Grand Theft Auto V | PS3

امیدوارم راست گفته باشی :d عجب اتفاق جالبیه .... من کماکان در کف بازی ... هنوز به دستم نرسیده .....
بیخیال مقایسه و ... تکسچرش فلانه و .. بشید ، بشینید بازی کنید حالشو ببرید دیگه :d
والله بخدا:d اصلا جرات نداری ماشینت رو یه جا بزاری به امان خدا! رفتم موهام رو اصلاح کردم اومدم سراغ ماشین میبینم یکی توو ماشینمه و دقیقا به همون شیوه خودم که ماشین میدزدم داره ماشین رو روشن میکنه :d دزد که از دزد بدزده شاه دزده! اما الان شاه دزده مراسم تدفینشه چون صورتشو با آسفالت یکی کردم :d

چه حس خوبيه ادم صبح پاشه ببينه ps3 روشن نيست;;)=> دانلود تموم شده و بازي اينيستال شده;;)
خدا رو صكر بازي بدونه مشكل اجرا شد ;;)
بريم بشينيم پاش تا فوتبال;;):d

نسخه دانلودی از PSN مشکل تکسچر و ... رو خواهد داشت متاسفانه , تاپیک خبریش هم زده شده . دقیقا مثل نسخه 360 که نباید رو hard کنسول نصب بشه و باید از دیسک اجرا بشه :|

دوستانی که بازی رو دانلود کردن (اورجینال) مشکل تکسچر و لودینگ ندارند؟
به زودی حل میشه. rockstar خیلی سریع از مشکل خبردار شد ... نگران نباش :)

والله بخدا:d اصلا جرات نداری ماشینت رو یه جا بزاری به امان خدا! رفتم موهام رو اصلاح کردم اومدم سراغ ماشین میبینم یکی توو ماشینمه و دقیقا به همون شیوه خودم که ماشین میدزدم داره ماشین رو روشن میکنه :d دزد که از دزد بدزده شاه دزده! اما الان شاه دزده مراسم تدفینشه چون صورتشو با آسفالت یکی کردم :d
شماها چه بد شانسین ! لول
من دیروز ماشین رو روبرو خونه Micheal ول کردم . شب رفتم کلاب ... صبح برگشتم رفتم خوابیدم ! هنوز جلو خونه بود .... جالب بود امروز صبح که Ps3 روشن کردم رفتم تو بازی قشنگ هم روبرو خونه پارک شده بود !

توجه کردین تو بازیش چقدر روی رکود اقتصادی و ... این قبایل مسعله ها فکوس داره ؟ پیشتر توی gta های قبلی سیاست و اجتماع انقدر توی محیط و gameplay بازی درگیر نبودن. اما این دفعه این سیستم رو گزاشتن خیلی جالبه.

با سلام بچه ها یک سوال داشتم :

فکر کردم آف تاپیکه تو متن پنهان گذاشتم : <<

من اکانتم رجین 2 امارات هست اگر بازی رو رجین 1 بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم ؟
کد داره ؟

با سلام بچه ها یک سوال داشتم :

من اکانتم رجین 2 امارات هست اگر بازی رو رجین 1 بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم ؟
کد داره ؟

نسخه فیزیکی دیگه ؟ چون اگه اس PSS بخواین بگیرین فقط ریجن 2 میتونین بگیرین مگر اینکه با یه اکانت دیگه بگیرین
ولی اگه نسخه فیزیکی بخواین بگیرین فرقی نداهر شما چه ریجنی هستین و بازی چه ریجنیه
میتونین راحت بازی کنین (+آنلاین) نمیدونم فکر نکنم کد داشته باشه

ماام خریدیم :دی
الان کسی هست که ریجن 2 دانلود کرده باشه و بتونه بهم برسونه؟

آخرین ویرایش:
عكس مال من نيست :
75012738844189336938.jpg

دوستان معذرت می خوام این سوال رو می کنم می خواستم ببینم با دستگاه کپی هم میشه انلاین بازی کرد بنده دستگاهم اورجینال ولی از دست اینن قیمتا تو فکر هکم ممنون میشم اگر جوابم رو بدید.

یعنی آدم چقدر باید بدشانس و در عین حال خوش شانس باشه!!:|
دیروز ساعت 9:30 با PS3 بازی رو گذاشتم واسه دانلود،تا امروز صبح 14 گیگ دان کرده بود که ساعت 8 برق رفت اینقدر استرس داشتم که دانلود از همونجا ادامه پیدا کنه!خلاصه برق اومدو دیدیم داره مثل مرد ادامه میده !!!
دوباره ساعت 9 برق رفت دیگه چیزی از اعصابم باقی نمونده بود که دوباره برق اومد یعنی واقعا فیلم شده بودم!!
رفتم دیدم 82% دان کرده و Resume کردم دیدم نوشت An Error Occured During Download داشتم دیوانه میشدم! دوباره Resume کردم خدا رو شکر داره ادامه میده!!o:-)

دوستان معذرت می خوام این سوال رو می کنم می خواستم ببینم با دستگاه کپی هم میشه انلاین بازی کرد بنده دستگاهم اورجینال ولی از دست اینن قیمتا تو فکر هکم ممنون میشم اگر جوابم رو بدید.

سلام
سوالتون رو اینجا مطرح کنین خیلی زودتر به جواب میرسین :

Grand Theft Auto V | PS3 - JB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or