Grand Theft Auto V | PS3

ريجن يك ميخواهيد يا ريجن ٢
ريجن 1

- - -ویرایش - - -

اقا این که با کامپیوتر دانلود کنی برای من که اریج بازی میکنم میشه؟؟ یعنی من با کامپیوتر دانلود کنم بعد با ps3 بازی کنم ؟؟؟ حتما باید کل 18 گیگ رو یه ضرب دانلود کنیم؟؟
اره ميتونى دانلود كنى
ميتونى وسطش pause هم بكنى اينم اموزشش
http://forum.bazicenter.com/thread43472/

برا من که 6 ساعت دیگه دانلود تموم میشه:d الان شد 5 ساعت :d

البته 6 ساعت طول میکشه تا انتقال بده :(

بالن هوایی رو عشقه :x

آخرین ویرایش:
دم همه کسایی ک بازی رو از استور خریدن یا دنبال خرید نسخه اورجینالن گرم...
واقعا ی بازی ارزشش خیلی بیشتر از پول ی ساندویچه...اونم همچین بازی ای.

اسپویل نیست ولی محض احتیاط میزاریمش تو اسپویل
داشتم با ماشین میرفتم که تصادف کردم و راننده ماشین جلویی درجا جان به جان آفرین تسلیم کرد... پیاده شدم خودم زنگ زدم به 911 با آمبولانس اومدن! دکترها تا بالاسر مرده بودن و داشتن نکات رو یادداشت میکردن یه دزد شیرین عقل اومد جلو همه آمبولانس رو دزدید! :d

دوستان فایل ها رو از هم نگیرید. باعث بن شدن میشه.فایل pkg فرق نداره ولی پروفایل کسی که غیر قانونی فایل رو میگیره licence بازی GTA V رو نداره و در لحظه اتصال به PSN بن میشه!!!

دوستان فایل ها رو از هم نگیرید. باعث بن شدن میشه.فایل pkg فرق نداره ولی پروفایل کسی که غیر قانونی فایل رو میگیره licence بازی GTA V رو نداره و در لحظه اتصال به PSN بن میشه!!!
فایل PKG که میگیرین دوستان مشکلی از بابت بن نداره
چون من خودم اینکار رو موقعی که اوریج باز بودم کردم
فقط و فقط دوستانی که از PSN خریدن میتونن نصب کنن چون به یه فایل چند کیلو باتی نیاز داره که هر کسی که از PSN نخریده بازی رو نمیتونه بازی رو فعال کنه
پس فایل PKG واسه همه یکی هست و مشکلی نداره و اگه کسی مشکل سرعت نت داره از بقیه بچه ها میتونه بگیره

ما كه بايد وايسيم ساعت ٢ شه اون ٥ گيگه باقي موندرو تو رايگان دانلود كنيم:(
======
دوستان هيچ نگران نباشيد مي تونيد فايل رو از هم ديگه بگيريد (هم ريجن)
اون دوستمون كه مي گن لايسنس و... ، ببين اونطوري كه فكر ميكني نيست اصلاً وقتي. بازي تو دانلود ليسته يكي از اكانتاي رو دستگات نباشه نمي توني بازيرو انتقال بدي! چه برسه بازيش كني!
اول بايد بازي در حال دانلود باشه(١ كيلوبايت رفته باشه جلو يا ١ گيگ هيچ فرقي نداره)
٢بعدش دانلود رو پاز كنيد
٣بازيرو انتقال بديد
٤نصب كنيد
٥. بريد تو اكانته اصليتون يا هر يوزر ديگه اي تو ps3 بازي كنيد
پ.ن: كسايي كه شريكي خريدن نگران انلاين بازي كردن نباشند! مي تونند با اكانته خودشون هم انلاين بازي كنند ،لازم نيست حتماً با اكانتي كه بازيرو خريديد بازي كنيد البته اين رو فرموش نكنيد كه براي اجراي بازي اون اكانتي كه بازيرو باهاش خريدي بايد رو دستگاه اكتيو باشه!

