Grand Theft Auto V | PS3

والا من شانس ندارم از ساعت 8 صبح دانلود با PC تموم شده.. ولی 10 بار وسط انتقال به PS3 (یه جور دانلود لوکال) یه چیزی این وسط قطع شده و از اول اومده

منم که این وسط داشتم TLOU بازی می کردم حواسم نبود.. :( یکی یه روش (غیر هکی) نداره ما فایل بازی رو انتقال بدیم به PS3 .. مثلا usb ? خدا خیرتون بده

-------------
سوال: اگر کسی داستانی رو تموم نکرده باشه.. بازم می تونه آنلاین بازی کنه دیگه؟ ربطی نداره که ؟

والا من شانس ندارم از ساعت 8 صبح دانلود با PC تموم شده.. ولی 10 بار وسط انتقال به PS3 (یه جور دانلود لوکال) یه چیزی این وسط قطع شده و از اول اومده

منم که این وسط داشتم TLOU بازی می کردم حواسم نبود.. :( یکی یه روش (غیر هکی) نداره ما فایل بازی رو انتقال بدیم به PS3 .. مثلا usb ? خدا خیرتون بده

-------------
سوال: اگر کسی داستانی رو تموم نکرده باشه.. بازم می تونه آنلاین بازی کنه دیگه؟ ربطی نداره که ؟

نه ربطی نداره ! هر وقت خواستی میتونی آنلاین بازی کنی هر وقتم خواستی آفلاین, راکستار این مهلت رو به همه داده که قشنگ سینگل رو بازی کنن همه تا توی رنک و امتیاز و این چیزا همه با هم شروع کنن و کسی کم نیاره :دی

یعنی وااااااااااقعا هیشکی ریجن 2 دانلود نکرده ؟!؟!؟! :| :| :| :| تو خماری گیر کردم باو ! اگه کسی دان کرده بگه ! پلیز :دی
دوست من يكبار پرسيديد نتيجه نگرفتيد ديگه حتما كسي نيست ،اين پست هاتون اسپم حساب مي شه!;)
اگه از اون موقع زده بودي برا دانلود نصفش رفته بوده:d
@اقا نيما
نسخه هاي پري اردر شدهاون رو دارند! اگر م برا شما داره جالبه! احتمالا قاچاقي اومده:d
@ i am lost
اينكه هك نيست! اين راه شبكه كردن بين ps3 و كامپيوتر هست ، راه سالميه!!

تصویری از سه شخصیت بازی درکنار هم.

31248685748782967177.jpg

Steven Ogg(Trevor), Shawn Fonteno(Franklin) and Ned Luke(Michael) is.

نسخه هاي پري اردر شدهاون رو دارند! اگر م برا شما داره جالبه! احتمالا قاچاقي اومده:d
@ i am lost
اينكه هك نيست! اين راه شبكه كردن بين ps3 و كامپيوتر هست ، راه سالميه!!

می دونم سالمه عزیز خیلی هم کلک رشتیه با حالیه :d منظورم روش پیشنهادی دیگری بود، که شما پیشنهاد بدید.

حالا دیگه از ساعت 3 زدم بره توو کنسول الآن ساعت 8 هستش و 12گیگ از 17.2 رفته! دفعه بعد.. نه دیگه دفعه ی بعدی در کار نیست..

دیگه عمرا دانلودی بگیرم.. فقط دیسک.. پیرم در اومد بابا :d

در مورد GTA Online هم:
ما هیچ برنامه ای برای این که GTA Online را به صورت جداگانه به فروش برسانیم نداریم و این بازی بر روی هر کدام از نسخه های GTA V به صورت رایگان در تاریخ ۱ اکتبر خواهد آمد و نیازی هم به کد ، آنلاین پس و یا هر چیز دیگری برای تجربه ی GTA Online نیست .”

این هم صحبت های مدیر راکستار در مورد فروش بخش آنلاین بازی بود!

این خواهد آمدش چیه؟ یعنی بازم دانلود..؟؟ یا علی :D

اون مرحله ای که باید یه کامیون با یه ماشین باربر بدزدیم
3تا لباس با 3تا ماسک بگیریم
من اونارو انجام دادم
بعدش باید چیکار کنم
نمیگه چیکار کنم
تورو خدا کمک کنید

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن