Grand Theft Auto V | PS3

دوستان معذرت می خوام این سوال رو می کنم می خواستم ببینم با دستگاه کپی هم میشه انلاین بازی کرد بنده دستگاهم اورجینال ولی از دست اینن قیمتا تو فکر هکم ممنون میشم اگر جوابم رو بدید.
بله دوست عزیز میشه .فقط چندتا نکته داره که واسه آنلاین بازی کردن باید رعایت کنی که بن نشی(به جمع کپی خور خوش اومدی:bighug:) سوالات کپی خور رو تو این تاپیک بپرس.PS3 Jailbreak

رفتم پیش کسی که همیشه ازش بازی میگیرم تو پایتخت گفتم اومده نیومده چه جوریه ؟
گفت تا 4 5 اینا میرسه دستمون قیمتش هم بین 350 تا 400 هست.
واقعا نامردیه . تا میبینن یه بازی ای طرفدار داره قیمتش رو 2 برابر کردن خواستم بگم در صورت امکان از اونجا نخرید شاید شاید شاید دیگه این کارو نکنن.
با این وضع نسل بعدی هم یه جورایی فاتحه اش خوندس .

با سلام بچه ها یک سوال داشتم :

فکر کردم آف تاپیکه تو متن پنهان گذاشتم : <<

من اکانتم رجین 2 امارات هست اگر بازی رو رجین 1 بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم ؟
کد داره ؟
چه فيزيكي و چه از استور بگيري برات مشكلي ايجاد نميشه
برديا اگه فيزيكيه كدش رو تو اكانت ريجن دو مي زني و با اكانته اصليت بدونه مشكل انلاين ميزني
اگر ديجيتالي هست كه نياز به زدن كد هم نداره
پ.ن: از امارات بگيري گرون در ميادا!

رفتم پیش کسی که همیشه ازش بازی میگیرم تو پایتخت گفتم اومده نیومده چه جوریه ؟
گفت تا 4 5 اینا میرسه دستمون قیمتش هم بین 350 تا 400 هست.
واقعا نامردیه . تا میبینن یه بازی ای طرفدار داره قیمتش رو 2 برابر کردن خواستم بگم در صورت امکان از اونجا نخرید شاید شاید شاید دیگه این کارو نکنن.
با این وضع نسل بعدی هم یه جورایی فاتحه اش خوندس .

داداش هیچوقت از پایتخت بازی نگیر راحت 100 تومن میذارن رو بازی

دستگاه من تا الان 24 ساعت که برای اولین بار روشن 12 گیگ تا اینجا دانلود شده فعلا خاموش کردم یه چند ساعت استراحت کنه زحمت زیاد کشیده برام بیچاره:d

دوستان دانلودی با PC .. حالا 17 گیگ دانلود کردن به کنار... این انتقالش به PS3 خودش 3 ساعت طول میکشه.. رو اعصابه 8->:-t^:)^~x(8-x

کنسول بیچاره داره 2مگ بر ثانیه دانلود می کنه از روی PC.. اما کم نیست حجم که!

من که واسه اورجینال خریدن کنسول و بازی 2تا دلیل داشتم: 1. آنلاین بازی کردن gta و 2. زیاد بازی نخریدن که وقتم تلف نشه..

امیدوارم پشیمون نشم :دی (آخه مثل اینکه دوستان کپی خور هم می تونن با ترفند هایی آنلاین بازی کنن)

این وسط خوشا به حالا بابا پولداریاش.. که بی دقدقه.. حالشو میبرن:d

--------------
بازم میگم دوستانی که Pre Order کردن از استور امریکا، یادشون نره که تا یک مدت محدود(؟) بازی های راک استار براشون 75% اتوماتیک تخفیف خورده!:x

خب از کجا بگیرم؟
همه جا همینه هیچ فرقی نداره
توپخونه هم همین وضعه حداقلش اینه که اونجا به خریدار احترام میزارن توپخونه که همونم نداره.

داداش نظرت محترمه ولی احترام اگه به منم قراره 100 تومن اضافه برسه پای مشتری اونجا بوسم میکردم:d
توپخونه ارزون تره حداقل 50 تومن کم کم اختلاف دارن

آقا هیشکی ریجن 2 (انگلستان) نسخه دانلودی رو نگرفته با PC ? من اینترنتم محدوده ! نمیتونم دانلود کنم خب :|
اگه کسی گرفته بگه پی ال زززز ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or