Grand Theft Auto V | PS3

دوستان من اشتباه می کنم یا واقعا گرافیک بازی در حد و اندازه های The Last of Us نیست ؟؟

من لحظاتیست شروع کردم بازی رو.. و از این گرافیک واقعا نا امید شدم.. شاید چون نه سال پیش هست و داخل بانک هستیم خبری از تکسچر و جزئیات نیست :(

دوستان من اشتباه می کنم یا واقعا گرافیک بازی در حد و اندازه های The Last of Us نیست ؟؟

من لحظاتیست شروع کردم بازی رو.. و از این گرافیک واقعا نا امید شدم.. شاید چون نه سال پیش هست و داخل بانک هستیم خبری از تکسچر و جزئیات نیست :(

دادااش بازی open-world برای بازی های open-world کیفیت بازی عالیه شما الان برو Gta iv بازی کن همین الان کیفیتش از بازی هایی مثل سینت رو iv بهتره

بعد عزیز گرافیک بازی open-world رو با یه بازی open-world مقایسه میکنند

دادااش بازی open-world برای بازی های open-world کیفیت بازی عالیه شما الان برو Gta iv بازی کن همین الان کیفیتش از بازی هایی مثل سینت رو iv بهتره

بعد عزیز گرافیک بازی open-world رو با یه بازی open-world مقایسه میکنند

حق با شماست.. نه آخه چند دقیقه قبلش داشتم TLOU بازی می کردم.. تفاوت زیادی احساس شد.. :D

در حدی که دکمه ها رو قاطی کردم همش دکمه های TLOU رو میزدم.. دوستان از لحظات دیدنی بازی عکس بزارید اینجا خب :)

رفتم مغازه یه چیزی بخورم خریت کردم دخلشو زدم پلیس افتاد دنبالم آواره دشت و بیابون شدم آخر شب تو کوه شیر بهم حمله کرد خوردتم:d
این سیستم که نقشه به مرور که میری جاهای مختلف، اونجاها رو نقشه نمایان میشه خیلی مزخرفه

دوستان يه ماشيني بود كه تو SA بود و چرخ هاش خيلي گنده بود و ترمز دستي هم نداشت(به جاش هر دو چرخ عقب و جلوش موقع دور زدن ميچرخيدن) ، يه مسابقه هم بود تو بازي كه با همين ماشين بايد حركات نمايشي انجام ميدادي ، اون نيستش تو بازي ؟؟
كسي پيداش نكرده؟؟ :d

آقا این هم بالن ما :d

64777814249112576502.jpg
61761816509672268711.jpg

تو كانتكت ليست گوشيت بگرد دنبال blimper باهاش تماس بگير مياد زمين گيرت ميشه! :دى
ميرى خيلى شيك سوار ميشى و نماى زيباى شهر رو از بالا ميبينى!!!

دوستانی که اورجینال گرفتن راضی هستن از تکسچرها و فریم ریت؟;)

من توی هارد داخلی نصب کردم مشکل دیر لود شدن تکسچرها اصلا ندارم ولی در کل تکسچرهای چمن و کوهها را خیلی ضعیف کار کردن برعکس تکسچر آسفالت و آب دریا فوقالعادس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or