والله بخدا:d اصلا جرات نداری ماشینت رو یه جا بزاری به امان خدا! رفتم موهام رو اصلاح کردم اومدم سراغ ماشین میبینم یکی توو ماشینمه و دقیقا به همون شیوه خودم که ماشین میدزدم داره ماشین رو روشن میکنه :d دزد که از دزد بدزده شاه دزده! اما الان شاه دزده مراسم تدفینشه چون صورتشو با آسفالت یکی کردم :dامیدوارم راست گفته باشی :d عجب اتفاق جالبیه .... من کماکان در کف بازی ... هنوز به دستم نرسیده .....
بیخیال مقایسه و ... تکسچرش فلانه و .. بشید ، بشینید بازی کنید حالشو ببرید دیگه :d
به زودی حل میشه. rockstar خیلی سریع از مشکل خبردار شد ... نگران نباشدوستانی که بازی رو دانلود کردن (اورجینال) مشکل تکسچر و لودینگ ندارند؟
شماها چه بد شانسین ! لولوالله بخدا:d اصلا جرات نداری ماشینت رو یه جا بزاری به امان خدا! رفتم موهام رو اصلاح کردم اومدم سراغ ماشین میبینم یکی توو ماشینمه و دقیقا به همون شیوه خودم که ماشین میدزدم داره ماشین رو روشن میکنه :d دزد که از دزد بدزده شاه دزده! اما الان شاه دزده مراسم تدفینشه چون صورتشو با آسفالت یکی کردم :d
با سلام بچه ها یک سوال داشتم :
من اکانتم رجین 2 امارات هست اگر بازی رو رجین 1 بگیرم میتونم آنلاین بازی کنم ؟
کد داره ؟
ماام خریدیم
الان کسی هست که ریجن 2 دانلود کرده باشه و بتونه بهم برسونه؟
دوستان معذرت می خوام این سوال رو می کنم می خواستم ببینم با دستگاه کپی هم میشه انلاین بازی کرد بنده دستگاهم اورجینال ولی از دست اینن قیمتا تو فکر هکم ممنون میشم اگر جوابم رو بدید.