های دیگه رو انتخاب کرده ببینم بعدش مرحله چطور پیش رفته یعنی پایانی متفاوتی دارم ؟

یک سوال برام پیش اومده

اون قسمتی که فرانکلین میخواد انتخاب کنه تِرِوِر رو بکشه یا مارتین من گزینه سوم رو انتخاب کردن که هیچ کدوم رو نکشم
میخوام ببینم کسی گزینه های دیگه رو انتخاب کرده ببینم بعدش مرحله چطور پیش رفته یعنی پایانی متفاوتی دارم ؟
منم سومیو زدم :D

یک سوال برام پیش اومده

منم سومیو زدم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or