ما كه بايد وايسيم ساعت ٢ شه اون ٥ گيگه باقي موندرو تو رايگان دانلود كنيم:(
======
دوستان هيچ نگران نباشيد مي تونيد فايل رو از هم ديگه بگيريد (هم ريجن)
اون دوستمون كه مي گن لايسنس و... ، ببين اونطوري كه فكر ميكني نيست اصلاً وقتي. بازي تو دانلود ليسته يكي از اكانتاي رو دستگات نباشه نمي توني بازيرو انتقال بدي! چه برسه بازيش كني!
اول بايد بازي در حال دانلود باشه(١ كيلوبايت رفته باشه جلو يا ١ گيگ هيچ فرقي نداره)
٢بعدش دانلود رو پاز كنيد
٣بازيرو انتقال بديد
٤نصب كنيد
٥. بريد تو اكانته اصليتون يا هر يوزر ديگه اي تو ps3 بازي كنيد
پ.ن: كسايي كه شريكي خريدن نگران انلاين بازي كردن نباشند! مي تونند با اكانته خودشون هم انلاين بازي كنند ،لازم نيست حتماً با اكانتي كه بازيرو خريديد بازي كنيد البته اين رو فرموش نكنيد كه براي اجراي بازي اون اكانتي كه بازيرو باهاش خريدي بايد رو دستگاه اكتيو باشه!

پس به هر حال باید از استور بخریم دیگه. ببخشید من اشتباه متوجه شدم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

واقعا بازی عالیه ×_×
راکستار بهترین رو از بازیاش گرفته و توی این بازی گزاشته
چیزهایی که دیدم.
تیر اندازی و انیمشنها افراد و سیستم خون ریزی رو از روی max payne 3 الگو گرفتن
مراحل مشابه gta iv که فوق القعاده بودن رو الگو گرفتن
نقشه بازی رو با محیطهای بزرگ و پر جزییات مثل red dead و مخلوطی از gta قبلی
در اخر هم بیشمار امکاناته اضافه که واقعا بازی رو عالی کرده
خیلی جالبه سوییچ کردن بازی بین شخصیتها ... انتظار نداشتم با loading خیلی کوتاه این کار انجام بشه ... به نظرم خیلی عالیه.
به نظرم گله ای از گرافیک بازی نمیشه گرفت واقعا ! از نظر open world بودن واقعا عالی هست. قسمتهای بیرون شهر که عالی هستن . شبهای بازی هم از بالا واقعا دل انگیزه....
من امروز نسخه 360 و ps3 رو بازی کردن به نظرم بعضی texture ها توی قسمتهای بیرون شهری نسخه 360 مات هست - فکر کنم تو ویدیوهای مقایسه هم معلوم باشه

اسپویل نیست ولی محض احتیاط میزاریمش تو اسپویل
داشتم با ماشین میرفتم که تصادف کردم و راننده ماشین جلویی درجا جان به جان آفرین تسلیم کرد... پیاده شدم خودم زنگ زدم به 911 با آمبولانس اومدن! دکترها تا بالاسر مرده بودن و داشتن نکات رو یادداشت میکردن یه دزد شیرین عقل اومد جلو همه آمبولانس رو دزدید! :d

امیدوارم راست گفته باشی :d عجب اتفاق جالبیه .... من کماکان در کف بازی ... هنوز به دستم نرسیده .....
بیخیال مقایسه و ... تکسچرش فلانه و .. بشید ، بشینید بازی کنید حالشو ببرید دیگه :d

Corrupt PSN GTA 5 download "error code 80029564" should be fixed after 4pm | PSN News | Official PlayStation Magazine
:| اميدوارم فايل هيچكس اينجوري نشه :(

- - -ویرایش - - -

تحقيق كردم
برا استور ريجن ٢ هست و ريجن يكي ها اين مشكل رو ندارند:>#:-s
اپيك فيل شدن اون هايي كه مي گفتن ريجن دو بهتره چون پري لود داره و....:d:lol:
شوخي كردم،انشالله ريجن دو اي ها اين مشكل رو پيدا نكنند چون واقعاً خيلي زور زجداره ادم دوباره دانلود كنه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or