Grand Theft Auto V | PS3

دوستان من اشتباه می کنم یا واقعا گرافیک بازی در حد و اندازه های The Last of Us نیست ؟؟

من لحظاتیست شروع کردم بازی رو.. و از این گرافیک واقعا نا امید شدم.. شاید چون نه سال پیش هست و داخل بانک هستیم خبری از تکسچر و جزئیات نیست :(

دوستان من اشتباه می کنم یا واقعا گرافیک بازی در حد و اندازه های The Last of Us نیست ؟؟

من لحظاتیست شروع کردم بازی رو.. و از این گرافیک واقعا نا امید شدم.. شاید چون نه سال پیش هست و داخل بانک هستیم خبری از تکسچر و جزئیات نیست :(

دادااش بازی open-world برای بازی های open-world کیفیت بازی عالیه شما الان برو Gta iv بازی کن همین الان کیفیتش از بازی هایی مثل سینت رو iv بهتره

بعد عزیز گرافیک بازی open-world رو با یه بازی open-world مقایسه میکنند

دادااش بازی open-world برای بازی های open-world کیفیت بازی عالیه شما الان برو Gta iv بازی کن همین الان کیفیتش از بازی هایی مثل سینت رو iv بهتره

بعد عزیز گرافیک بازی open-world رو با یه بازی open-world مقایسه میکنند

حق با شماست.. نه آخه چند دقیقه قبلش داشتم TLOU بازی می کردم.. تفاوت زیادی احساس شد.. :D

در حدی که دکمه ها رو قاطی کردم همش دکمه های TLOU رو میزدم.. دوستان از لحظات دیدنی بازی عکس بزارید اینجا خب :)

رفتم مغازه یه چیزی بخورم خریت کردم دخلشو زدم پلیس افتاد دنبالم آواره دشت و بیابون شدم آخر شب تو کوه شیر بهم حمله کرد خوردتم:d
این سیستم که نقشه به مرور که میری جاهای مختلف، اونجاها رو نقشه نمایان میشه خیلی مزخرفه

دوستان يه ماشيني بود كه تو SA بود و چرخ هاش خيلي گنده بود و ترمز دستي هم نداشت(به جاش هر دو چرخ عقب و جلوش موقع دور زدن ميچرخيدن) ، يه مسابقه هم بود تو بازي كه با همين ماشين بايد حركات نمايشي انجام ميدادي ، اون نيستش تو بازي ؟؟
كسي پيداش نكرده؟؟ :d

آقا این هم بالن ما :d

64777814249112576502.jpg
61761816509672268711.jpg

تو كانتكت ليست گوشيت بگرد دنبال blimper باهاش تماس بگير مياد زمين گيرت ميشه! :دى
ميرى خيلى شيك سوار ميشى و نماى زيباى شهر رو از بالا ميبينى!!!

دوستانی که اورجینال گرفتن راضی هستن از تکسچرها و فریم ریت؟;)

من توی هارد داخلی نصب کردم مشکل دیر لود شدن تکسچرها اصلا ندارم ولی در کل تکسچرهای چمن و کوهها را خیلی ضعیف کار کردن برعکس تکسچر آسفالت و آب دریا فوقالعادس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or